Lite bilder som jag har tagit lite inspiration i från nu till hösten. Bilderna kommer ifrån Pinterest som jag älskar finns så mycket inspiration på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Näst sista dagen på detta sportlov på förmiddagen spenderades med några härliga tjejer på bowlings hallen sjukt kul:) senare på kvällen blev det pizza och gött häng med underbara människor:)))

Likes

Comments

Två härliga bilder från i somras en från en utav alla de gånger vi var ute på å badade å levde livet och en annan från mormor&morfars underbara trädgård.

Åå två från i julas, en från förberedelserna till vårt julbord där vi bakade pepparkakor med kreativa tankar och en den andra på resultatet av bakningen.

Och tre bilder får veckan i Hemsedal en skidresa man aldrig glömmer :)

En bild på en fika av minst hundra fikastunder på jullovet, fika är livet. En bild på då man äntligen kunde börja använda pälsjackan igen :)

En mycket god tårta från en utav våra överrasknings fikastunder. Åå en annan bild från en utav alla härliga födelsedags middagar som varit :)))

Likes

Comments

Detta är de produkter som jag använder till min hudvårdsrutin, dessa fungerar bra för mig dock har jag inte testa så mycket annat då jag känner att det finns roligare saker att lägga pengarna på heheh men även för att ja inte liksom vet vad som är bra eller dåligt för min hy skulle gärna vilja bli bättre på att ta hand om min hy. Men som jag sa fungerar de för mig och lär använda upp produkterna till de är slut

Skrubben använder jag inte varje dag men kanske 2-3 gånger i veckan. Smink-borttagning använder jag de dagar som ja har smink på mig och den tar bort de sminket ja har på min hy.

Dag&natt kräm dessa använder jag varje dag speciellt nu på vinter halvåret.

Och till sist en ansiktsmask från lush denna använder jag inte så ofta kan hända nån gång i veckan då och då. Sedan kokosolja som ja använder till allt möjligt bland annat till att ta bort ögonsminket,hårolja,läppbalsam.

Likes

Comments

Asså kunde inte låta bli att selfie bomba men är så nöjd med årets vinter jacka från san marino. Vet inte om det syns så mycket med den är mörk grön med mörk blå "päls" kanske inte den varmaste jackan men är sjukt nöjd ändå :))

Likes

Comments

Just nu sitter jag och försöker att plugg så mycket det bara går inför kommande matte prov men som vanligt går det inte så bra :( men något något som jag brukar göra för att få pluggandet att bli lite mer roligare är att använda mig av så mycket färg som möjligt i allt till exempel så är min matte bok fylld med postit-lappar och färgpennor just för att få det att se lite roligare ut och hoppas att motivationen till matte just blir lite bättre :)kram kram

Likes

Comments

I går blev de en mysig men kall promenad med tjejerna!!

Likes

Comments

wow vilken förmiddag jag och mina tjejer fick till både studiedag och lyx brunch hur bra som helst!!

Likes

Comments

Dagens enkla outfit + min nya favorit väska.

Likes

Comments

Likes

Comments