Till er som undrar, göteborgskontrollen gick som vanligt bra.

Jag och mamma kom till sjukhuset vid Lunch och åt först lunch innan vi gick upp till mottagningen. Där uppe började vi med att ta prover och den här gången hann skönerskan inte mer än att sätta nålen innan jag blev snurrig och svag. Haha, jag som trodde jag var härdad! Men efter att jag la mig ner och drack lite saft kändes det bättre och hon kunde fortsätta att tappa mig på 200ml + ta de 4-5 provrören hon behövde till de vanliga proverna.
Värdena hade gått upp och de såg bättre ut vilket är en lättnad att se! Var sedan inne hos läkaren och vi har nu strykt ytterligare några tabletter. Så nu vi hoppas att värdena håller sig eller blir ännu bättre till nästa månadskontroll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag hade jag min första körlektion på körskolan. Var inte alls så nervös som jag trodde att jag skulle vara och därför gick det nog bättre än vad jag hade räknat med också. Kan vara för att jag försov mig och hann helt enkelt inte tänka på så mycket annat än att jag skulle hinna bli klar för att inte komma försent. Och som tur var hann jag med några minuter tillgodo! Jag som nästan aldrig försover mig!

Har helt plötslig en hel drös med plugg som behöver göras vilket jag knappt har haft ork att börja med än. Jag satt en bra stund förut när jag kom hem från skolan, men det är väldigt mycket kvar... Imorgon blir det ingen skola för mig då jag ska fram och tillbaka till Göteborg. Dags för månadskontroll på Sahlgrenska igen. Inte kul alls så därför pratar vi inte mer om det.

Likes

Comments

Precis som jag anade var jag hur trött som helst när klockan ringde imorse men när jag väl hade kommit upp ur sängen och börjat att göra mig iordning blev jag snabbt piggare. Hade en lektion på morgonen vid 8.00 och sen en efter lunch så jag gick hem en stund emellan.

Satte mig med plugg direkt när jag kom hem och prick kl 17.00 kom farfar hit och vi övningskörde i nästan två timmar. Har precis lagat soppa och ska nu sätta mig och kolla på en ny serie som jag har börjat att följa. Favoritmaten plus serier, jag är helnöjd. :)

En av tröjorna som jag införskaffade mig igår. öpte den faktiskt på Cubus. Väldigt sällan jag handlar på Cubus men igår hittade jag både denna och en annan blus.

Likes

Comments

Känns som att påsken går ut på att äta för det är det enda jag har gjort nu i helgen känns det som..

I lördags blev det utgång som jag nämnde tidigare. Jag hängde på några och det blev en bra och rolig kväll. Igår var vi bjudna till mormor och morfar på påsklunch där vi åt allt och lite till som hör till ett påskbord. Väldigt mätta och belåtna rullade vi där ifrån för att sedan komma hem och laga mer mat. På kvällen hade vi bjudit hem Ålstams till oss då vi hade planerat att laga indiskt. och självklart hade jag även fixat en efterrätt. Den här gången en vaniljpannacotta med mango. Gottgottgott alltihop!

Idag fick jag vara chaufför när jag, mamma och lillasyster tog en tur till Skövde. Vi började med lunch på ThaiHouse och åkte sen vidare till Elins för lite shopping. Jag som var minst sugen på att åka blev självklart den som kom hem med flest kassar, men det var ett tag sen jag shoppade och jag hittade saker som jag ville och behövde ha så då var det inget att fundera så mycket mer på. Får kanske se om jag fotar och visar upp något av plaggen i veckan.

Har vart riktigt skönt med lov men som vanligt tycker man att det har gått alldeles för fort och antagligen kommer det bli fruktansvärt jobbigt att gå up när klockan ringer imorgonbitti, men det blir morgondagens problem.

Godnatt på er!

Likes

Comments

Gick upp och åt frukost men hamnade på något konstigt vis tillbaka i sängen igen efteråt. Så kan det vara, och så får det vara. Förhoppningsvis går jag ut ikväll men vi får se hur det blir, inget bestämt än.

Hoppas ni får en bra och trevlig påskafton!

Likes

Comments

Hej på er igen.
Har varit riktgt skönt med lite ledigt nu i några dagar. Det är väl behövligt att koppla bort skolan emellanåt, vilket jag faktiskt har gjort.
Var igårkväll bortbjuden med familjen till några vi känner och idag var jag på lunch hos farmor och farfar med resten av släkten. Annars har jag träffat några kompisar och jag har haft flera sjukhusbesök iinbokade. Psykologen i tisdags, ögonläkaren i onsdags och igår hade jag tid hos tandläkaren.
Ikväll blir det lugn kväll i soffan.

Bild på gårdagens efterrätt. 👇🏼

Likes

Comments

Igår eftermiddag mötte jag upp Linda, handlade och åkte sedan hem till mig. Vi var båda bjudna på 19-fest på kvällen men hann att sitta och njuta av solen på balkongen innan den gick i moln och vi skulle vidare. Hade en trevlig och rolig kväll men valde sen att inte följa med vidare ut utan jag var hemma igen någon gång runt 11-tiden.

På förmiddagen igår tog jag det lugnt hemma och ungefär så har förmiddagen idag också sett ut. Nu ska jag sätta mig och få en engelskauppgift avklarad så att jag slipper att tänka på den hela lovet.


Likes

Comments

Idag har jag varit i Skövde och träffat ögonläkaren igen på en koll efter laserbehandlingen som jag fick i början av förra veckan. Eftersom fläcken/ljuset inte har försvunnit än så var jag väldigt orolig över vad de skulle säga idag, men det gick okej. Jag fick som vanligt pupillvidgande droppar och bedövning för att de skulle kunna använda olika linser som man sätter mot ögat för att kunna undersöka och kolla i/på ögat så bra som möjligt. Hon tyckte iallafall att det såg okej ut men att vi skulle följa upp snart igen. Därför har jag en ny tid inbokad redan på onsdag. Då blir det antagligen samma visa igen... :/
Jag kom hem från sjukhuset vid lunch och eftersom effekten av droppar fortfarande satt i och jag var väldigt trött blev det ingen skola för mig utan jag gick raka vägen och la mig.
Jag cyklade till pappa på eftermiddagen och promenerade sedan och mötte upp Lisa. Ikväll har jag bara tagit det lugnt, myst i soffan och fokuserat på att tömma min från början välfyllda popcornskål, vilket inte var så värst svårt.

Likes

Comments