BEATHE SMÅDAL

Tenk at det er august allerede, dere.. Kan dere skjønne det? Jeg klarer ikke å skjønne det, i hvert fall! Men august vet jeg blir en bra måned og det starter allerede med en ny tur til København nå på torsdag. Og som jeg har nevnt en gang tidligere så reiser vi butikksjefene i de ulike norske GANNI butikkene til København i forkant av hver sesong på kolleksjonsmøte. Da går design-teamet gjennom hele kolleksjonen og vi får en smakebit på hva vi har å glede oss til for året som kommer. Denne gangen er det SS18 som står for tur, og jeg ser virkelig frem til en ny dag med faglig input og inspirasjon!

Men det er ikke bare jobbdelen jeg gleder meg til når det kommer til denne turen, for jeg skal nemlig være igjen i København hele helgen sammen med lillesøster @karolinesmadal og mamma. Det pleier som regel å være hele familien når vi først skal møtes, så det skal bli godt med en hel helg med bare ordentlig jente-tid! Jeg driver derfor på med litt research nå, på hva vi må gjøre og se mens vi er der. Jeg har vært i København to ganger før, men begge gangene var veldig korte opphold og jeg fikk ikke sett så veldig mye av byen. Så jeg setter stor pris på alle tips!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

I dag har jeg hatt en skikkelig kose-morgen. Kjæresten måtte jobbe, så jeg laget meg deilig yoghurt og kaffe, leste nyeste Costume og hadde en god serie gående på tv'en. Akkurat slik jeg liker mine søndags-morgener, avslappende og rolig.

Men resten av søndagen skal nå gå til husvask. Kjipt å bruke søndagen til dette, men sånn må det bare bli når jeg har jobbet alle andre dager. Må så klart også få tid til å gå tur med Leni. Våres søndagsturer blir alltid ekstra lange og ekstra kjekke for henne, så det må prioriteres. Senere, når Eirik er hjemme fra jobb skal vi nyte en bedre middag og kose oss resten av kvelden.

Håper dere nyter deres søndag, også! Klem

Likes

Comments

  • Jeg er egentlig sunnmøring men liker å kalle meg selv halvt-stryning

  • Jeg er 168 cm høy

  • Jeg elsker hunden min mer en kjæresten min. Neida. Joda. Neida.. (liker å kalle det for likestilling)

  • Jeg danset i ca 10 år før jeg kræsjet med scooter og fikk alvorlig brudd i foten

  • Jeg har bodd (sett bort i fra barndomshjemmet på Sunnmøre) i lengre perioder i Bergen, Stryn og nå Oslo

  • Jeg er en skikkelig cry-baby. Gråter veldig lett, enten det er gledestårer eller triste tårer

  • Jeg blir emosjonell hver gang kjæresten skal reise bort. Ligger gjerne i sofaen og synes synd i meg selv og får ikke gjort noen ting på flere dager. Haha, flaut men helt sant

  • Jeg er bedre på å gjøre ti ting samtidig en en ting av gangen

  • Jeg elsker The Bachelor og The Bachelorette. Min største guilty pleasure

  • Jeg er en veldig blid og livsglad person :)

Likes

Comments

Det tar tid å komme på plass i en ny leilighet, det er i hvert fall helt sikkert. Men ting faller på plass litt etter litt. Vår nyeste edition nå er lampe over spiseplassen fra Rubn Lighting. Jeg ville ha en lampe i et materiale som brøt litt med resten av kjøkkenet, derfor falt valget på glass. Det kommer ikke så godt frem i disse bildene, siden de er tatt i dagslys, men lampen har en glødepære som gir et veldig koselig lys og stemning i rommet på kveldstid. Lampen er kjøpt hos eske - som forøvrig er min favoritt interiørbutikk i hele Oslo. Dette er rene godtebutikken for interiør- og design-elskere! MÅ bare besøkes. Den ligger på Bislett, for de som ikke har vært innom før.

Det er fortsatt en del som gjenstår, også i kjøkkenområdet. De barkrakkene som jeg snakket om i mars(!) har enda ikke kommet på plass. Men det står høyt på innkjøps-listen vår fortsatt, det spørs bare når man kan prioritere ettersom vi har en baby på vei. Vi får se, kanskje vi kommer over noen fine som ikke koster skjorta :)

Likes

Comments

Akkurat nå sitter jeg med tankene langt inni baby-verden. Hvilken vogn skal vi kjøpe? Hvilken seng er den beste? Hva med stellebord? Bilsete? Og ikke for å snakke om det som er enda mer gøy; barnerommet! Det finnes så masse fint der ute, jeg klør i fingrene etter å sette i gang! Tenkte jeg skulle vise etterhvert hva jeg har kommet frem til så langt, må bare ha litt mer tid til å sortere alle tankene mine først.

I mens tenkte jeg å tipse om instagramen min. Det er liksom litt lettere å oppdatere der, en det er å oppdatere bloggen. Så følg meg gjerne på @beathess for litt hyppigere updates, hvis dere vil :)

FØLG MEG @BEATHESS

Likes

Comments

Sko GANNI Shorts og Skjorte H&M Silkesjerf Envii

Dette er bare så stas, dere. Jeg er ukens blogg jo! Jeg blir veldig glad for alle som titter innom og legger igjen en kommentar eller to :)

Ellers nyter jeg været til det fulle i Oslo for tiden, det er bare så deilig med denne sommervarmen. Selvom solen ikke alltid skinner gjennom, så er det i hvert fall sommer i luften og man kan faktisk gå med shorts eller kjole hver dag. Måtte det bare vare lenge!

Jeg har som sagt hatt fri i dag, så jeg og en venninne tok turen til Vestby på Norwegian Outlet. Ingen av oss hadde vært der ute før, og jeg finner som regel aldri noe særlig på slike outlets eller salg generelt, men herlighet der tok jeg feil, gitt! Det var jo så fresht der ute og masse fine, billige varer. Fant blant annet en dødskul jakke fra Filippa K på 70% som jeg bare digger.

Nå vet jeg i hvert fall hvor årets julegave-shopping skal foregå, man kan få så masse for pengene! Sjekk gjerne ut nettsiden her hvis dere er nysgjerrige på hvilke butikker som finnes. Jeg anbefaler virkelig en tur ut!

Likes

Comments

Starter mandagen med fri og en av mine favoritter, Phlake - og så passer jo denne veldig bra om dagen, så den gjør meg litt ekstra glad, hehe.

Nyt mandagen, det skal i hvert fall jeg!

Likes

Comments

I helgen var Svigerfar og lillesøsteren til Eirik, Sandra på overnattingsbesøk. Dette er mitt lille favorittmenneske i hele verden, og som hun har sagt selv siden hun bare var typ 3 år, er vi bestevenninner <3 Det var første gang hun kom på skikkelig Oslo-besøk, så jeg måtte jo ha en ordentlig jente-dag planlagt!

Etter frokosten på lørdag startet vi dagen med å lakke neglene våres i samme farge. Så var det tid for shopping! Og etter flere runder i prøverommene både på Zara og H&M ble det nytt antrekk fra topp til tå. Deretter kjøpte vi oss hver vår Joe & the Juice mens vi vandret opp til slottet, for vi måtte jo tross alt sjekke om Kongen var hjemme. Videre var det hovedøya neste! Etter noen timer med bading og is var det tid for å komme seg hjem å gjøre oss klar til middag. Og vi måtte jo selvsagt avslutte med en liten photoshoot av det nye antrekket før vi møtte guttene i byen.

Hehe - er hun ikke bare verdens søteste? <3

Likes

Comments

Jeg har som regel ikke vært noe fan av logoer tidligere, og spesielt ikke Louis Vuitton - hehe, men jeg vet ikke hva det er med denne. Etter at jeg snakket om disse veskene med en kollega på jobb har jeg bare fått så sykt dilla. Jeg ville brukt den som en crossover bag først og fremst, som jeg faktisk så på Mary Seng aka Happilygrey i går. Hun rocket den til et sykt fresht sommerantrekk og jeg ser for meg alt jeg ville satt den sammen med i min egen garderobe. Ah, obsessed.

Men jeg har jo snart bursdag… Kanskje det er denne som skal få pryde toppen av listen i år? Hihi, vi får se.


Likes

Comments

"Mamma" - Et veldig stort ord som bærer veldig mye ansvar.

Tenk at jeg skal bli mamma, til en liten gutt eller liten jente. Det er jeg (og pappaen da, så klart) som skal lære dette lille mennesket til å bli voksen, til å være omsorgsfull, snill og et ordentlig med-menneske med alle som er rundt.

Jeg kan stresse meg ihjel på jobb over alt jeg har ansvar for der, passe på at alt går bra, at alle mine ansatte har det fint, at alle kundene blir tatt vare på, at alle varene er på plass osv osv. Men alt det er bare en jobb, et ansvar som noen andre bare kan ta over, og jeg er fri.

Å være mamma, det er for livet.

Problemer eller utfordringer den lille måtte oppleve er det ikke noen andre som bare kan fikse. Det er det bare mamma (og pappa) som kan.

Hjelp. Dette er virkelig så skummelt å tenke på. Men jeg vet at når jeg blir mamma så kommer alt dette til å bli helt naturlig. Den kjærligheten jeg allerede føler for den lille i magen er ubeskrivelig.

Et helt nytt kapittel starter snart, og jeg kan ikke vente med å gi deg verden, lille venn. Jeg kan ikke vente til å bli mamma'en din.

<3

Likes

Comments

Instagram @beathess