View tracker

och sen sitter jag på ett plan påväg hem till Sverige. 38 dagar, sen är äventyret över. 38 dagar kvar tills jag inte längre har någon trygghet kvar. 38 dagar tills jag står på egna fötter helt ensam igen. 38 dagar.

Likes

Comments

Ett av mina absoluta favoritkonton på instagram

Likes

Comments

Jag kom in för nästa år men valde att tacka nej till platsen. Har funderat väldigt mycket vad jag vill göra i framtiden och jag tror inte att stanna ett år till är det bästa alternativet för mig. Jag har verkligen haft världens bästa år och är otroligt tacksam över att jag har fått chansen att uppleva detta men jag känner på ett sätt att jag är klar här nu och redo för att se vart livet nu kommer att ta mig. Jag har ett år kvar av gymnasiet och fyller 20 i Januari. Världen är full av möjligheter. Tacksam för Nairobi och allt som det har gett mig!

Likes

Comments

​Sitter på Arlanda och väntar på att få boarda. Om 17 timmar är jag hemma i Kenya igen. Känns som att jag har varit borta hur länge som helst även fast det bara varit 12 dagar. Har fått massa gjort dessa dagar och njutit av att ha frihet igen. Men jag saknar allt med internatet och vill inte acceptera att det är mindre än fyra månader kvar tills jag kanske lämnar Nairobi och internatet för gott. Önskar att jag fick vara kvar där för alltid. 

Likes

Comments

- Fixa så att jag får fortsätta här på SSN nästa år.

- Sommarjobba

- Tågluffa i Europa i sommar

- Se till att ha lika stora lårmuskler på båda benen

- Tatuera mig

Likes

Comments

View tracker

Jag befinner mig för nuvarande i Sverige. Åkte hem för att överraska vänner, umgås med familjen och operera mig (som såklart var prio 1). 

I fredags fick jag som tur var tid för operation, det som behövdes göra var att ta bort en liten metallplatta som legat och skavt ända sen jag opererades första gången för 2 1/2 år sedan. Läkarna har dock konstaterat att min operation var så dåligt gjord första gången att dom vill göra om allt från början igen när jag kommer hem i sommar. Vi får se hur det blir med det, nu ligger fokus på att bygga upp en monsterfysik och bli lika stark i vänster som jag är i höger. Nu jävlar ska detta bli bra. 

Likes

Comments

Jag har bestämt mig för att stanna kvar i Kenya, jag trivs för bra här för att kunna åka hem. Mina sista kompisar som går kvar i skolan i Sverige tar studenten nu och vill ut och resa och plugga visare. Jag gör mycket bättre ifrån mig i skolan här än jag gör hemma. Detta beror på flera faktorer så som lärare, kurser och läxis.

Det finns alltså inte riktigt något hemma som håller mig kvar i Sverige längre och därför ser jag inte någon anledning att stanna kvar. Jag trivs här och mår så bra i denna miljö och därför så tänker jag stanna och gå mitt sista år här i Kenya. Jag uppmanar alla som läser min blogg och ska börja i gymnasiet eller fortfarande har något år kvar att flytta hit. Det kommer utan tvekan bli det bästa året i ditt liv.

Informationsmöte om utlandsstudier utomlands!

Stockholm Torsdag 28/1 18:30 Östra Real (Karlavägen 79)

Göteborg Onsdag 27/1 18:30 Hvittfeldtska (Rektorsgatan 2)


Likes

Comments

Är just nu i Sydafrika och har tillbringat de två senaste veckorna med vänner och familj. Det har varit otroligt skönt och nödvändigt att komma ifrån internatet men även jobbigt att vara ifrån det liv som nu blivit ens vardag. Imorgon flyger och och Therre vidare till Zanzibar och stannar där tills på söndag innan vi åker tillbaka till Nairobi och vårt hem.

Nu har vi halva äventyret kvar och jag är så full med känslor och förväntningar. Jag har lovat mig själv att jag ska ta vara på den sista tiden. Känns så sorgligt att börja räkna ner dagarna tills man tvingas lämna detta äventyr.

Puss

Likes

Comments

It´s crazy how fast time flies...

It´s been over two months since we came here and so much has changed since the first day. On Friday we got home from one week in Diani. I had so much fun and I finally got my diving certificate. I brought my gopro and recorded bit while diving so I´ll make another video soon. I have so much in school right now and I´m not used to keeping up with this much so I can honestly say that I´m having a hard time right now. The school here is really hard and fast going but I´ve promised myself that I´m going to make it. Sorry for my bad update, I´ll try to get better! 💜

Likes

Comments

I have so much in school right now, but I'm doing my best and I'm actually happy with all of the grades that I've gotten so far. I usually try to go to cafes when I study because I find it a lot easier to concentrate and since I'm not at the boarding I don't have any distractions. I have a test in geography tomorrow so I have to study for that now. Can't wait for our fall break that starts on Friday!!

  • 2058 readers

Likes

Comments