Header

Halli hallå och välkomna hit till min blogg!

Många som tittar in här känner mig säkert redan, men för er som inte gör det ska jag presentera mig lite mer ordentligt.

Jag heter Beatrice och kommer från Svea rikes 7:e största stad Linköping där jag bor och har bott hela mitt liv. I somras tog jag äntligen studenten efter 4 år gymnasium varav ett halvt år tillbringades i Berkeley, Usa. Jag älskar (klyschigt nog) att resa och ska nu i höst, efter att ha sommarjobbat, planerat och haft det lite ledigt, resa ännu mer. Jag och min pojkvän Lucas har inrett en skåpbil till en husbil sedan april och tänker nu i september åka ut på europa- turné i hela 6 månader (!). Vad vi hittar på efter det återstår att se, kanske börjar jag jobba en sväng, eller börjar plugga. Somsagt, oklart. Förutom att resa gillar jag party och katter och mysiga täcken.

Bloggen ska jag använda för att ni där hemma ska få se hur jag har det och inte vara allt för oroliga, för att jag ska slippa skriva så många vykort (även fast det är en av de bästa sakerna med att resa, så kommer nog några ändå) och för att kanske inspirera andra till att bygga egna rullande hem eller bara för er som är intresserade av hur det går till. Alla är välkomna att titta in!

För tillfället är tillvaron inte superspännande, mestadels jobb, så nästkommande inlägg kommer antagligen bli en liten introduktion av bilen och planerandet av resan.

Likes

Comments