1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER 7//HER 8//HER 9//HER 10//HER 11//HER 12//HER 13//HER 14//HER 15//HER 16//HER 17//HER 18//HER 19//HER

Hej piger <3

Bedre sent end aldrig, er det ikke det man siger? Jeg håber i har haft en skøn weekend og nydt vejret ligeså meget som jeg har. Nu er der endelig en smule sol over Danmark, så hvorfor vente med at klæde sig i en masse farver? Jeg har i hvertfald fundet nogle super fede items, som jeg helt sikkert gerne selv vil eje! Jeg håber i kan bruge noget af det til at spice jeres gaderobe lidt op.

God aften derude (det der er tilbage af den) hihi


Beate

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej piger <3

Så blev det endelig fredag, hva! Det bliver lækkert med weekend og jeg skal endelig tilbringe min weekend hjemme (jeg har ikke været hjemme i lang tid, fordi vi har gymnastikopvisninger med efterskolen i mange weekender) HELDIGVIS er opvisningerne i denne weekend alle sammen i Århus, så det er jo til min fordel. Min fredag står egentlig bare på noget hygge med nogle veninder, så der sker ikke det store.

Jeg sidder egentlig og har matematik og hører en masse musik, for at få den lange kedelige time til at gå.. Så jeg tænkte jeg ville udnytte tiden og lave et lille musik indlæg. Jeg har valgt de 6 sange jeg hører allermest for tiden. jeg håber i kan få en smule inspiration fra indlægget.

Fortsat god Fredag - og GOD WEEKEND

Privacy - Chris Brown

Liquor - Chris Brown

Passionfruit - Drake

Selfish - Future

Congratulations - Post Malone

Dance for you - Beyoncé


Beate

Likes

Comments

Hej alle søde læsere.

Jeg har for ikke så længe siden gjort mig dette fantastiske køb, et par blå Nike air force. Jeg er så glade for dem og har levet i dem siden! De får et kedeligt outfit til at stråle og så bliver de super lækre til sommer!!


Beate 

Likes

Comments

Hej alle søde læsere.

Jeg synes ikke rigtig, at jeg har fået præsenteret mig selv ordenligt endnu, så jeg tænkte at det var på tide med et lidt mere personligt indlæg - så i også kan få en bedre ide om, hvem jeg egentlig er.Jeg tænkte det var meget sjovt med nogle Random facts omkring mig, så det hele ikke bare bliver en lang smøre om mig selv.

For at gøre en præsentation kort, inden vi smutter videre til det indlægget egentlig handler om.

Jeg hedder Beate og jeg 16 år gammel, og er bosat i århus omegn. jeg er og har altid været en meget glad pige med en hel masse energi, og har for det meste altid et lille smil på læben. Til dagligt går jeg på BGI akademiet, som ligger omkring Horsens. Jeg er på danselinjen, fordi jeg simpelthen elsker og danse. I min fritid elsker jeg at tilbringe tid med min familie, venner og veninder

10 RANDOM FACTS

1) Jeg er et rodehovede
Ja, jeg er et komplet rodehovede og smider altid alting på gulvet. Det er meget sjældent man ser mit værelse pænt ryddet op:( især på min efterskole, der flyder det hele rundt og jeg er alt for doven til at tage mig sammen til at rydde det op... Jeg har derimod heller ikke noget imod at leve lidt rodet, for det får tit mig til at føle mig lidt mere hjemme - specielt på efterskolen. Men det er virkelig noget jeg skal arbejde med haha.

2) Jeg her en svaghed for bukser
Jeg har den største svaghed for bukser. Jeg har alt for mange af dem og får dem næsten aldrig brugt. Jeg ved egentlig ikke rigtig hvorfor, men jeg synes bare det fantastisk at have en masse at vælge i mellem - og så er det bare altid fedt med et par nye, hehe

3) Dårlig til at multitaske
Hvis der noget jeg slet ikke kan finde ud af, så er det at multitaske. Jeg kan slet ikke finde ud af at lave to ting på samme tid. Jeg er meget koncentreret og vil gerne gøre hver ting til UG, så det kan slet ikke fungere, hvis jeg er i gang med noget andet samtidig

4) Jeg kan godt lide at føle mig ''stresset''
Ja det er rigtigt, hvor mærkeligt det end lyder. Jeg elsker at havde en masse ting jeg skal nå i løbet af min dag, jeg elsker når jeg skal rende rundt mellem aftaler, og jeg har tit 100 aftaler på en dag! på en eller anden måde føler jeg mig i gang og nyder bare ikke at kede mig, men at der hele tiden sker noget.

5) Jeg er perfektionist på mange punkter

i forhold til at gøre mit skole arbejde godt, er jeg meget perfektioneret. Jeg vil altid have mine matematikafleveringer til at være stillet perfekt op og jeg kan bruge 1000 år på det rigtige layout til min dansk stil. Sådan noget som i de mindre klasser, når man skulle skrive sit navn på ens skolehæfter, kunne jeg blive totalt arrig og viske mit navn ud optil flere gange, hvis det ikke var perfekt skrevet.

6) Jeg er dårlig til at være alene
Jeg er enormt dårlig til at være alene. Jeg elsker veninder og venners selskab og man ser mig sjældent være alene - jeg er så dårlig til at være for mig selv, jeg keder mig altid helt vildt. Mit liv er hele tiden fyldt til top med aftaler.

7) Dårlig til andres holdninger
Jeg er ekstremt dårlig til at acceptere andres holdninger, især når de ikke mener det samme som mig. Det værste jeg ved er at diskutere politik med en, som har en anden holdning, for jeg kan komme helt op i det røde felt og blive så sur. Jeg ved godt det lyder helt vildt åndsvagt og det er jeg godt klar over selv. Det er især noget jeg skal arbejde en del med.

8) Jeg elsker søndage
Det lyder måske underligt, da de fleste hader søndag! Men jeg er absolut vild med søndage. Jeg har næsten altid tid til at sove længe og det er en af de få dage, hvor jeg for det meste ingen planer har og har ordentligt tid til mig selv. Det bedste jeg ved er at tilbringe hele min søndag i sengen, i selvskab med Netflix og en masse godter.

9) Jeg hader at lave mad
Jeg må ærligt indrømme at jeg på ingen måde er fan af at lave mad og jeg må også indrømme at jeg nok, desværre, ikke hører til i et køkken haha. Jeg synes det er så kedeligt og det tager altid en evighed. Til gengæld elsker jeg at bage!!

10) Jeg har den sødeste hund
Jeg har den sødeste lille fladtrynet hund ved navn Molly. Der intet bedre end at komme hjem til det lille glade væsen, det kan ikke andet end at gøre en i super godt humør.


Det var alt hvad jeg havde. Jeg håber i synes det var sjovt med et lidt anderledes indlæg, end hvad jeg normalt laver! forsæt god torsdag derude <3 <3

KYS

Beate

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alle søde læsere

Lige for tiden har jeg en hel masse ønsker til foråret og ovenfor er der vist nogle af dem. Jeg må dog påpege at Cucci tasken står øverst, jeg har simpelthen bare forelsket mig i den og den er helt perfekt til forår og summer. Jeg er blevet helt vild med pastelfarver og jeg har også lige købt et par nike air force i babyblå, som jeg bare har haft på fødderne lige siden. Det hlet sikkert ting i sådan nogle søde farver jeg vil til at anskaffe mig, også i forbindelse med det snart er forår. God aften derude


Kys


Beate 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej piger <3

Velkommen til min blog.

Jeg tænkte det ville være meget passende, at mit første indlæg var et " I would like to wear" så i kunne få en ide af, hvad min stil er og hvad jeg godt kan lide. Lige fortiden er jeg SÅ vild med mønstre og sæt. Så her har jeg sammensat en kjole og et par bukser som et sæt, lige noget for mig - enjoy

Knus<333

1. Ganni bukser//HER 2. Givenchy boots//HER 3. Ganni kjole//HER 4. Jane Kønig øreringe//HER 5. Zadig et voltaire taske// HER


Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw