Nu måste jag lägga ner bloggen med massa tänkande i flera timmar.

Skolan har jag sängt mig i och jag vill fortsätta kunna rida. Jag måste ge skolan tid och bloggen har väldigt mycket tid så nu är de dax att säga ajö till bloggen. Jag har haft många uppehåll med bloggen och kommit tillbaka men nu kommer jag ändra lösenordet och bara kladda över tangentbordet och inte titta. Jag ska inte fortsätta blogga nu.

Ska bara ha en hemsida där jag lägger upp foton. Inget annat inlägg som kommer upp där, nu är de inget mer att skriva. Jag säger tack för tiden och önskat att jag kunde fortsätta men tiden på bloggen måste läggas på annat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alla pass på Spotify är underbara, hon är alltid lika glad att ha mig på ryggen och få arbeta.

Vi hoppade snäva svängar och hon blir väldigt taggad och stark därför måste jag öva på att få henne lugn och att hon ska lyssna på mig. Sprången över hinder är inget svårt, bara skuttar över de lätt som ett plätt. Snart så händer en kul sak med henne, hoppas:)) Lite hemligt än så länge men snart få ni veta.
En bild från idag som bästa Elin tog, fina prinsessan. Ska hoppa in i duschen nu, hörs

Likes

Comments

Konstigt nog gillar jag att gå till skolan, varför är nog för de är så lugnt och alla är så goa. Ska ändå bli skönt med ledigt torsdag och fredag;)

Onsdag kommer Saga till mig och sover hos mig ändå till fredag. Hennes föräldrar skulle typ vara borta eller något men hon är alltid välkommen hos mig. De ska bli najjs! Ska ha duellhoppning på torsdag och fredag ska jag rida så då får hon vara med.

Nu börjar skolan om 5 minuter och jag lämnade nyss huset, tar bara 2 minuter till skolan. Går i sommar shorts med dunkade musik i öronen.


Likes

Comments

Nu har jag bäddat ner min under täcket med mobilen som plingar var annan sekund.

Lyssnar på bra musik och bara smsar med "han". Imorgon ska jag hoppa Spotty, hoppas hon sköter sig och inte är allt för pigg:)
Fina prinsessan! Natti natti, sov sött

Likes

Comments

Jag låg ute och sola i två timmar och känner mig fortfarande lika blek. Jag har as svårt att bli brun och de är riktigt segt men jag få ligga och klämma var ända minut i solen;)

När jag hade solat var jag sååå trött så jag la mig på sängen och sov i 1 timme. Nu är jag vaken igen och säger godmorgon, lite så. Nu ligger jag med mobilen i handen och datorn i knät med dunkade musik till. Vi har inga läxor förutom att ta kort på min middag tills imorgon, hahah de får jag inte kalla läxa. Ska ändå sitta en timme 7-8 varje dag och kämpa. De gäller att jag höjer mig nu så inte ally försvinner ur min händer. Lite mörkt, jag måste ta skolan på allvar nu. Men de komme fixa sig, jag kämpar.
Mitt leende är på topp

Likes

Comments

Skoldagen är klar och de gick faktiskt väldigt snabbt. Tills på onsdag har vi schema brytande, börjar halv nio och slutar två.

Nu ska jag gå ut i solen och låta mina ben få lite färg på sig:)
Vi är såå nära fast ändå långt ifrån, åhh de pirrar som satan inom mig!

Likes

Comments

Jag har just stoppat i mig massa färska jorgubbar, så gott.

Idag är shortsen på med en svart tröja. Älskar att ha nya kläder på sig, man känner sig lite ny också.

Ska borsta tänderna och dra ner till skolan, livet bara rullar nu:))

Likes

Comments

Idag låg jag ute i solen i mina ny köpte shorts innan den gick under berget. Livet bara rullar och jag älskar det.

Nu ska jag sova, ladda om för en helt ny vecka. Inte en ända läxa på hela denna veckan, såå skönt. Ska ändå plugga till engelska provet som är på måndag vecka 19 så allt känns bra inför de eftersom engelska är mitt svagare ämne.

Natti natti, imorgon ska jag nog dra på
Mig shortsen till skolan och de till att de får lite färg på sig:))


Likes

Comments

Nu kryper alla Sommarkänslor sakta fram och de pirrar i magen.

Älskar sommaren, alla är vid havet tills solen har gått ner, inte så mycket läxor, alla håller hand i hand med den som betyder mest. De bara pirrar inom mig. Nästan som jag vill springa till en stor grön äng och bara skrika av lycka. Detta sommarlovet kommer bli grymt och nu är jag lite äldre än förra, vågar mer och har fått mer skinn på näsan som man säger;)

Men de är fortfarande 45 dagar kvar i skolan, visst dem går snabbt och inte så mycket plugg. Men önska ändå att de är sommarlov imorgon.
Klick från dagen

Likes

Comments

Solen skiner och jag har köpt mina första shorts för iår.

Jag fick panik idag när jag såg att jag inte hade ett ända par shorts. Vi åkte in till stan och köpte två par och två passade tröjor. Riktigt nöjd, allt i min garderob börjar bli bra nu.

Ska gå ut och springa med Love snart, ska bara landa hemma först;)


Likes

Comments