Header
View tracker
View tracker

Beställde hem ett mini akryl kit för att göra mina egna akrylnaglar. Första gången jag gör detta och tack youtube kan jag säga. Men försökte mig på french ombre, lite småfel här och där och har en lång väg kvar men annars är jag hyfsad nöjd.

Likes

Comments

View tracker

Bilder för en hemlis. Faktiskt galet nöjd med dessa. Mer kommer framöver!

Likes

Comments

Älskade V kom och överraskade mig igår, han bor i Västerås och jag i Uppsala. Så gissa vem som blev glad? Trodde verkligen inte att han skulle komma!

Likes

Comments

SUSHI

16-20

RIS
1 cup/2.40 dl sushi ris
+
SUSHI ZU
2 msk sushi vinäger
2 msk socker
1 tsk salt
(Koka upp allt i en kastrull och låt svalna)

Tvätta riset i en skål och skölj tills vattnet är klart. Häll över i en kastrull, koka upp vattnet och sedan koka på svag värme tills det inte finns något vatten kvar. Överför riset till en skål och häll över sushi zu vätskan över riset men blanda inte runt det. Låt svalna.

MAKI
nori papper (gjort på sjögräs)
sushi ris
lax
gurka
avokado
wasabi

Lägg nori pappret på en bambu matta, lägg på ris med motta och fyll på med tillbehören, valfritt. Jag valde lax, gurka, wasabi och avokado i min maki.
Rulla sedan försiktigt ihop och sedan skär till valfri storlek.

NIGIRI
lax
wasabi
sushi ris

Forma riset till en liten boll, klicka på en liten bit wasabi och lägg på en passade bit lax.Likes

Comments

Jag tycker att Sveriges landskap är så himla underskattat och man glömmer oftast bort att titta sig omkring. Nu på bilresan hem till Uppsala så tog jag lite snabba kort i farten men det blev väldigt fina bilder ändå!

Likes

Comments