Hej allesammans!
Som ni kanske har märkt så uppdaterar jag aldrig längre.. Jag kommer kanske uppdatera nån gång ibland men vi får se..

Ni kan iallafall hitta på:
Snapchat: @ bealotte
Ask: @ bealotttee
Instagram: @ beanylander

Pusspuss😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihoppa!
Jag vaknade nyss & ska äta frukost snart. Igår så var jag & Nattis på väster, där det var nån gokart sak på skolgården, det var också sumofotboll igår men det sket vi faktist i haha. Lite senare på kvällen träffade vi Emma & så stack vi hem t henne & var där en stund. Idag så kommer Vilma, & förhoppningsvis Natalie, & sover här osåå. Tänkte bara ge er en liten uppdatering!!
Haree
👋🏼

Likes

Comments

Hejhej allihoppa!
Nu har ju skolan börjat & jag hade faktist tänkt att börja blogga regelbundet nu haha. Sommarlovet har ägt även fast vädret inte vart så bra, men har absolut inget att klaga på!
Jag har varit med Vilma & Nattis mest & så Emil, Basse och dom.. Sen har jag ju vart med massor fler & det har varit sena mysiga kvällar, jag har tältat, badat & bara haft the time of my life! Hoppas ni har haft det awsome oxå;)
Jag lägger in lite bilder från slutet av sommarlovet så hörs vi snart igen<3

Likes

Comments

Hejsan!
Igår så var jag & Vilma ute & gick en liten stund, mer exakt i typ 3 timmar #proud haha.
Idag så åkte hon & jag o köpte frukost & stack till Nattis, sen spenderade vi dagen uppe hos Vilma. Vi badade, myste med kattungar & tog lite bilder som vanligt ;).

Det kommer nog inte komma ett inlägg på ett tag för att det har hänt en sak i mitt liv som är väldigt svårt just nu.. Det är en som stått mig väldigt nära som har gått bort.. Mer behöver jag nog inte säga.

Men vi hörs om ett tag!

Likes

Comments

Heeejsan!
Det var några dagar sen jag la upp nått, men jag har egentligen inte gjort så mycket. Hängt lite på Varamon, träffat skönt folk & bara njutit av dom sista dagarna på sommaren helt enkelt!
Jag kan helt ärligt inte tänka mig att börja skolan igen.. Så himla tråkigt...

Aja tänkte bara uppdatera lite men vi hörs!

Likes

Comments

Heeej!
Jag har precis kommit hem från Skänningemarknad med Natalie. Det var väldigt mysigt att bara gå där & snacka & åka karuseller & allt sånt man gör på tivolin/marknader haha.
I tisdags så spenderade jag dagen med Vilma, Isadora & Natalie som vanligt hah, vi hade det jättebra & dunkade musik hela natten, dansade, pratade, skrattade & bara hade det gött helt enkelt.
Eftersom att sommarlovet börjar ta slut (ja javet, jag gråter med er
😭😭) så måste man ju utnyttja det så gott det går. En så länge så har sommarlovet vart toppen, fast vädret har däremot inte vart något vidare..
Men vi hörs snart igen hörni!

Likes

Comments

Hejsan!
Just nu sitter jag & snackar med Natalie om allt mellan himmel & jord.
Jag har idag träffat Vilma & druckit "lite" egengjord smoothie & sen stack vi till Nattis på väster & hängde där med roligt folk hela kvällen.
Jag har tänkt att jag ska försöka att inte skriva så många inlägg för att det blir ju liiite tjatigt haha..
Men vi hörs!

Likes

Comments

Godmorgon!
Eller ska jag säga god dag haha..
Jag vet inte om jag ska uppdatera varje dag eller liksom bara varannan dag eller nåt sånt.. Vi får de hur det blir med det.
Men iallafall, igår så tänkte jag att jag skulle ha en liten egen "spakväll", så jag tappade upp ett bad och badade en stund, när jag var klar så kollade jag ner på golvet och gissa vad jag ser.. Översvämning på hela golvet! Jag fick typ panik hahaha. Men så det fick pappa fixa;).
Nu ska jag äta frukost och fixa mig sen kommer Vilma och senare så åker vi till Natalie och hänger där med roligt folk oså.
Vi hörs!

Likes

Comments

Hejhej!
Just nu så sitter jag hos Sebastian & vi har nyss kollat film.
Just nu står han & diskar & rappar. Han kan det där med multitasking haha.

Tänkte bara skriva en liten uppdatering men vi hörs imorgon eller nått!

Likes

Comments

Hejhej!
Idag så har jag & Vilma haft en liten "fotodag". Eftersom att både hon & jag har börjar blogga så tänkte vi att det är lika bra att ta några bilder till bloggen också ;).
Just nu sitter jag hemma & dunkar musik & imorgon så ska jag nog bara va med en kompis.
Men vi hörs!

Likes

Comments