Här kommer tips och tricks från Kicks månads tidning som jag tyckte var väldigt bra att veta.

Tips för det perfekta ögonfransarna

Det är jätteviktigt att hålla koll på alla sina produkter och se vilka som håller på att gå ut. Se sminklådan som ditt kylskåp. Ibland blir saker för gamla och måste slängas. Här är en liten guide för att veta hur länge allt håller.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här kommer 9 Tips inför skolstart!

1. Börja gå och lägga dig lite tidigare om kvällarna några dagar innan skolstart så blir det inte blir lika jobbigt att gå upp på på morgonen när skolan startar.

2. Sätt upp belöningar för dig själv som till exempel att läsa ett kapitel och sedan belöna med ett youtube klipp.

3. Välja ut kläder kvällen innan så att det inte blir så stressigt på morgonen.

4. Gör klart en frukost kvällen innan som du kan äta direkt när du vaknar. ( Gilla om ni vill ha tips för goda och nyttiga frukostar) : )

5. Använd flera olika färgpennor i din kalender. Bestäm vilken färg som ska symbolisera vad. Tex; rött är läxor, blått är träning, gult är tandläkare osv.!På så sätt har du mer ordning på dina dagar.

6. Måla din hörlurar, laddare, powerbank med ett nagellack så att du alltid håller koll på vilka som är dina och inte tappar bort eller blir blandar ihop dem med dina kompisars.

7. Ta med en frukt i väskan om du skulle känna att blodsockret sjunker eller att du bli jättetrött under dagen. Ha även alltid en vattenflaska i ditt skåp om du blir törstig under dagen - stay hydrated!

8. Innan du glatt går iväg för art handla på nya skolmaterial ska du kolla igenom vad du redan har. Jag kan lova att du har mycket mer än vad du tror och att du inte behöver så mycket mer. På så sätt mindre pengar använda.

9. Sätt din telefon på flygplans läge nnan du går och lägger dig... haha du vet varför. Jag tycker det funkar bäst med att bara sätta ett larm och sen bestämma sig för att gå upp då. Lägg telefonen med alarmet långt ifrån dig så att du tvingas gå upp för att stänga av det.

Hoppas att ni gilla alla tipsen och att ni kommer ha användning av dom nu när skolan snart börjar igen.

Likes

Comments

Outfit

Jag - Tröja - Ralph Lauren / Jeanskjol - Tommy Hilfigur / Skärp/Sjal - Zara / Skor - Stan Smith / Väska - Louis vouitton /

Ida - Tröja - H&M / Jeans - Zara / Skor -Superstar / Väska - Marc by Marc Jacobs / Tjocktröja - Levi's

Mig och min typ tvilling, ( tycker till och med själv att vi är ganska lika.)

Likes

Comments

Inredning

Här kommer några väldigt översiktliga bilder på hur mitt rum ser ut just nu (när det är EXTREMT städat - tror nog aldrig det varit så städat). Jag har haft mitt rum såhär sedan vi flyttade in för över fem år sedan. Den största anledningen till att jag nu behöver göra om är för att jag behöver en ordentlig garderob. Just nu har jag alla kläder i lådor under sängen... eller det är där de ska ligga, men eftersom jag är väldigt intresserad i mode börjar lådorna bli fulla och mycket hamnar istället på andra ställen i rummet. (Golvet).

Det vi ska göra nu är att ta bort hela sängen med lådor och ställa dit en ny åt andra hållet. På så sätt får jag in en ordentlig garderob. Jag har valt Ikeas PAX system, men vi har inte riktigt kommit fram till vilken storlek jag ska ha än.

Jag måste även göra om min så kallade Moodboard som jag inte fixat på väääldigt länge.

Fortsättning på min "ROOM MAKEOVER " kommer imorgon och steg för steg tills allt är klart!

Likes

Comments

Det här är vad jag förvarar i mitt pennskrin och det jag tycker att man behöver.

Skrinet kommer från Victoria's Secret och jag borde verkligen köpa ett nytt eftersom jag har haft det många år och det börjar bli utslitet (det har dock varit en perfekt storlek... inte för stort och inte för litet).

I mitt pennskrin förvarar jag först och främst blyertspennor med stift och sudd. Jag har även överstryknings- och bläckpennor. Min favoritbläckpenna är den svarta från Pilot som kallas Green Ball. När man skriver med den så glider stiftet verkligen över pappret. Friktionspennorna är också de en favorit.

Dessutom har jag ett gäng färgpennor från Staedtler och Stabil eftersom det då är lättare för mig att hålla ordning på olika saker.

Slutligen har jag ett Lypsyl för torra läppar, extra bra att ha speciellt under vinter.

Jag köper det flesta av mina pennor på Akademibokhandeln .


#backtoschool

Likes

Comments

Vardag

Idag kan man läsa att realityserien Wahlgrens värld har chans att vinna två Kristaller vid årets Kristallengala och dessutom är Pernilla Wahlgren och Binaca Ingrosso nominerade till Årets Programledare.
Och igår fick jag faktiskt träffa just Bianca när Kanal 5 hade sin höstpresentation där de berättar om alla nya program som kommer i höst. Alla programledare var där och det var spännande att se hur en pressträff går till och kul att se vilka program som kommer i höst. Min favorit är Wahlgrens värld så nu hoppas jag att de vinner. Och vill ni se den nya säsongen startar den torsdag den 7 september!

Likes

Comments

Nu när skolan snart börjar igen kan det vara bra att ha en almanacka..., eller för mig är det ett måste för att hålla koll på allt som händer.
Min favoritkalender kommer från Lilly Pulitzer. Det är ett märke som gör jättesnygga mönster och de har både kläder, skor och snygga kalendrar och anteckningsböcker.
En fin skrivbok gör det roligare att skriva. Tyvärr finns det här märket inte i Sverige, men det går lätt att hitta på deras hemsida här. Prisklassen är helt ok då man även får med klistermärken (om man gillar det:))!

Likes

Comments

Mode

Vissa sitter och kollar på bilar, andra på skor.

Jag kollar på de här fantastiska klänningarna från Elie Saabs nya kollektion. Fall/Winter 2017-2018. Tycker att det är magiska med fantastiska färger och detaljer. Jag förstår inte riktigt hur någon kan har designat något så fin. Jag drömmer om att en dag få äga och bära en klänning som dessa.

Likes

Comments

Instagram@beastyleby