View tracker

Hallåååå! Idag är det en överlycklig Bianca som skriver! Det är endast 16 dagar kvar tills jag får åka hem plus att det är nu säkert att jag lämnar Southeastern university då dessa 16 dagar är över! Jag kommer alltså få ta hem allt igen för att sen i januari packa väskan och bege mig till en ny skola. Jag har inte bestämt mig än vilken det blir då jag har två skolor jag velar mellan men jag är övertygad om att vad jag än väljer så kan de bara bli bättre!

Mitt lag här på skolan är underbart just nu och alla är så sköna men det vart inte riktigt va jag förväntade mig imon tennisen. Träningen och coachen är inte riktigt va jag väntat, men som sagt var: ändå sjukt härlig coach!

Håll tummarna för mig! Skall åka och prov träna med den ena skolan nu på fredag!!!:))) Wee
Kramar

Saknar min Belstaff och bästis:(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 7 readers

Likes

Comments

View tracker

Första dagen i Miami avklarad! Sjukt härligt att bara få ligga på stranden och gotta sig igen. Börjat oroa mig över att tappa all färg på dessa tre veckor jag har kvar här och det hade seriöst varit hemskt. Tänk all tid jag lagt ned och sen komma hem vit???

Aja färgen är tillbaka och imorgon är en ny dag för brunare kropp, Mmm!

Hört att det är regnigt hemma nu, lider med er Sverige :/

  • 31 readers

Likes

Comments

View tracker

Hallå ja, då är vi äntligen framme i Miami. Efter en hel jäkla dag i bilen från 12.30-20.00 är vi äntligen hos Michelles släktingars hus. En sjukt massa trafik plus en omväg på 1.5 h för att släppa av simon= en sur Bianca.

Imon ska vi i alla fall till havet så då kommer jag bli glad igen! Nu skall färgen tillbaka!!

Höreees :))

Och hennes supersöta kusin;)

  • 35 readers

Likes

Comments

Såå sista dagen imorgon och sen en vecka efterlängtat lov! Thanksgiving break!! Jag och Michelle skall åka till Miami och ha det lite gött, sola lite, shoppa lite, hur fint?

Går riktigt bra med skolan nu och även tennisen flyter på. Det tråkiga är att alla lämnar SEU efter april så jag har börjat fundera på att lämna jag med. Får se hur det blir med det och vill inte tänka för mycket innan allt är klart.

Annars bara 4 veckor kvar tills jag kommer hem, SÅ JÄVLA GÖTT!! Överdrivet taggad på träffa alla!
Kramar

  • 60 readers

Likes

Comments

Ja då vart de officiellt, höll inte hela vägen men blev i alla fall 2a i laget! Har varit sjuk i 2 veckor och ska inte skylla allt på det men har ju inte tränat på hela denna tiden så tappade såklart kondition (pga sjukdom) och det gjorde stor skillnad i finalen... Hon jag mötte är kapten och senior så skall inte ta all ära ifrån henne, hon vann 5-3 mot mig och vinst är vinst.

Annars? 2 veckor kvar till 1 vecka lov, thanksgiving!! Weho det ska bli så skönt, får se vad jag skall hitta på bara... Hela skolan töms typ då alla åker hem så skall antagligen åka med Michelle till hennes hem i Orlando, får se! Matsalen är ju stängd så är illa tvungen...

Valde även nya kurser igår inför nästa termin, tog exakt samma schema som denna termin då det varit riktigt soft men tog även en online kurs nu för det är extremt mycket lättare! Får se hur det blir nästa år:)
Kramar

Förövrigt stänger poolen efter thanksgiving så är ju körd!:(((((( va ska jag nu göra på min lediga tid och för hålla brännan till december??

  • 97 readers

Likes

Comments

Skrev detta i förrgår på väg till Orlando!

Ibland måste man pausa livet och inse vart man kommit och vart man är. Det är inte så ofta man uppskattar vad man har och jag kan ju ärligt säga att nu vet jag vad meningen "home is where the heart is" betyder. Att åka till usa vart nog något av det bästa jag gjort men det har också fått mig att inse hur mycket jag älskar Sverige och allt jag har där. Min familj, bästa vänner, minnen och trygghet.

Samtidigt sitter jag här i bilen till Orlando med 3 vänner och är så jävla lycklig. Även om jag saknar mycket där hemma så har allt sin tid och jag vet att tillslut kommer allt bli som jag vill ha det. Just nu kan jag bara uppskatta vilken sjuk tur jag har som fick chansen att åka till Florida och spela tennis och få en utbildning samtidigt. Jag åker hem om 42 dagar och jag har aldrig varit så taggad på att komma hem till snö och allt som hör till julen och de jag älskar där hemma.

Nu ska jag bara njuta i fulla drag av livet som jag lever och ta vara på varje sekund för jag älskar fan mitt liv!

Här över ser ni Kirstin, en i golflaget och även en del av mitt tennislag!

  • 100 readers

Likes

Comments

Hahaha oj läste precis mitt eget inlägg... Först tatuerar jag en Palm för jag slipper ha långbyxor, och mitt nästa inlägg handlar om att jag behövde ha långbyxor... Haha snacka om säga emot sig själv:(
Gillar fortfarande min palm dock och kunde faktiskt byta till kortbyxor igen vid 10-tiden för då blev det 29 grader!

Imorgon är jag äntligen ledig (som alla torsdagar) och då ska jag sola och plugga! Får ju inte träna med tatueringen men spelade ändå en match igår, vilken jag vann, så nu har jag bara 2 matcher kvar. Vinner jag dem så lär jag antagligen bli 1a i laget, fint va:)

Nu skall jag återgå till "once upon a time" pussar.

  • 144 readers

Likes

Comments

Kolla va fint det var här igår!

Älskar verkligen Florida! Dock känner man hur det börjar bli höst nu, vaknade upp imorse och fick ta på mig långbyxor då det bara var 14 grader ute... Hemskt, detta var inte vad jag signade upp för haha.
Pussar

  • 145 readers

Likes

Comments

Här är den!! Tatuering nummer 2! Är så helt underbart kär i min nya palm, funderade på den i bara 2 veckor så det var väldigt spontant men är så nöjd!

Den har ingen direkt betydelse men den står för min tillvaro som jag lever i just nu. Att vara omringad av palmer, havsvatten, pooler, 30 grader värme och aldrig ha långbyxor!

Love it

  • 151 readers

Likes

Comments

Ny dag nya möjligheter!
Har varit en stressig vecka då vi har midterms nu så har typ 3 prov nästa v...

Annars går tennisen riktigt bra och har vunnit mina två första matcher med 8-0 (vi spelar bäst av 8 geam) så det känns gött, mot 1a platsen!

Invigde min nya ck tröja idag! Älskar amazon.com, seriöst bästa fördelen med att bo i USA är att jag äntligen kan beställa från den hemsidan, de har seriöst allt:))

Sista lektionen nu sen lunch och pool för att sen avslutas med 4 h plugg, underbart!

Annars var jag på en riktigt dålig halloweenfest denna lördagen. Hade taggat de i typ 2 v så vart folket inte alls min stil... Nyktert är bäst, weho.

Ni förstår inte hur mycket jag saknar Swe med alla regler jag inte behöver följa där men är livsviktiga här...
Kramar

  • 180 readers

Likes

Comments