Hej hej igen👋

Nu ska jag uppdatera vad som har hänt i mitt liv. Jag har varit utomlands för första gången, jag va i Thailand med min familj. Jag va i både Bangkok och Hua hin. Jag märkte att det väldigt mycket mer taxibilar där och de kör som dårar där. Vi badade i havet och i vår pool i Hua hin. Det var varmt i både vattnet och i luften så man frös inte när man gick ur vattnet. Vi gick på mycket marknader och vi hittade massor av saker, mest kläder och smycken för min del. Det var massor av fina resturanger vid havet. Det fanns massor av både positiva saker och negetiva saker men så är det om de flesta länder. Vi gjorde en massa fler roliga grejer oxå men istället får man njuta av dessa vackra bilderna❤️

Bye bye! Vi hörs snart igen❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej hej igen!
Det var längesen jag skrev ett inlägg, så jag tänkte att ni skulle få lära känna mig lite men inte på det vanliga sättet, typ att jag ställer frågor till mig själv och bara svarar på dem. Jag ska skriva frågor till mig själv och svara med emojis, dvs. sånna här "👉😊😘❤" osv.

Ålder?:1⃣4⃣
Bor?:
🇸🇪
Djur?:
🐰
Favoritämnen?:
🎨🎶
Favoritmat?:
🍤🍜
Född under vilken årstid?:
❄️
Favoritårstid?:
☀️
Vilka länder har du varit i?:
🇩🇰
Saker du vill testa?:
✈️
Saker du vill ha?:
💰💻📱
Saker du gillar?:
🎧🎤
Saker du inte gillar?:
🎢📖🚬

Och till sist

Favorit emoji?:
😂

Jag hoppas att ni fick lära känna mig lite nu😊

Många kramar från Bea👐❤️

Likes

Comments

Jag har länge tänkt på det här om mobbning..
Det är både barn och vuxna som blir mobbade varje dag, det är cirka 60 000 barn i Sverige som blir mobbade varje dag.
Alltså det är människor som säger att mobbarna mår dåligt själva och så mobbarna låter andra få smärtan istället.
Ungefär 45 barn tar självmord varje år pga. att de blir mobbade, det låter kanske inte så mycket i era öron men ingen ska behöva ta självmord.
Ni tycker kanske jag är jättejobbig nu som skriver ut detta, då får ni tycka det för jag tycker det ska ske en förändring.

Jag tog upp detta för att jag vet själv hur det känns att bli nertryckt och jag tycker inte att någon ska behöva må dåligt, speciellt inte för att någon annan får dig att må dåligt.
Så om någon mobbare tittar på detta nu så tycker jag att du ska tänka dig för innan du gör något mot någon annan person.

Många kramar Bea❤️

Likes

Comments

Hej igen!💕
Ni kanske tycker att rubriken låter jättetråkig enligt er....
MEN! Ni vet antagligen hur de gamla Barbie-dockorna såg ut, de skulle vara perfekta på alla möjliga vis.
När jag var liten så var jag ingen som lekte med sånt och visste inte riktigt varför men nu efter flera år har jag nog äntligen kommit på varför.
Jag tycker inte om när det handlar om att man ska va smal, ha fint hår och så vidare för att framstå som snygg.
När jag läste om denna förändringen så blev jag nästan glad för att jag tycker att alla olika sorters former ska få vara med.
personligen så gillar jag den nya förändringen.
Så vad tycker ni?
Många kramar från Bea❤️

Likes

Comments

Jag är 14 år tjej och har ändå varit med om ganska mycket i mitt liv som jag inte tänker skriva ut här.
Eftersom att jag vet att det kan vara skit att vara tonåring så ska jag försöka hjälpa så många tonåringar som möjligt att må bättre och även skriva ut hur tonåringar har det så att föräldrar/vuxna förstår bättre vad tonåringar menar.
Nu säger jag inte att de inte förstår men när de var yngre var miljön helt annorlunda än vad det är nu.
Exempelvis våra mobiler betyder väldigt mycket för oss och vissa vuxna fick inte sin första mobil från att de var 20 år typ, eller att de var ute mycket mer än de flesta ungdomar nu förtiden.

Så jag hoppas att mina råd och vad jag skriver ut hjälper de flesta av er. Det är såklart inte det inte det ända jag kommer skriva ut jag kommer skriva lite roliga saker som händer i mitt liv också😊

Många kramar från Bea❤️

Likes

Comments