Heej!

Idag tänkte jag bara skriva om saker som ni kommer märka!

Nästan alla säger t.ex '' Ibland när man mår dålig och allt men när man tappar bort sig och glömmer liksom ''Vem man är/ vad man gör'' men det finns alltid ett sätt att hitta sig själv igen! Jag kan själv erkänna att jag har/kan tappa bort mig och allt. Att jag inte vet vem jag är/vad jag gör? längre.

Jag fattar att jag kan vara en Hora/Asshole eller nåt bara för att jag kan ljuga eller göra fel men jag är en människa och människor gör fel flera gånger och försöker lära sig men det e svårt att lära sig när man mår jävligt dåligt! Och försöker att lista ut vem jag är och att inte ta självmord eller nått! Ni som läster det här som är mina kompisar/går i samma skola eller nåt HUR FAN KAN NI SÄGA ATT NI KÄNNER MIG SÅ JÄVLA BRA NÄR NI INTE VET NÅT SKIT OM MIG! Ni vet bara lite saker om mig det finns massor av saker ni inte vet om mig och att jag berättar grejer som jag vill att NI ska veta men ni kan gärna ställa en fråga till er som 'Hur länge har du känd mig? och om du har känd mig i 4år eller längre och ni kan allt om mig borde ni vetet att jag har blivit mobbat i hela mitt liv! När jag berättar att jag har blivit mobbat så frågar ni ju hur länge har du blivit mobbad?

Då brukar jag hela tiden säga minns du när vi gick i engelska skolan............. och när jag bytte skola och när jag bytte tillbaka till engelska skolan............. i 4an/3an nån av dem här klasserna blev jag mobbad, Så tror ni att jag har blivit mobbat så lite men sanningen är att jag har blivit mobbat i hela mitt liv så länge har jag blivit mobbad!

Allt som har hänt är att min morfar dog så har jag liksom inte mått så bra jag har liksom mått så jävligt dåligt och tappat bort mig för att min morfar va liksom en pers som tog hand om mig mer än alla och mer än min Mamma och min syster han fanns liksom där för mig och jag började skolka och började få självmords idéer och ätstörningar åt liksom bara 1 gång sen inget mer som t.ex man äter ju Frukost Lunch och middag jag äter bara Frukost en dag sen inget mer sen nästa dag kan jag äta middag sen inget mer och sen har det också hänt att jag blir mobbat och det har ju hänt samma sak att jag börja skolka och allt och det började hända att jag slutade skicka meddelande till pers jag liksom slutade att ha kontakt med alla mina vänner och började ljuga till dem så dem tror att jag har glömt bort dem och allt. Jag vet själv att jag har gjord fel. Sen har jag fått veta att jag har fake vänner som är värre men jag märkte att det är inte bara dem fake vännerna som mobbar mig men jag har märkt att jag är värre person än dem att jag också är en fake vän fast värre än dem mobbarna och allt. Men det som är problemet är att jag önskade att jag inte ljug för första början och att det är mitt fel att jag har tappat alla mina vänner. Jag hade bara kontakt med en person som var skit snäll och brydde sig om mig när jag måtte dåligt hon fanns liksom där för mig mer än alla ändra så jag ångrade att jag inte sa tack men nu e det ju försent att säga tack för att jag har tappat henne som vän.

Och vrf jag ljuger så mycket är för att jag är rädd att bli mobbat och allt skit och att jag inte får så mycket kärlek som alla ändra får av sin familj för alla pers som jag ser en familj som bryr sig om dem medans min familj inte bryr om mig så mycket ända som brydde om mig va min morfar! sorry för dålig förklaring men den här blogg inlägget gjorde jag när jag mådde dåligt och allt

Sorry för allt jag hat gjord ångrar allt jag har gjord och jag vet att jag är en dålig människa som inte borde finnas eller nåt.


Sorry för att texten e så jävligt lång och det kan hända att jag upprepar ganska många gåner men tack att ni läste den här långa texten och att jag hoppas att ni gillar den här texten. och sorryför att jag glömde skriva punkt och allt!

KÄNSLIGA BILDER!!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag tänkte jag berätta 10 saker om mig

1. Jag har ett mellannamn som kallas ''Ruqin'' 

2.Jag är 12år (04:a) och fyller år 10 april.

3. Jag hatar att gå upp tidigt på morgonen för man vill ju sova 

4. Mina favorit färger är blå och Svart.

5. Musik still som jag gillar är '' Pop, PopRock'' PS. beror på vilka artister som sjunger!

6. Min favorit mat e Tacos & Pizza.

7. Jag älskar att lyssna på musik.

8. Jag gillar att vara med kompisar.

9.Jag älskar att titta på film.

10. Jag älskar att Sova.


Jag älskar er så sjukt jävla mycket. Vi hörs i min nästa blogginlägg <333

Instagram: @bea__j

Snapchat:@bebbe1233Likes

Comments

Hejjhejj alla finisar!!

Jag heter Bea, jag bor i Stockholm & jag är en tjej på 12 år som älskar att blogga & lyssna på musik jag är även väldigt stor fan av Samir & Viktor dom är mina favoriter men iallafall i denna blogg så kommer ni att hänga med mig och mitt liv. Jag gjorde denna bloggen precis idag så jag hoppas att ni verkligen kommer tycka om min blogg. Men detta var bara lite information om mig själv mer kommer ni få veta i min nästa blogginlägg så hoppas ni gillar detta.

Jag älskar er så sjukt jävla mycket. Vi hörs i min nästa blogginlägg <333

Instagram - @Bea__j Snapchat - Bebbe1233


Likes

Comments