Vaknade imorse hos mamma och vid 11 tiden åkte jag till pappa och sen vidare till Lidköping. Ska snart bege oss hemåt och senare ikväll har jag planer med några tjejkompisar.

Blåsig promenad, syster på bild.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Mätt efter frukosten och ska om ungefär en timme iväg till skolan där jag idag har tre lektioner framför mig.

Likes

Comments

Även fast jag sovit bättre än vanligt på nätterna nu i veckan så har varit tröttare de senaste dagarna. Blivit mycket plugg vid datorn och tror det kan ha lite med saken att göra. Ringde i måndags till sjukhuset i Göteborg för att få reda på provsvaren på proverna som jag tog där förra veckan och fick glada svar! (Sammanlagda vita på 3,6 och neutrofila 2,8)

Annars har jag gjort det vanliga. Tränade med sjukgymnasten i tisdags, pluggat, promenerat med Ellen, hade besök av mormor och morfar igår, bakat och självklart varit en del i skolan.

För ett tag sen tog en från tidningen kontakt med mig och frågade om jag ville vara med i ett nytt reportage. Just då passade det inte så bra eftersom vi var mitt uppe i flytten men nu när vi har kommit i ordning passade det bättre och de var här och intervjuade mig idag efter skolan. Precis efter att jag gjorde benmärgstransplantationen och hade kommit hem från Huddinge skrev de ett reportage om mig och sjukdomen och nu ville de höra hur det gått och hur jag har det idag, så antagligen dyker det upp ett nytt reportage i tidningen inom några veckor.

Imorgon är det fredag och på kvällen ska jag iväg och se genrep av musikalen som har premiär på lördag, där några jag känner är med!

Små chokladcupcakes med chokladfrosting

Likes

Comments

Igår var vi bjudna på tvåårskalas hos Bill på dagen och sen på kvällen kom Ida hit och vi kollade på mello. Den här veckan var det väl iallafall lite bättre låtar än vad det var förra veckan men annars har ingen direkt favorit hittills.
Gick och la mig rätt tidigt igår då jag sov på tok för lite natten innan. Vaknade sen inte förrän tablettalarmet vid 9 imorse, vilket var väldigt skönt!
Nu är jag nyss hemkommen efter en övningskörningstur med farfar och senare ska jag nog gå ut och gå med Ellen.

Likes

Comments

Idag är det redan fredag och jag tycker verkligen att den här veckan har gått hur snabbt som helst. Helgen kvar och sen börjar skolan igen på måndag...

Idag har jag stått i köket och bakat nästan hela dagen. Först silviakaka och syltgrottor som ska med till kalas imorgon och sen minimaränger till ikväll. Jag, eller om det var min lillasyster fick för längesen, säkert 6 år sedan, en liten glassmaskin (som nog inte har används sen dess, haha) och nu när vi flyttade fick jag syn på den och blev sugen på att testa den igen! Jag kommer ihåg att vi både lyckades och misslyckades men jag kommer dock inte ihåg vilket recept vi använde oss av. Har iallafall gjort en variant av "glassmet" och tänkte prova att göra den ikväll till efterrätt.

Likes

Comments

I förmiddags kom taxin och hämtade mig och mamma för att ta oss till Göteborg, Hade tid på Sahlgrenska vid 13.30 och vi var klara redan en timme senare. Möte med läkare, provtagning och en mini-tappning på blod. Eftersom det var min första blodtappning tog de bara 1/4 av en vuxendos, som vanligtvis är 400ml. Framöver kommer jag antagligen att ge runt 200ml en gång i månaden för att få ner mina höga järnvärden.
Dock så går detta inte att göra i den inopererade porten så jag kommer att bli stucken i armen varje gång.. :((

Fram till nästa besök, som är om en månad, ska jag fortsatta att minska dosen på två mediciner genom att inte ta de varje dag.
Sitter redan i taxin hem igen vilket är väldigt skönt!

Likes

Comments

Förmiddagen gick hur snabbt som helst och vid halv 2 var jag redo för ett pass med sjukgymnasten. Träffade sen Lisa A och Ida, för alla♡dag-mys. Umgicks och lagade mat. Det är ju aldrig fel med fina vänner, risotto och chokladdoppade jordgubbar.

Likes

Comments

Dagen började med en pannkaksfrukost tillsammans med Frida. Detta bestämdes sent i går kväll och ofta är det faktiskt det spontana som blir trevligast. Efter gav jag mig ut på en promenad och mötte upp Lisa Å. Vi traskade vidare hem till mig och hamnade i soffan med varsin kopp kaffe. Nu i eftermiddag ska jag få lite plugg avklarat så jag förhoppningsvis slipper att tänka på det resten av veckan.

Likes

Comments