Igår var jag på Väla fashion show. Man kan säga att det var som en variant av Victoria Secret show. Det var kända artister, bland annat, Robin Bengtsson, Wiktoria, David Lindgren. Dans och modevisning på samma gång. Det var verkligen något speciellt och riktigt roligt.
Man såg att det hade lagts ner tid på allt från hår, kläder och till scenen och koreografi.
Här kommer några bilder från igår!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag hade Robin en liten konsert på Hedbergs bil i Malmö. Han sjöng sina hits från Melodifestivalen och några andra av hans låtar. Han hade även en signering efteråt som bildade en rätt så lång kö. Han sålde tröjor, skivor och posters.
Vi pratade en stund efter och han berättade att han kommer ut med en singel, hål utkik på hans sociala medier denna veckan för mer info. Sen är det ett erbjudande som jag hoppas att han tar för det hade varit så kul och utvecklande han hade nog tjänat personligt på det.

Det var en kul dag i Malmö och snart ses väl han och jag igen någonstans i Sverige.
/Bea


PS här är några bilar från Hedbergs bil i Malmö

Likes

Comments

Hej

Jag var på diggiloo i Kristianstad igår kväll. Det var mycket bättre än sist. Artisterna hade mycket roligare och publiken var mer med i alla låtar. Jag satt på rad 17:

Vädert var inte alls bra. Ena sekunden öste det ner och nästa var det soligt.

Robin var jätte bra som vanligt. Han hade Son son med sig bakom scenen så han skulle natta honom efter konserten så vi han inte träffas. Men han skrev att han tyckte det var kul att jag kom igen och frågade hur jag tyckte konserten var.

För 3 år sedan så stod han på en 5X5m scene som var uppbyggt några meter ifrån där diggiloo scenen stod igår. Han har kommit så långt på 3 år.

Det var den sista gången som jag går på diggiloo i år men förhoppningsvis inte det sista gången i år som jag ser Robin.

PS. Wiktorias klänning var på topp

/Bea

Likes

Comments

Ja det stämmer. Jag har varit vegan nu i 3-4 månader och det är inte alls så komplicerat och svårt som många tror.

Under denna perioden har kyckling sett gott ut en gång men sen tänkte jag på vad det var och då ville jag inte länge ha. Sedan des har jag inte haft något sug på animaliska produkter. Allt finns som ett veganskt allternativ. Man kanske inte kan gå och köpa det som hel-/halv fabrikat men då får man göra det själv. Att köpa färdig mat är ändå inte bra för.

I nästa inlägg om mitt veganska liv så får ni veta mer om hur jag byttade kost och hur min familj reagerade.

/Bea

#vegan #mittliv #kost #hälsa

Likes

Comments

Hej

Jag är så redo för att se diggiloo Turnén igen. Det var 3 veckor sedan Jag såg det sist men det är alltid lika bra.

Denna gången sitter jag på andra sidan om scenen så jag kan få andra vinklar på mina bilder.

Jag ska dit med mamma och så ska vi heja på Robin. Göra vågen och skrika🤗 Haha

Jag är ett "fan" av Robin Bengtsson om man kan säga det. Jag har stöttat honom sedan 2013 tror jag. Vet inte exakt men första gången vi träffades var i alla fall i augusti 2014. Det minns både han och jag tydligt haha

Här är bilder från när diggiloo turnén var i Landskrona

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej

JA, detta är något som jag hade valt att ha på mig till fest men också till vardags om jag känner för det. Den blåa jackan är mer klarblå i verkligheten med lite glitter i.

Jag hade kunnat ha detta till vardags men det är kanske inte alla som hade kunnat gå i detta till skolan eller jobbet. Om jag skulle ändra denna outfiten till lite mer vardagligt så hade jag nog valt att ta bort jumpsuiten och välja ett par jeans och en topp. Jag har svårt för att byta ut dem högklackade skorna för att jag använder nästan alltid högklackat. Jag gillar inte att vara vardagligt kläd. Varför ska jag vara det när jag kan känna mig fin varje dag. Jag kan ha kläningar varje dag om jag känner för det. Att va lite finnare kläd på vardagar ger mig mer motivation och glädje i vardagen.

Varje gång jag har på mig exempel vis jeans och en t shirt så känner jag mig som alla andra och det vill jag inte göra. Jag vill vara den jag är VARJE dag 365 dagar om året.

KRAM

Bea


#outfit #rosa #heels #mode #fest

Likes

Comments