Jaaa så va det dax men nu va det längesen sist iaf!

Sjukskriven för mitt knä... Vill inte ha mit liv så här. Jag skulle börja jobba nu efter skolan va slut och utbildningen va klar, hade många planer för sommaren. Men helt plötsligt hugger det till i knäet och jag faller som vanligt ner på golvet, kändes som om knäet skulle brinna upp eller explodera. Hade verkligen inte sett att detta skulle komma men vad ska man göra!?

Upp på akuten och för att kolla vad som hänt med knäet, läkaren kom in och sa att www.eds.se ligger bakom detta och att jag hade en inflamation i knäet ( somvanligt) , mediciner och sen hem å vila!!! Tur jag har knäskyddet iaf som hjälper att hålla knäet på plats... Ja då satt man här och va sjukskriven!! FUCK


Nu är drömmarna ännu starkare

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

som jag ändå saknar min mormor.min förbi mitt allt! 2 år har gått och det känns som i går jag pratade med dig.  i dag var jagoch pratade lite med henne men det är tungt,tungt att stå där och titta på gravstenen och veta att man aldrig får nått svar! Går inte en dag utan att jag fällen en tår och önskar att hon vore här.

Älskade mormor

Likes

Comments

I dag på skolan har vi haft övning hur allt kommer att gå till på avslutningen... hur vi ska gå upp för att hämta betygen, hur vi sa sitta där osv... vilka som får stipendium
sen har vi sjungit och övat så att allt ska gå rätt till!! tragiskt om det skulle gå fel för det är ju en stor dag!

2 år är nu över är nu färdig barnskötare :) galet fort har det gått och jag kommer sakna skolan, sakna att man visste vad man skulle göra på dagarna! men men vi får väll se vad som händer här framöver!

Likes

Comments

Så där ja! i helgen är det dax för den stora UTEMÄSSAN! Och att jag även detta år får vara en stolt storasyster ❤

Likes

Comments

Jag saknar han så det gör ont, inte han gör mig hel han gör att jag kan skratta vet inte när jag skrattade sist. Men med han gör jag det.... han lägger armarna om mig och jag bara försvinner I tryggheten. Nu är han borta ett tag ett tag som känns som evigheter...hur ska jag klara mig? vill han honom hör hos mig.... Det är hårt! livet är hårt nör man varje kväll får grina sig till söms....

Likes

Comments

Hur ska man någonsin kunna acceptera att tiden läker inte alla sår, hur jag jag kunna förstå det. Det kommer att ta tid att förstå det,det kommer ta tid att lära sig leva med det,det kommer ta tid att acceptera allt runt omkring som ska anpassas för det. Men att äntligen ha fått ett: kan inte föreställa mig vilket helvete du har! det känns så skönt, för detta är inte bara! det är inte bara att sätta ner benet och börja gå för någonstans mellan tanken och golvet så måste det finnas en plan. Den planen som skapas måste även hållas, håller inte den då blir det inget steg som tas.

Likes

Comments

​Oj vad jag längtar tills vi ska åka i väg i maj, en vecka bara jag och min man! Dagarna är räknade!

Likes

Comments

I dag var jag till överläkare på kirurgen så fort hon klev in i rummet så kände jag att HON ÄR BRA! hon började fråga mig hur länge jag haft ont osv och om jag opererat knäet tidigare, men det har jag inte gjort. sen börjar hon tala om att det inte var skoj att läsa mitt röntgen svar från magnetröntgen av knäet 😯 genast hon sa så blev jag kall i hela kroppen, kändes som om jag bara vill gå sönder!!  I den stunden visste jag att näää det går inte laga mitt knä  😢 och exakt!! det går inte gå in i mitt knä och ta bort brosket som sitter där för det är brosk i hela knäet och det har gjort stora hålnoch gröpor som är 1 - 1 1/2 cm tjocka märken/R/skador i helan mitt knä 😡 nu kände jag hur tårarna nästan ville komma!!! så en sammanfattning av detta!!
Mitt knä totalt förstört av all brosk så dom kan inte operera!!!
eftersom mitt knöinte går att laga vem faan ska göra det! !!

känns som om jag gråter inombords känns som om jag håller på att gå sönder! jag vill kunna sitta på golvet och kunna kliva upp därifrån,vill kunna gå i en vanlig trapp, vill kunna vara ute och leka och springa med mina små barn!!!

varför ska allt detta hända mig

Likes

Comments

Ja vad ska man säga och göra? Allt bara snurra och känslorna är som små små fjärilar i magen. Är det sant det som händer eller är det bara en dröm? Kommer det att vara så här hela livet eller är det bara en "fas" man är inne i..... ​jag vill veta nu!!

Ibland ligger jag vaken på natten och fantasin bara  springer j väg. Vi hade det där perfekta livet,jobbet och dröm huset. Allt vasom vi båda vill att det skulle vara. Visade varandra vi hade allt som vi båda sa en gång tiden att vi skulle ha våra gemensamma dröm har blivit sann... eller va det bara en dröm det oxå!  Hur vet jag vad som är verkligt eller inte? Hur ska jag veta att dom där fjärilarna är sanna? Vad har hänt och hur kan det bli så här! Varför skulle jag detta hända mig... men det jag vet är att det är 3 barn och 30 kilo mindre ❤❤❤

Likes

Comments