Frukosten blev på balkongen och satt kvar där en bra stund innan jag gjorde mig iordning och gick ner till stan. Mötte senare upp Lisa A för en glass i hamnen och har nu placerat mig på balkongen igen. Nästan på gransen till för varmt där just nu faktiskt. Men nu ska vi inte klaga på det fantastiska vädret! Snuvan är kvar men mår idag mycket bättre på så sätt att jag är piggare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har varit förkyld och hängig fram och tillbaka nu i ett par veckor och i onsdags fick jag även ont i halsen. Proverna som vi tog i Göteborg visade inget konstigt utan de var ungefär som gången innan, så det var ju ändå bra. Jag tog mig till skolan mellan 9.30-14.30 igår för att göra de nationella proven i matte och sen var jag smått slut i både kroppen och huvudet. Förkylningen är ännu lite värre så jag stannar därför hemma från skolan idag.

Göteborgskontrollen i onsdags gick annars bra, proverna visade okej som jag nyss nämnde och jag blev som på tidigare besök tappad på ett par hundra milliliter blod.

Likes

Comments

Hjälp vad dagarna går snabbt, går runt och är småstressad mest hela tiden känns det som just nu.

Tårtorna till morfars kalas i lördags blev bra och vad jag fick höra verkade både morfar och gästerna nöjda! Senare på kvällen gick jag och några vänner en stund till en 18-års fest som vi var bjudna till och sen vidare ut till Sand. Söndagen var lugn och jag passade på att plugga både matte och körkortsteori, plus att jag var ute och körde med Malin senare på eftermiddagen.

Igår hade lillasyster dansföreställningar och för första gången fick jag ta plats i salongen och kolla på. Jag har själv varit med och dansat tidigare innan jag blev sjuk men nu det senaste 7 terminerna har jag avstått. Men i år bestämde jag att det var fritt fram att sitta i publiken.

Tisdagar är för mig ledig dag från skolan och passade därför på att boka in en övningskörningstur med farfar plus att jag har och ska fortsätta att plugga. Imorgon är jag också ledig då jag ska till sjukhuset i Göteborg för kontroll igen.

Hann även med att baka en liten sats med bullar igår, den här gången med vanilj.

Likes

Comments

Har blivit smått förkyld igen men hoppas verkligen inte att det blir något mer av det. Har inte fått någon feber men kännde mig väldigt hängig igårkväll och även imorse när jag vaknade.

Nu är iallafall alla nationella prov i engelska avklarade och jag har endast matten kvar som är på torsdag om en vecka. Plus alla andra prov och inlämningar utöver de nationella då såklart...

Förut var jag ute och körde med farfar och nu har jag precis bakat chokladbollar, man får ju faktiskt passa på när det finns speciella tillfällen så som idag på chokladbollens dag!
Imorgon ska jag förhoppningsvis köra med Malin en sväng plus att jag ska börja med tårtorna som jag ska göra till morfars kalas på lördag.

Likes

Comments

Hej på er! I torsdags hade jag min andra körlektion och eftersom uppkörningsdatum är bestämt kommer mycket av mitt fokus nu framöver hamna på att plugga teori och att övningsköra. Idag körde jag sammanlagt nästan 4h och jag är så glad över att jag har 3 st handledare + körskolan att köra med!

Under lördagen utnyttjade jag det fina vädret fullt ut då jag var ute nästan hela dagen. Solade hela förmiddagen fram till 12 och mötte sedan upp några vänner för en mysig lunch i hamnen.
Förutom att jag har övningskört idag har vi varit i Töreboda och firat farfar som fyllde år för några dagar sedan.

Nu läggdags då det imorgon blir en lång dag i skolan för mig med först lektioner och sen ännu ett nationellt prov i engelska.

Likes

Comments

Sjukhusbesöket igår gick bra och efteråt stannade vi kvar i Trollhättan för lite shopping. Vi var hemma runt fyra-fem någon gång och på kvällen blev det en promenad med Ida innan jag somnade ganska tidigt.

Idag fick jag första nationella av-checkat och efter skolan har jag spenderat tid på balkongen med läxböckerna, blev även en snabbis till stan då jag behövde byta en sak inne hos mamma på Lindex. Råkade då gå förbi hyllan med badkläder och hittade en baddräkt som jag tyckte såg intressant ut. Har egentligen aldrig gillat baddräkt men jag tänkte redan förra året att jag borde införskaffa mig en eftersom jag fortfarande har flera ärr som inte ska vara i direkt solljus, plus att jag kan tycka att det ibland kan vara rätt snyggt. Nu får vi bara hoppas att jag har fritt fram och att jag får bada i sommar...

Likes

Comments

Igår hade vi som sagt gäster på kvällen och jag valde att var med och äta innan jag sedan gick iväg för att fortsätta fira valborgsafton med några av tjejerna från klassen. Och som vanligt hade vi det supertrevligt och mysigt. Fick även godkänt för tårtan som jag hade provbakat så det var toppen!

Vädret både igår och idag har ju varit hur skönt som helst och tur var väl det då jag och samma personer som jag träffade igår pratade om att gå en sväng till marknaden som var idag. dröjde dock inte lång tid innan jag tröttnade, men det var trevligt ändå!

Imorgon har jag sjukhusbesök inplanerat och eftersom jag ska vara i Trollhättan kl 9.15 får vi åka här ifrån tidigt!


Likes

Comments

Igårkväl blev jag så himla baksugen och det resulterade i både kolakakor och chokladsnitt. Inte nog med det började jag även med tårtbottnar till en tårta som jag satte ihop nu i förmiddags. Jag har fått i uppgift att baka tårtor till Morfars 85- årskalas som är om några helger och tyckte därför att jag behövde provbaka en innan. Då passade jag på att baka en till ikväll när vi ska få gäster, ju fler testpersoner desto bättre!

Kolakakor, enkelt men såå gott!

Likes

Comments