Header

​Hejsan! Jag vet att jag på sistone inte har lagt ner så mycket energi på att blogga och när jag väl gör det så är det några små futtiga inlägg. Min kamera står liksom och dammar just nu, och det säger rätt mycket. Det ber jag om ursäkt för! I alla fall, jag har tänkt lite nu ett tag och jag vill ta en liten paus från bloggen. Detta pga att jag måste fokusera på mig själv innan bloggen då jag hela tiden försöker hitta något att blogga om och stressar upp mig själv. Skolan är helt klart något jag även prioriterar före bloggen, no doubt about that. Så nu tar jag en liten paus! Hur länge vet jag inte, men ni kommer att få träffa på mig i framtiden också. Jag lovar! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Friyay! Åh, veckan har gått snabbt och det har gått bra. Jag har skärpt mig lite när det gäller plugg nu så jag har verkligen jobbat hårt på SO lektionerna. Min uppsats är uppe i 18 tusen tecken och har väldigt mycket mer att skriva. Problemet är att den får max vara 40 tusen tecken, så jag är ju inte LITE orolig om man säger så. Men, det ska nog gå bra.

Ikväll händer inget speciellt, bara småhäng med Shabnam. Igår hade vi vår lilla matdejt där vi åt massa potatiskroketter, korv, grönsakshamburgare och oumph!

Likes

Comments

Hellooo! Glömde jag nämna att en ny video är uppe nu? Well, it is! Denna gång spelade jag in en video där jag pratar om 13 saker jag stör mig på för tillfället. Lite oklar video men kände att det får duga. Spelade in den för ca 1 vecka sedan och var otroligt trött när jag gjorde det! Men men... prenumerera, tryck tummen upp och kommentera!

Likes

Comments

Torsdag 21 Januari. Hello! Jag är i skolan just nu och 4 lektioner väntar på mig innan jag får sluta. Ikväll vankas det en MATdag med Shabnam, otroligt taggad här pga har pms och ett otroligt craving efter mat.

Likes

Comments

Hejsan allesammans! Är hemma nu efter ett onsdagsmöte. Hade glömt hur härligt det egentligen var att vara på onsdagsmöten! Det var minst 1-2 månader sedan jag faktiskt var på ett möte, so that was fun. Vi gick igenom lite saker till distriktskongressen så det var ingen föreläsning denna vecka. Satt och tänkte på hur många gånger orden "pragmatisk" och "reformism" kan yttras på ett mäte. Svar; oändligt många gånger. För övrigt så har jag sushi som väntar på att bli uppäten. Vi hörs!

Likes

Comments

Aight yall, this is hard. Like really really hard. Att välja gymnasium kan verka enkelt, men fyfan vad svårt det är. Man bestämmer liksom ens framtid vid 15-16 år? Det är ju lite sjukt, faktiskt. I början hade jag grov ångest över intagningspoäng och linje samt inriktning. Jag har fortfarande inte bestämt för om jag vill gå samhällsvetenskap med inriktningen samhälle eller beteendeskap vilket är lite problematiskt då jag måste välja gymnasium väldigt snart. Just nu är jag i alla fall trygg över intagningspoäng och om jag kommer in eller inte då jag har höjt mig rätt mycket sedan förra terminen. Jag var trygg förra terminen också men man kan aldrig vara för säker känner jag! Igår satt jag och försökte välja gymnasium och linje... det slutade upp med att jag fick panik och loggade ut så fort jag kunde! Dock tror jag att folkunga ändå blir mitt första val då jag har länge sett det som den gymnasieskola jag ska gå på och ändå tycker om, jag tror att folkunga bara hade en dålig på öppet hus. På folkunga tror jag att jag ska gå sam sam eller sam beteende! Det är inte riktigt klart ännu, men vi får se. Katedral blir nog mitt andra val och där vill jag gå sam beteende så som jag känner just nu. Sedan har jag flera val som tex Klara och Jensen men de finns mest för att fylla upp lite ifall att det knasar lite! Var vill ni gå och vad för linje?

Likes

Comments

Hejsan! Är hemma nu och har faktiskt varit på Folkunga skolans öppet hus. Det var rätt tråkigt och stelt faktiskt, inte så härligt som jag förväntade mig. Jag tror faktiskt att jag ska gå på katedral! Strax så ska jag sätta mig ner och göra mitt gymnasieval, så det är lite pirrigt.

Likes

Comments

Dagens frisyr: Halva håret uppsatt i en bulle och resten nedsläppt.

Dagens humör: Sådär, trött och allmänt seg. Lite stressad över plugg!

Dagens klädval: Svarta jeans och en vit stickad tröja.

Dagens att göra: Försöka plugga, gå på Folkunga's öppet hus!

Dagens längtan: Hemmatid så att jag kan kolla på grey's anatomy!

Dagens vill ha: Lov! Men även fixade naglar...

Dagens bästa: Insåg att det är onsdag imorgon!

Likes

Comments

Hello everybody! Lovade ju som sagt att en video skulle komma upp nu på eftermiddagen och det har jag lyckats hålla denna gång. Flera har frågat om en video där jag visar det jag fick när jag fyllde år så jag bestämde mig för att göra en sådan video i brist på andra idéer. Here you go! Prenumerera, tryck tummen upp och kommentera tack.❤

liten sneak peak från videon!

Likes

Comments

Godmorgon! Det vart tyvärr ingen skola för mig idag, kände inte för att smitta ner alla i min klass. Har även märkt att min passion för alla saker jag brukade älska har försvunnit? Verkligen a l l t i n g. Jag har ingen lust med politik eller ssu, ingen lust med bloggen, ingen lust med fotografi, ingen lust med att spela in videos eller redigera osv. Förstår verkligen inte vad som har hänt! Det enda jag har lust med är att låsa in mig på rummet och dejta min bae netflix aka grey's anatomy.

Ska försöka få bloggen att vara LITE rolig i alla fall! Idag kommer det upp en ny video och det är en video på vad jag fick för födelsedagspresenter, fun huh?

Försökte få till en liten mysmorgon för att pigga upp mig lite. Gick sådär.

Likes

Comments