View tracker

Hallå!
Ja jag har inte varit fast i LA hela denna tiden, kom fram dagen efter runt 1 tiden och spenderade hela dagen med att fixa papper!

Veckan ut tränade vi ca 3 h per dag och fixade lösa trådar som alltid när man flyttar till nytt ställe.
Annars har jag gått klart min andra skoldag idag och det känns bra! Har 2 lektioner per dag och 3 h träning så är typ alltid klar runt 15.00 vilket är skönt.

Men ska sova nu, kul och tack till er som läser min blogg hihi.

  • 13 readers

Likes

Comments

Så uppdate. Fast i LA efter att mitt flyg från Stockholm blev försenat med 1 h och sen va jag fast i kö från 13.00 till 15.30... mitt flyg gick 14.20 haha... Aja bor på Hilton inatt så de är ju rätt najs även om det är dyrt. Varit vaken från 05.30 imorse och nu är klockan svensk tid typ 05, lite trött:/
Imon går flyget 08.05 så nu ska jag f*n inte missa de hehe. Vi höres för nu ska jag få en efterlängtad sömn och dusch!

  • 54 readers

Likes

Comments

I'm back! Så de är inte överdrivet många som läser denna bloggen mer (förståeligt) men tänkte att det blir väl bättre nu på Hawaii med bilder och så!

Annars är allt klart och på söndag 07.50 bär flyget av mot Honolulu. Flyger först till Stockholm, sen vidare till Los Angeles för att sen sluta på den rätt uppenbara destinationen! Är helt otroligt taggad, älskar att flyga.

Mitt nya lag då? Tja, de leder div 2 ligan de spelar i så det lär nog bli rätt tufft för mig i början. Fysiskt är jag helt död efter denna julen då jag typ bara spelat tennis och inte ens tänkt på gym... tennismässigt lär jag nog hänga med första 5 minuterna ändå.

Hawaii då, hur fett? Trodde aldrig jag skulle vara en av dem som skulle få vara med om ett sånt häftigt äventyr! För övrigt är jag rätt stolt över att jag lyckats packa bara EN VÄSKA på 23 kg!! Hur sjukt? Ska ändå va iväg 4 månader. Till Florida hade jag ändå 50 kg...

Men ja, häng med nu då för oavsett om det blir bra eller ej kommer jag hålla humöret uppe och hålla bloggen blå och fin med alla havsbilder!
Kramar

  • 82 readers

Likes

Comments

Så äntligen hemma. Flygresan tycker jag gick relativ snabbt och flyga ensam va inga problem, va ju första gången! 20 h allt som allt.

Min kära familj kom och hämtade mig på flygplatsen och jag har nog aldrig varit så lycklig i mitt liv. Grät som ett barn och kunde inte sluta krama dem<3

Så åkte vi hem, kom hem runt 3, då åt jag hemlagad mat<3333, och tog sen en nap till 18 och sen kom Natalie igen och även Carl och så drog vi in till stan för träffa upp mina kusiner och gick till Push! Aldrig varit så full innan... Är ju extremt lättpåverkad nu när jag inte druckit på 4 månader. Härligt att få festa igen! Kul fakta: slog ner en tjej för första gången också, är helt ärligt stolt över de. Hon stod och bitcha mot Natta och vart extremt rasistiskt så då fick jag nog, borde blivit boxare för min vänster va grym;)

Älskar att på bara 10 min i Sverige har jag redan sett fler snygga killar än jag gjorde på hela tiden i usa...
Puss Sverige

  • 121 readers

Likes

Comments

okej så här kommer det, min confession. förövrigt jäkligt irriterande att istället för att behöva tänka efter vad det svenska ordet är, behöva tänka efter vad den svenska översättningen är. Googlade i alla fall denna, confession vart visst bekännelse, aja fortsätter. Här kommer det.

Jag hatar min roomate. jag hatar tennisträningen här. jag hatar amerikansk mat. jag hatar människor. jag hatar alla idioter som jag ideligen blir omringad av. jag hatar kristendom, fan utan mitt hela hjärta. jag kom hit och tyckte det var en bra grej, vilket det iof är, men fyfan va jag hatar människor som är så kristna att de glömmer bort vad det handlar om och blir egoistiska, dömande och ljugare, ush. vad mer? jag hatar att jag aldrig hittar någon som mig själv, jag hatar att vill man få någonting gjort så är det alltid du själv som måste ta tag i saken, lita aldrig på andra. jag hatar människor som ljuger och jag hatar att jag hatar så mycket och inte bara kan vara utan antingen gillar eller ogillar.


vad gillar jag då? jag älskar mina tre bästa vänner Natalie, Sandra och Carl. asså utav hela mitt hjärta. Att lämna Swe och inse hur lyckligt lottad jag är att jag lyckat hitta tre så underbara människor när vi är i ett hav med idioter, helt fantastiskt! man borde verkligen säga till dem man gillar hur bra de är lite oftare, hoppas de läser detta inlägget, får väl skicka det till dem, de är bäst.


skönt, då fick jag skriva av mig det! två dagar kvar nu, såhär taggad på att lämna ett ställe har jag aldrig varit.

pussar

Likes

Comments

Här kommer lite kul fakta om USA! Saker man ni kanske redan vet och förhoppningsvis någon ny fakta;)

1. Popcorn tar bara 2 min att poppa här

2. Amerikaner älskar sig själva och sitt land
(Detta borde ni veta, amerikaner kan verkligen inte hitta några fel på sitt land)

3. Skolan här är extremt lätt
(Förutom de dumma testen man måste ta för att komma hit)

4. Deras mat är katastrof (också allmänt fakta) de har seriöst socker till allt. Ett exempel? Bakad potatis med marshmallowsås, gott va?

5. Amerikaner får inte leva livet innan de blir 18 så college är typ paradiset för dem. (Kanske på andra skolor men inte här)

Kul va? Nu vet ni lite mer om USA;)

  • 155 readers

Likes

Comments

Här kommer det!! Namnet på min nya skola: HAWAII PACIFIC UNIVERSITY!! Asså hur fett är det inte??
Att jag, Bianca, ska flytta till Hawaii? Asså det är lika orealistiskt som att åka till månen typ, haha.

Okej så det är en jäkla massa pappersarbete nu så om det inte vore nog med alla finals som är nästa vecka, så måste allt bli klart nu innan jag åker hem... Hallå stress:(

Aja, jag är glad och livet rullar på! 9 dagar kvar!!

Förövrigt vart jag och 4 killar i laget på Clearwater beach för sista gången denna söndagen! Underbart att få sola lite igen. Kramar

  • 169 readers

Likes

Comments

Hallåååå! Idag är det en överlycklig Bianca som skriver! Det är endast 16 dagar kvar tills jag får åka hem plus att det är nu säkert att jag lämnar Southeastern university då dessa 16 dagar är över! Jag kommer alltså få ta hem allt igen för att sen i januari packa väskan och bege mig till en ny skola. Jag har inte bestämt mig än vilken det blir då jag har två skolor jag velar mellan men jag är övertygad om att vad jag än väljer så kan de bara bli bättre!

Mitt lag här på skolan är underbart just nu och alla är så sköna men det vart inte riktigt va jag förväntade mig imon tennisen. Träningen och coachen är inte riktigt va jag väntat, men som sagt var: ändå sjukt härlig coach!

Håll tummarna för mig! Skall åka och prov träna med den ena skolan nu på fredag!!!:))) Wee
Kramar

Saknar min Belstaff och bästis:(

  • 185 readers

Likes

Comments

Första dagen i Miami avklarad! Sjukt härligt att bara få ligga på stranden och gotta sig igen. Börjat oroa mig över att tappa all färg på dessa tre veckor jag har kvar här och det hade seriöst varit hemskt. Tänk all tid jag lagt ned och sen komma hem vit???

Aja färgen är tillbaka och imorgon är en ny dag för brunare kropp, Mmm!

Hört att det är regnigt hemma nu, lider med er Sverige :/

  • 209 readers

Likes

Comments

Hallå ja, då är vi äntligen framme i Miami. Efter en hel jäkla dag i bilen från 12.30-20.00 är vi äntligen hos Michelles släktingars hus. En sjukt massa trafik plus en omväg på 1.5 h för att släppa av simon= en sur Bianca.

Imon ska vi i alla fall till havet så då kommer jag bli glad igen! Nu skall färgen tillbaka!!

Höreees :))

Och hennes supersöta kusin;)

  • 213 readers

Likes

Comments