Hej! Idag är det ju 26 Dec och jag tänkte skriva om vad jag har gjort liksom från 21 Dec tills idag.
Okej 21 Dec hade jag jullov så ända jag gjorde va att vakna kl 8:30 som alltid för att fixa mig och sånt för att jag började 9:20. Jag gick till skolan typ kl 9:10 för att det tar ca 15/20 minuter till mig att gå till skolan så jag kom försent som jag alltid brukar göra på morgonen
. Men det var ändå bra att jag kom försent för ända dem gjorde va att snacka😴 efter några minuter så började dem dela ut olika diplomer till några elever. En av diplomerna hette Årets ”comeback” och den fick jag för att jag inte skolkar lika mycket som jag gjorde i 7an och sånt, sjukt pinsamt när dem sa mitt namn och att jag behövde gå fram och hämta den och sånt. Efter 1tim efter dem hade delat ut dem andra diplomerna och allas tal så skulle vi gå till klassrummet för att hämta våra betyg och sånt efter vi hade hämtat ut betygen så stack jag hem och bara kollade på film och sånt.
22Dec jag vaknade och åt frukost och stack till gymmet med en av mina kompisar och köpte några julklappar.
23Dec gjorde jag samma sak som 22dec gick till gymmet fast i Mall of Scandinavia och köpte julklappar.
24Dec vaknade typ kl 10:00 och skulle fixa mig och städa hemma + hjälpa till för att vi skulle fira hemma hos mig kl 15:00/16:00 så aa det var det några kollade på Kalle anka på SVT som jag inte fattar hur fuck man kan se på det när det ändå är samma avsnitt och sånt så jag hållde på med min mobil och sen åt vi julmiddag som jag hatar 100% liksom jul mat är det äckligaste jag vet så åt typ inget, Efter julmaten öppnade vi julklappar och fikade jag fick typ allt jag ville ha så det här var ju liksom bästa juldagen ever.
Jag fick:
1. En svart Nike tröja som jag hade önskat mig as längre liksom Nike ä ju bäst (Moster).
2. En Eric Saade tröja eftersom min förra blev för liten, asså ni vet ju att jag är ett stort fan av honom så jag började typ gråta (kusin).
3. En Morgonrock efter som att jag älskar morgonrockar ( Mamma)
4. Stick saker eftersom att jag älskar att sticka och sånt ( Mamma)
5. Smink använder inte Smink men ändå bra (kusin)
6. Några tvål och sånt som luktar vanilj (Mamma/Syrra)
7. Pyjamas (mamma)
8. Popsocket hållare eller hur man ska säga
Och sen fick jag några mer saker som jag inte orkar skriva om. Men blev så himla glad för att jag fick en Eric Saade tröja och en Nike tröja😻

Och sen idag 25dec ligger bara i sängen och kollar på film samtidigt jag skriver detta. Lite svårt att skriva när det är natt och att dagen inte är över haha.
Iallafall hoppas att ni gillar att läsa detta och jag hoppas att ni får en underbar dag! Älskar er❤️

Instagram : @Bea__rj / Bea.j_ Snapchat:@Bebbe1233

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Ok i denna blogginlägget tänkte Jag Snacka om saker jag stör mig på .

Let’s go!

1. Jag hatar när personer Jämför sina betyg, liksom t.eX om du har F och dina kompisar har typ A eller nåt och säger till dig att du måste Fokusera mer och sånt, när du Redan föröker eller hur man ens ska säga.

2. När personer är falska, asså jag kan lova att det är inte bara jag som har Haft massor av fake kompisar som bara snackar skit bakom din rygg Och allt.

3. jag hatar alla personer som mobbar, Asså Jag Fattar inte varför det ska finnas mobbare Liksom Jag fattar att dem kanske har Svårt hemma och mår skit eller nåt, men det betyder inte att Dem ska trycka ner andra folk som är oskyldig, Fattar dem inte att Personerna dem trycker ner Behöver må skit Varenda dag och att de flesta Försöka ta deras liv Asså usch på Alla mobbare!

4. det här Vet jag att typ alla hatar och det är Läxor, jag fattar att läxor är Viktiga men asså ibland känns det som att alla lärare ger oss läxor bara för att dem tror att vi inte har nåt att göra på Helgerna. Det är liksom för mycket stress och vi unga personer behöver paus från Skolan och allt sånt

5. Jag hatar när man skickar något som t.eX en fråga eller nåt och att den personen Ignorerar fast har sett utan att svara.

6. Jag hatar att vakna tidigt eftersom att man vill ju liksom sova och inte gå upp.

7.Det här är en sak jag hatar så jävligt mycket och det är att någon ska Busringa eller spamringa dig, Asså jag hatar påriktigt när personer spamringer eftersom att man vill hålla på med sin mobil ifred utan att bli stört och same med busringning.

8. När Wifi / Internet är så jävla seg, ok ni som inte fattar så är sociala medier Viktigt för mig det är liksom mitt liv asså klarar liksom inte mig utan sociala medier.

9. att personer alltid ska döma om vad man gillar som t.EX idoler liksom om jag gillar en artist så ska dem andra Alltid Kommentera om personen som t.eX rösten, utseenden och sen snacka skit om artisten medans när man gör det Själv mot dem så blir dem arga, asså jag fattar att man har olika Åsikten och man vill säga det men asså man behöver inte säga det högt man kan liksom hålla det inne istället om man vet att den pers gillar artisten eller nåt.

10. ok sista är när man kollar på film på bio, Jag hatar när man ska kolla på bio och att man hör sen ett barn skrika eller någon ska snacka/skratta mitt i filmen, man vill ju liksom kolla på bio utan att någon ska snacka och störa.

nu fick ni Iallafall veta vad jag stör mig på, jag hoppas att ni tyckte om att läsa detta inlägget och jag hoppas att ni mår bra! måste gå nu för jag tänkte kolla på en film så jag hoppas att ni får en underbar dag och tack för att ni Läste❤️

Instagram : @bea.j__ Instagram 2: @bea__rj Snapchat :Bebbe1233

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag inte mått så bra eftersom att jag är sjuk så ända jag typ har gjort är att vara hemma och vilat. Jag hoppas att ni iallafall har haft en underbar dag, Jag har iallafall mått skit bara för att jag har så sjukt ont i magen och mår illa bara för att jag är sjuk å sånt😴​ Så jag tänkte varför inte blogga nu när man ändå bara ligger i sängen och har inget att göra. Men idag har jag som sagt bara varit hemma och vilat ut och samtidigt kollat på film och hållit på med min mobil ofc och sen har jag till och med gjort läxor och sånt skit för ligger typ efter i skolan och samtidigt lyssnat på musik som alltid. Imorgon är det ju 13dec en onsdag liksom en dag närmare julen och helgen😍  och Imorgon tänkte jag iallafall kolla på musikhjälpen kl 12:00 eftersom att en av mina idoler kommer vara med som heter Eric Saade längtar😍 kanske inte så intressant att veta men jaja. Men iallafall tänkte bara se om ni mår bra och allt jag hoppas att ni har haft en underbar dag i skolan eller nåt? och lycka till i skolan imorgon eller om ni inte har nån skola imorgon lycka till ändå❤❤ Jag tänker iallafall vila nu igen så att jag kan bli frisk snabbare och sånt så hoppas att ni gillar denna inlägget även om det typ var kanske kort.

Ville bara säga glöm inte hur jävla underbara ni är och Lycka till !


Instagram ​: @bea__rj / bea.j_          Snapchat​ :@bebbe1233


Likes

Comments

Hej! ok vet att jag inte är så aktiv här och det är för att jag inte vet vad jag ska skriva om och för att jag inte hinner och bara för att jag går i skolan och behöver plugga och då hinner inte jag blogga efter skolan för att jag måste göra läxor och sånt skit. Sen är det också att jg inte vet vad jag ska skriva om bara för att ända jag gör är ju att plugga, kolla på film, lyssna på musik eller så sover jag ofc och det är ju ganska tråkigt att skriva och läsa om.


Jag älskar er så sjukt jävla mycket. Vi hörs i min nästa blogginlägg <333

Instagram: @bea__rj / bea.j_

Snapchat:@bebbe1233

Likes

Comments

Hej!

Idag tänkte jag berätta 10 saker om mig

1. Jag har ett mellannamn som är ''Ruqin''

2.Jag fyller år 10 april 2004.

3. Jag hatar att gå upp tidigt på morgonen för man vill ju sova

4. Mina favorit färger är blå och Svart.

5. Musik still som jag gillar är '' Pop, PopRock'' PS. beror på vilka artister som sjunger!

6. Min favorit mat e Tacos & Pizza.

7. Jag älskar att lyssna på musik.

8. Jag gillar att vara med kompisar.

9.Jag älskar att titta på film.

10. Jag älskar att Sova.


Jag älskar er så sjukt jävla mycket. Vi hörs i min nästa blogginlägg <333

Instagram: @bea__rj / bea.j_

Snapchat:@bebbe1233Likes

Comments

Heej!

Idag tänkte jag bara skriva om saker som ni kommer märka!

Nästan alla säger t.ex '' Ibland när man mår dålig och allt men när man tappar bort sig och glömmer liksom ''Vem man är/ vad man gör'' men det finns alltid ett sätt att hitta sig själv igen! Jag kan själv erkänna att jag har/kan tappa bort mig och allt. Att jag inte vet vem jag är/vad jag gör? längre.

Jag fattar att jag kan vara en Hora/Asshole eller nåt bara för att jag kan ljuga eller göra fel men jag är en människa och människor gör fel flera gånger och försöker lära sig men det e svårt att lära sig när man mår jävligt dåligt! Och försöker att lista ut vem jag är och att inte ta självmord eller nått! Ni som läster det här som är mina kompisar/går i samma skola eller nåt HUR FAN KAN NI SÄGA ATT NI KÄNNER MIG SÅ JÄVLA BRA NÄR NI INTE VET NÅT SKIT OM MIG! Ni vet bara lite saker om mig det finns massor av saker ni inte vet om mig och att jag berättar grejer som jag vill att NI ska veta men ni kan gärna ställa en fråga till er som 'Hur länge har du känt mig? och om du har känt mig i 4år eller längre och ni kan allt om mig borde ni vetet att jag har blivit mobbat i hela mitt liv! När jag berättar att jag har blivit mobbat så frågar ni ju hur länge har du blivit mobbad?

Då brukar jag hela tiden säga minns du när vi gick i engelska skolan............. och när jag bytte skola och när jag bytte tillbaka till engelska skolan............. i 4an/3an nån av dem här klasserna blev jag mobbad, Så tror ni att jag har blivit mobbat så lite men sanningen är att jag har blivit mobbat i hela mitt liv så länge har jag blivit mobbad!

Allt som har hänt är när min morfar dog så har jag liksom inte mått så bra jag har liksom mått så jävligt dåligt och tappat bort mig för att min morfar va liksom en pers som tog hand om mig mer än alla och mer än min Mamma och min syster han fanns liksom där för mig och jag började skolka och började få självmords idéer och ätstörningar åt liksom bara 1 gång sen inget mer som t.ex man äter ju Frukost Lunch och middag jag äter bara Frukost en dag sen inget mer sen nästa dag kan jag äta middag sen inget mer och sen har det också hänt att jag blir mobbat och det har ju hänt samma sak att jag börja skolka och allt och det började hända att jag slutade skicka meddelande till pers jag liksom slutade att ha kontakt med alla mina vänner och började ljuga till dem så dem tror att jag har glömt bort dem och allt. Jag vet själv att jag har gjort fel. Sen har jag fått veta att jag har fake vänner som är värre men jag märkte att det är inte bara dem fake vännerna som mobbar mig/elaka men jag har märkt att det inte bara är dem som är fake jag är som dem att jag också är en fake vän fast värre och allt. Men det som är problemet är att jag önskade att jag inte började ljuga för första början och att det är mitt fel att jag har tappat alla mina vänner. Jag hade bara kontakt med en person som var  snäll och brydde sig om mig när jag måtte dåligt hon fanns liksom där för mig mer än alla ändra så jag ångrade att jag inte sa tack men nu e det ju försent att säga tack för att jag har tappat henne som vän.

Och vrf jag ljuger så mycket är för att jag är rädd att bli mobbat och allt skit och att jag inte får så mycket kärlek som alla andra får av sin familj för alla pers som jag ser har en familj som bryr sig om dem medans min familj inte bryr om mig så mycket ända som brydde sig om mig va min morfar! sorry för dålig förklaring men den här blogg inlägget gjorde jag när jag mådde dåligt och allt

Sorry för allt jag hat gjort ångrar allt jag har gjord och jag vet att jag är en dålig människa som inte borde finnas eller nåt.


Sorry för att texten e så jävligt lång och det kan hända att jag upprepar ganska många gåner men tack att ni läste den här långa texten och att jag hoppas att ni gillar den här texten. och sorryför att jag glömde skriva punkt och allt!

KÄNSLIGA BILDER!!


Likes

Comments

Hejjhejj alla finisar!!

Jag heter Bea, jag bor i Stockholm. Jag älskar att blogga & lyssna på musik jag är även väldigt stor fan av Samir & Viktor och Eric Saade dom är mina favoriter men iallafall i denna blogg så kommer ni att hänga med mig och mitt liv. Jag gjorde denna bloggen precis idag så jag hoppas att ni verkligen kommer tycka om min blogg. Men detta var bara lite information om mig själv mer kommer ni få veta i min nästa blogginlägg så hoppas ni gillar detta.

Jag älskar er så sjukt jävla mycket. Vi hörs i min nästa blogginlägg <333

Instagram: @bea__rj / bea.j_

Snapchat:@bebbe1233


Likes

Comments