Hej,
Är du också trött på att bara få produkter vid samarbeten med företag? Då har jag ett grymt tips - jag har just registrerat mig på en ny plattform som innebär att man får pengar för varje produkt som köps med sin unika kod istället.

Om du vill veta mer så börja med att fylla i denna enkät - https://www.surveymonkey.com/r/ZKDKQB9 Sedan blir du kontaktad via mail. Besök gärna http://silverlining.se om du vill se vad det handlar om innan.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag söker 10 produkttestare för ett beautylineföretag, du får köpa en produkt för inköpspris och jag kommer att lägga upp detta med för- och efterbild på min instagram där det exponeras för över 33000 konton. Vill du bli en av de utvalda så skickar du en ansiktsbild och en kort beskrivning om vem du är i Pm till mig så återkommer jag ❤️

Likes

Comments

Hej alla! Förlåt att jag inte uppdaterar dagligen men har sån sjuk smärta i ryggen!
Men tänkte tipsa om bästa julklapparna enligt mig! Dessa produkter gör verkligen mirakel förändringar och de håller vad de lovar!
Skicka meddelande på FB vid intresse av beställning Bea Hedvind heter jag på FB

Ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

I samarbete med @ruuthiesshop.se erbjuder jag er 20 % rabatt på barn, dam, herr och bundgaard skor gäller även på reavaror uppge bara rabattkoden : BeaHedvind20% gäller till och med 5/11 hur bra låter inte det? In och fynda julklappar redan nu :)Likes

Comments

Hej de va länge sen, jag vet inte var jag ska börja riktigt.. Men jag vill så mycket men vet inte riktigt i vilken ända jag ska börja. Mitt störta dröm är egentligen att kunna jobba helt hemifrån och kunna styra och ställa mina arbetstider helt själv. Då jag tycker det är sjukt jobbigt att lämna min son på förskolan, vill vara med honom hela hela tiden.

Jag vill jobba med sociala medier och en dag ska jag stå där utan att någon kan säga du kommer aldrig lyckas. Vill jag något så ska jag kämpa för att nå de m¨ålet sen om de tar 1 år , 5 år eller 20 år men jag ska lyckas..

Men just nu söker jag även riktiga jobb för att jag ska kunna bygga upp mitt eget med tiden tänker inte stressa men jag har mina mål och jag vet vad jag vill.

Jag vill även kunna spara undan riktigt mycket pengar så jag kan köpa hus och ha hundar, hästar fler barn. Fler barn kan man skaffa redan nu när man bor i lägenhet men jag har mina m¨ål vad folk än tror.

En dag kommer jag lyckas och då kommer ni som inte tror på mig stå där med skägget i brevlådan och undra hur fan kunde hon lyckas, jag vet att jag kommer lyckaas.

Vad har ni för drömmar och mål med livet ?


Likes

Comments

Hej hoppas allt är bra!
Tänkte lägga upp lite bilder igen!
Tack för i helgen @Archeyyy ❤️

Likes

Comments

Hej alla tänkte lägga upp lite bilder från Underbarabarnmässan 2017 hoppas ni gillar de! Jag har inte bloggat på år och dagar men känner att jag vill börja men vet inte hur mycket ännu!

@Archeyyy har tagit alla bilder :)

Vi fick otroligt mycket saker på mässan kommer tagga alla företag på instagram! :)

Ha de bäst kram

Likes

Comments

Hej alla!

Idag blir jag bara hemma och vila för att kurrera mig, är genomförkyld och jätte ont i halsen.

Hur är det med er ?


Bild collage, de 2 övre bilderna är från igår och de 2 undre bilderna är från Rutinultraljudet, lite har bebis allt växt, dock inga bra bilder från igår då lillen vägra ligga stilla samt att lillen börjar bli för stor för att få bra bilder. :)


Nya bloggen uppdateras dagligen, följ denhttp://beahedvinds.blogg.se


Likes

Comments