View tracker

Gud vad fort denna helgen gått!
Nu är jag hemma igen och det känns inte ens som att jag varit i Finland ännu.
Idag har vi inte alls gjort mycket förutom att flyga och vara på flygplatser. Vakande vid 9 imorse (finsk tid, så egentligen kl 8), efter det åt vi frukost och vid 11 tiden så hämtade min moster oss för att fika hemma hos de innan vi alla skulle åka.
Vi flög först från Åbo-Stockholm och sedan Stockholm- göteborg båda flygen tog drygt 50 minuter.
Imorgon börjar en ny vecka i skolan igen, kul att träffa alla igen men orkar verkligen inte med allt plugg, alla lektioner osv.
//B

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lite bilder från min kusins dop idag
<33

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon från Finland!
Ja, jag är här igen hahah jag var ju här i somras men denna gången så ska jag på min kusins dop som är idag.
Igår så började jag skolan 8.20 och hade då referat prov som gick helt ok (hoppas jag) efter det åkte samhälls ettorna till trädgårdsföreningen.
Vi fick en naturkunskaps uppgift som vi skulle göra fyra och fyra, vi satte oss i Palmhuset tror jag det heter och det var så fint/ mysigt!
Efter det åkte vi tillbaka till skolan, åt lunch och sedan åkte jag hem och packade.
Flyget gick vid 4 tiden från Landvetter till Arlanda.
När vi kom till Arlanda så hade vi 30 minuter på oss att ta oss från ena sidan till andra sidan i princip, och när vi kom fram till gaten så var det sjuk lång kö!
Så det slutade med att kaptenen ringde till min pappa och undrade vart vi var för att vi stod i kön!
Men snäll som piloten var så väntade planet på oss, det var så stelt när vi kom ombord då ALLA kolla på oss för att de hade behövt vänta på oss!
Igår kväll så hämtade min moster pss och körde oss till hotellet så att vi kunde äta middsg osv.
Hörs!
Puss

Likes

Comments

Idag så fyllde en av mina allra närmaste kompisar år!

Gud tänk att ifyller 16 år iår helt sjuk! tycker det känns som att jag är 14 och går i 8:an fortfarande. Vi går inte på samma skola längre utan hon går på Sam skolan, känns fortfarande väldigt konstigt att vi inte träffas varje dag!

Men idag så började jag 10 vilket jag gör varje måndag och är såå skönt! hade franska prov idag vilket gick sådär då jag inte hade pluggat något överhuvudtaget så får faktiskt skylla mig själv. Det var två delar och första delen gick SÄMST tror nog inte jag fick något rätt där hahah men andra delen kändes riktigt bra!

Jag slutade vid 3 tiden idag och direkt efter det åkte vi ner till stan för att träffa födelsedagsbarnet! vi fikade och hade så mysigt! Vi fikade på Le pain francais på avenyn då vi skulle visa en liten film som en vi hade gjort till henne. Jag tog en pain de chocolate tror jag det heter och en cappuccino och de andra tog bakelser och något och dricka med.

Nu har jag iallafall pluggat lite samhällskunskap och ska snart äta middag,

Puss// B


Likes

Comments

Nu sitter jag utanför gymnastik hallen och väntar på att bli insläppt, var här 1,5 timma för tidigt insåg jag när jag precis kommit hit.
Idag är det andra träningen med alla barnen och är inte jätte taggad idag hahah.
Idag har vi haft "orientering" hela dagen, vår lärare tyckte att tidtagning när man orientering förstör så vi skulle gå och plocka svamp samtidigt.
Tror vi gick 1,5 mil eller något i skogen i hög värme och strålande sol.
Det var även några som badade i den lilla sjön vi gick vid, vi började 9 och slutade strax innan 13.
Imorgon är det inspark på Rio Rio och är så taggad!
// B

Likes

Comments

Sitter på altanen och har precis läst lite franska ​och ska nog även plugga lite på samhäll där vi ska läsa en sak. Man känner verkligen att skolan har börjat igen då det redan har kommit rätt mycket läxor. Idag fick vi även reda på att vi ska ha ett franska prov om två veckor så det är nästan så att man behöver börja plugga lite lätt på det så att det inte blir allt på en gång (som det alltid brukar bli för mig heheh).

Idag började jag 10 oh kom fram till hållplatsen typ kvart i, precis vid hållplatsen som ligger väldigt när askolen så satt massa kompisar från min klass så jag gick in dit en stund innan vi sedan skulle börja igen. Älskar fortfarande min klass tycker den är jätte bra! 

Denna veckan har jag inte jätte mycket planerat förutom att på torsdag så har jag min första gymnastik träning med alla barn. Tränar barn som är 4-6 år gamla i gymnastik, vilket är så roligt då man lär de 

lite inspo hihih​

Likes

Comments

Denna har helgen har väl både varit jätte bra och rätt dålig faktiskt.Det började med att i fredags så hade jag världens längst dag i skolan, började 8.20 och slutade 16.10!

Kände från sekunden som jag vaknade att mitt huvud gjorde sjukt ont och även lite illamående, men det hindrade mig inte från att gå till skolan. Kom rätt tidigrit till skolan föga jag skulle möta några kompisar på spårvagnen men de båda försov sig så de missade spårvagnen, de började egentligen tidigare än mig så tog en tidtagare vagn än jag egentligen hade behövt hahah. Aja men jag gick och köpte med mig en cappuccino på et cafe som ligger precis vid skolan typ. Sedan gick jag till skolan och som tur var satt det flera från min klass i en av sofforna på skolan. Efter en lång dag så var jag påväg hem för hade inte tänkt göra något på kvällen då jag kände på mig att jag höll på att bli sjuk. Hed blivit förskyld, illa mående, hostig, ont i halsen. Så jag åkte hem och drack te med mamma mesans vi satt och prata om allt möjligt.

Men så bestämde jag och andra kompisar att vi skulle föra hos en ute i lånedrag då de skulle på Hvitfeldskas inspark sedan men jag och min bästis hade inte fått några biljetter men vi tänkte att vi kunde se om vi kanske skulle kunna komma in ändå på något sätt. Så jag tog två panodil för att känna mig bättre hahah.

Sedan hände massa mer saker under kvällen och det slutade men att vi inte kom till Hvitfeldska utan att vi istället åkte hem till mig vid typ tolv tiden och sov över.

Sedan på lördagen vaknade vi upp och jag kände mig sjuk så och Andrea mådde int heller jätte bra, så jag gick ner och gjorde lite kaffe och hoppade sedan in i duschen. Sen kom mamma och pappa hem och så skjutsade vi hem Andrea för hon skulle göra något. Så jag och mamma åkte och köpte lite godis. Och sen dess har jag bara tagit det lugnt då jag blivit sjuk så försöker bara vila upp mig inför skolan som kommer eftersom man inte vill missa något nu i början.

Puss och kram

Hade inga bilder så fick bli några från i somras<33

Likes

Comments

Idag började jag 9.30 men var på Haga plan vid 9 tiden då min klass skulle ha en "frukost".
All ettor på rudebecks har en tävling som elevkåren har skapat, det går ut på att man får olika uppgifter man ska göra och för alla uppgifter får man olika poäng.
Så jag hade köpt med mig en kaffe och så satt vi där och åt/ pratade.
Sedan hade jag samhälls kunskap och sedan så var det idrotts lektion. Vi har idrott på mossen där vi idag körde mest stafett. Det var riktigt roligt!
Efter det hade vi lång rast så jag, Linn och Joanna stack till kafé magasinet och åt lunch.
Vi alla tog någon macka och något att dricka, väldigt mysigt!
Men sedan så hade vi en timmas historia och sen slutade vi.
Jag och Joanna tänkte följa med Tilda som skulle jobba så vi tänkte göra henne sällskap en stund.
Men vi struntade i det för vi var så himla trötta så vi bestämde att vi skulle göra det nästa vecka istället.
Direkt när jag kom hem somnade jag en stund och sen har jag inte gjort så mycket mer förutom att plugga lite franska.
Puss & kram

Likes

Comments