Jag och mamma firade Lillasyster redan på morgonen så hon väcktes med gratulationer, ballonger och paket. Jag pluggade igår hemmifrån hela förmiddagen, gick iväg och tränade vid 14, gjorde några ärenden på stan och åkte sedan till pappa för att fira Agnes där med. Hann också med en kvällspromenad med Ellen A innan jag landade i soffan.

Imorgon går jag i skolan på eftermiddagen så hoppas att jag vaknar lite senare än vad jag har gjort det senaste dagarna då jag har vaknat väldigt tidigt på morgonen...
Godnatt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Helgen som var gick väldigt snabbt tycker jag, men kanske var det för att jag hade flera saker inplanerade.
I lördags bakade bröd, ett som jag inte testat innan och resultatet blev jag för en gångs skull riktigt nöjd med! Det är väldigt sällan jag bakar bröd eftersom jag oftast inte blir så nöjd, men jag får börja öva mig på det med! På eftermiddagen sen mötte jag upp en kompis som jag sen var med hela kvällen.

Igår förmiddag hade vi släkten på mammas sida här på våffelfika då vi firade lillasyster som fyller 15 år imorgon. Hennes födelsedag ligger ju bara några dagar ifrån våffeldagen så det brukar bli våfflor när hon fyller. På eftermiddagen körde jag med farfar och den här gången åkte även farmor med i bilen. Destinationen igår var Hova vi tog ett fikastopp hos mormor och morfar.

En förmiddag i skolan, plugg och har nu för en liten stund sen kommit hem efter en långpromenad med Ellen, välbehövligt med både en pratstund och frisk luft.

Likes

Comments

Hej på er! Var fortfarande trött och seg när jag vaknade imorse men känner ändå att jag börjar att hämta mig igen och är nu piggare även fast jag nu är trött efter en fullspäckad dag. Proverna från gårdagen fick jag svar på i förmiddags och de låg på ungefär samma nivå som för en månad sedan, så det var både skönt och bra.


Titta på den här fina lilla mini-eken som jag till slut lyckades odla fram! Nu har den växt tillräckligt så att det är dags att plantera över den i en kruka med jord.


Likes

Comments

Idag var det dags får månadskontroll i Göteborg på Sahlgrenska igen och jag är nu trött och lite matt. Jag vaknade onödigt tidigt imorse och efter en jobbig morgon kom taxin vid 9.45 och hämtade mig och mamma. Där träffade jag en läkare, tog prover ur min port och sedan fick de sticka mig i armen för att kunna tappa mig på blod. Den här gången tappade de ut 200ml vilket var dubbelt så mycket än vad de tog förra gången och detta görs för att sakta sänka mina höga järnvärden. Vi tog en annan taxi hem och kom hem en stund efter sju.

Vi fick inga provsvar från blodproverna idag utan jag får ringa imorgon för att få reda på värdena. Jag gillar egentligen inte alls att åka till sjukhuset i Göteborg och blir nästan alltid stressad och orolig flera dagar innan jag ska dit. Nu när jag har varit där på det nya stället några gånger känns det bättre, men på något sätt så tycker jag fortfarande att det känns jobbigt. Jag har ingen anledning att känna så då jag har fått bra bemötande redan från början varje gång jag har varit där har det gått bra, men ändå så finns den där klumpen i magen innan jag ska dit. Därför blir jag nog extra trött nu när jag har kommit hem och börjat att slappna av, plus att man kan bli lite seg när man har förlorat en mängd blod.

Likes

Comments

Igår hade jag inga lektioner i skolan alls då den lektionen jag skulle ha haft på morgonen blev inställd. Jag hade ändå några saker jag behövde göra hemifrån så det var skönt att jag fick extra tid till de uppgifterna. Cyklade fram och tillbaka till träningen och övningskörde innan jag sen runt 18 kom hem till pappa. Resten av kvällen var jag väldigt trött så jag käkade och gick sedan och la mig nästan med det samma. Jag ska idag träffa en kompis efter skolan och senare ikväll åker nog jag och mamma en sväng till mormor och morfar och hälsar på. Nu frukost och sen väntas en eftermiddag i skolan.

Likes

Comments

Vaknade imorse och kollade ut på en frostig gräsmatta, men jag hade minsann planerat att cykla och så blev det. Även fast termometern visade flera minus. Solen sken faktiskt och det blåste ytterst lite vilket gjorde att det var inte så illa som det såg ut.

Jag hade lektioner fram till tolv och cyklade sedan hem igen där jag hamnade direkt i pluggträsket. Har äntligen fått klart en svenskauppgift som jag skjutit upp länge och nu ska jag försöka kämpa igenom några sidor i min engelskabok som aldrig verkar vilja ta slut. Hmm... Tappar koncentrationen och blir så trött i huvudet när jag läser men jag ska se om jag hittar boken så att jag även kan lyssna på den. :))

Likes

Comments

Har idag varit en sväng i Skövde där jag och lillasyster gick i affärer och åt mat. Vi båda var väldigt sugna på mat ifrån ett ställe i Skövde så det var en av de största anledningen till att vi åkte, haha!
Kom hem för någon timma sedan och vi har nu börjat fixa med maten inför ikväll då det väntas mellofinal!

Likes

Comments

Även fast att jag missade att ta kortisonet några dagar i förra veckan såg ögonen bra och oförändrade ut, vilket var en väldig lättnad! Så i nästa vecka skulle läkaren skicka hem ett nytt nedtrappningsschema till mig.

När jag kom hem från sjukan satte jag mig en stund på balkongen och nu sa jag packa väskan för en vecka hos pappa. Så skönt att solen äntligen kikar fram igen och jag hoppas på fortsatt bra väder hela helgen!

Här kommer ett litet kik på nya rummet hos mamma.

Likes

Comments