Tagna med Nikon D3100 och redigerade i PhotoshopCS6.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​//BEATA

Likes

Comments

​Det som är så underbart med att den efterlängtade sommarvärmen äntligen är här (i slutet av Augusti??) är att jag kan få spendera mina helg mornar på balkongen i solen. Det är så fint och mysigt med allt grönt som omringar en, så skönt med värmen, och så gott med kaffe!!

Likes

Comments

Hejsan!
Tänkte försöka komma igång med bloggandet igen, har saknat det lite på senaste. Och med en ny systemkamera och en fräsch Mac Book Air, precis ur kartongen så känns det faktiskt inte helt fel, utan att det är precis rätt tajming.
Vet inte om det är fler Södertälje bor där ute, som besökte Kringelfestivalen i helgen, men blev faktiskt positivt överraskad när jag svängde förbi för att kolla i fredags. Dom hade ju en hel del mat vagnar och stånd där dom bjussade på både fika och ballonger. Riktigt mysigt.
Sockervadd, godis och rosa ballonger, så fint!

Hur tycker ni det har känts att börja skolan igen?
Först tyckte jag själv att det kändes väldigt jobbigt och trist att sommarlovet skulle ta slut, men nu känns det ganska skönt att ha kommit in i rutiner, och med ny skola och allt.

Ha en fin kväll, puss

Likes

Comments

Att vara i det bästa landet med min bästavän var bäst!
Kunde inte ha blivit bättre.


Tagna med Nikon D5100.

- Beata Guthenberg

Likes

Comments

I Italien umgicks jag och Olivia väldigt mycket med de två Italienska voluntärarbetarna som jobbade där.
Vi hade väldigt roligt tillsammans och dom var väldigt snälla.
Lilla bebisen som ni ser på bilderna nedanför var också bara för gullig! Lilla Donnatello :)


Tagna med Nikon5100

Det jag verkligen älskar med dom här bilderna är att dom verkligen är speciella och annorlunda. Man ser att dom är tagna utomlands i ett hem som inte är alls lika lyxigt som våra hem här i Sverige men man ser att det ändå är väldigt hemtrevligt. 
Bilderna är verkligen förstelnade ögonblick, för bara av att kolla på dessa bilder känns det som om jag är tillbaka i köket i Italien tillsammans med dessa människor, sjungandes till Bob Marley och dansandes med köksredskap.

- Beata Guthenberg

-

Likes

Comments

Det känns som vi var där alldeles nyss, i bilen körandes mellan bergen och dalarna. Omringade av olivträd, värme och sol. Glada, skrattandes och solbrända påväg mot en okänd plats sådär förväntansfulla. Dagarna gick förbi långsamt men samtidigt snabbt och innan jag visste ordet av var vi hemma igen. Och jag undrade varför jag hade längtat hem.Tagna med Nikon 5100.

- Beata Guthenberg

Likes

Comments

En kul grej som jag och Olivia också gjorde när vi var i staden Siena i Italien var att gå fram till främlingar och fråga om vi fick ta bild med dom. Det var en väldigt kul grej och alla svarade ja och blev väldigt glada att vi frågade just dom. Ett roligt minne från Italien resan!

- Beata Guthenberg

Likes

Comments

En hel dag spenderade vi på en ö som heter Isola de Giglio. 

Jag har bloggat om ön tidigare men inte om där vi badade, på stranden Cannelli Beach och klipporna.
Det var verkligen riktigt vackert där och vattnet var helt turkost. I baren på Cannelle beach åt jag och Olivia också lunch och beställde en Sex on the beach drink som var väldigt god. Kul att dom är så bra på det där med ålder utomlands ;)

- Beata Guthenberg

Likes

Comments