View tracker

Idag blir det inte så långt inlägg för att jag är inte så upplagd för att lägga massa tid på det. Så jag tänkte dela med mig av tre bilder som betyder jättemycket för mig❤

Många kramar från Bea❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Femte dagen nu då!

Jag har inget speciellt att skriva om men jag har skaffat musical.ly. för er som inte vet vad det är så är det en app där man lägger ut videos typ.. Jag förstår inte på mig appen så bra heller så atte..

Jag skulle gärna sagt vad jag heter MEN! Saken är det att jag förstår inte alls hur appen går till. Så jag har inget utlagt och jag tror inte det är så kul att bara se min profilbild så det kommer kanske någon gång när jag förstår mig på det Det var väl mest det jag skulle säga, ni får ha det så bra!

Många kramar Bea❤

Likes

Comments

View tracker

Igår var jag ju på Ullared och nu ska jag skriva lite vad jag har köpt. Dock kommer jag inte skriva allt för att jag köpte några julklappar också. 

Jag köpte:

Underkläder, djurmat/djurgodis/leksaker, hörlurar, sminkorginaserare, ögonbrynspennvässare, en världskarta och en emojikudde. Nu skrev jag det inte så noga men ni fick en helhet av vad jag köpte. 

Det sista jag vill säga är glad andra advent, så får nii ha det så bra.

Många kramar från Bea❤


Likes

Comments

Nu är vi då på tredje dagen!

Idag var jag och min kompis på Ullared. Vi somnade ungefär två och vaknade ungefär halv åtta. Det tog två cirka timmar att åka upp till Gekås. ​Ingen kö in! Som tur var! Jag köpte en hel del grejer och jag hoppas på att jag kanske kan skriva en haul imorgon om vad jag köpte. 

Det hände inte så mycket faktiskt. När vi var påväg upp till Gekås så hörde vi samma tio låtar om och om igen i två timmar. Som tur var så var det bra låtar hahahah😂

Många kramar från Bea❤

Likes

Comments

Jag har inget speciellt att skriva om idag faktiskt för att jag har inte så mycket tid att lägga ner på ett inlägg men jag kan skriva lite vad som har hänt idag.

Jag har varit i skolan. Där övade vi till vårt luciatåg som vi ska ha i skolan. Det går bra tycker jag😊 men jag har även haft tyskaprov idag...som är lite mindre roligt. Jag tror att det gick skit men man får hoppas på det bästa, hahah. Efter skolan så träffade jag en kompis och imorgon ska vi åka till Ullared😊

Många kramar från Bea❤

Likes

Comments

Hejsan!

Nu tänkte jag börja med min julkalender eftersom det är första december. I mitt förra inlägg så skrev jag att jag skulle skriva ett inlägg varje dag till den sista december men nu i efterhand kom jag på att en julkalender varar ju till den 24e. Så jag ändrar på planerna lite. Jag ska ha min julkalender til den 24e och inte den sista, nu har vi klargjort det.😂

Jag tänkte skriva hur min dag har varit. Jag har varit i skolan, japp det är lika tråkigt som det låter men jag har varit spänd hela dagen för att jag skulle klippa mig efter skolan! Tiden går, jag sitter då framför frisören. Jag håller på att bajsa på mig så nervös jag var för nästan allt mitt hår skulle av. Som tur var så bajsade jag inte på mig, det skulle annars vara extremt pinsamt, hahahah.

Det slutade faktiskt ganska bra! Jag blev nöjd och det är väl det som räknas?

Många kramar från Bea❤

Likes

Comments

Jag vet, jag vet! Det var längesen jag la ut ett inlägg men nu är jag tillbaka!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om eftersom min planering över vad jag skulle lägga ut har försvunnit.. sad, I know. MEN! Jag fick lite inspo från min bästavän som själv har en blogg här http://nouw.com/tildiis, hon började med att göra en "30-dagarslista" och då tänkte jag att jag kunde göra en julkalender nu i december. Skriva ett inlägg varje dag från den första till den sista december och då skriva varje dag vad som händer i mitt liv.

Det blev nu inte jättelångt inlägg för att jag ville mest säga vad mina planer är och om ni undrar vad som har hänt i mitt liv denna tiden jag inte har skrivit några inlägg, jag ska va helt ärlig.. Det har inte ett ända dugg.

Vi hörs första december nästa gång! Ni får ha det så bra!

Många kramar från Bea! <3

Likes

Comments