Det går trögt nu på jobbet, tyvärr jag har höga ambitioner att få till riktigt bra höjningar och högre belopp på kunderna, dock lyckas jag inte med det. Jag vet inte vad det är för fel, men ja har inte tappat det, jag har skitbra samtal när jag väl får prata med någon men det är det också att de måste svara.

Idag gick jag iväg vid 10 rasten och körde igenom mina axlar ordentligt. Det var ett skönt men ändå tungt pass..
Skippar att köra kondition sen, känner mig helt slutkörd i hela kroppen, den behöver vila så att ja orkar prestera på max imorgon. Då är det tänkt att köra konditionspass på lunchrasten och köra igenom underarmarna på 10 rasten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

45min styrketräning idag med fokus på armarna, körde bicepsoch triceps och avslutade med lite marklyft 80kg x 5 reps

Likes

Comments

Idag började jag att köra styrkepass vid 10 tiden, sedan vid 12:15 körde jag och kollegan ett crosstrainer indoor pass 30min.

Likes

Comments

Den här helgen har varit fylld av godsaker, mycket kalas och jag har även övningskört med svärfar =) Vilodagar är sköna.

Likes

Comments

Idag blev det ett improviserat pass på gymmet med Jocke, körde axlar, bröst och biceps/triceps och avslutade med 3min på roddmaskinen, fy satan mina ben alltså idag, de ska bli skönt med helg nu så de får vila ut inför Måndag då jag återigen ska köra mitt gamla Mat Ot Bodybuilding schema.

Likes

Comments

Pass 1:
10min stairmaster 221 kcal
10min Marklyft 3 x 10 - 40kg, 50kg, 50kg
5st armhävningar med TRX band i luften

Pass 2:
Bicepscurls 3x10 22kg
Upphop på låda x 10
Repen 3x20sek + 3st armhävningar
Stavgång maskin 3min fick upp pulsen bra
Situps 3x10, samt 2x10 med 10kgs vikt

Likes

Comments

Idag fick jag vara hemma med dottern då dagis var stängt för kompetensutveckling. Kl: 09:00 -12:30 var det Risk1an nere på stan medans morsan passade dottern. Skönt att ha det avklarat också, har cyklar 12km idag T.o.R stan för utbildning. 20min promenad mellan morsan och vårt hem typ..

Likes

Comments