Godafton sockertoppar! Idag fick jag lust att blogga, eller nja, jag fick lust att skriva av mig och öppna mig. Låta mina tankar rinna ner på tangentbordet för att sedan bli offentligt och delas med er. 

I helgen träffade jag en människa som fick mig att inse att jag lever mitt liv. Kort och gott, jag lever mitt liv. Det senaste halvåret har jag lagt sådan press på mig själv när det kommer till, jobb,utbildning och träning. Att allting bara har blivit en enda soppa av halvfärdiga projekt och en svag tilltro på mig själv. Om jag anstränger mig och verkligen lägger manken till och låter det ta den tid som det behövs, så kommer jag i framtiden nå några av mina mål och jag kommer kunna tänka tillbaka och känna glädje när jag inser att jag faktiskt tog mig dit jag ville tack vare mig själv. Att låta saker ta den tid det tar, är för mig beundransvärt. Jag kommer aldrig kunna sluta att jämföra mig med andra människor helt och hållet. Men jag kan välja att lita på mig själv och ge mig själv tid att utföra och nå mina mål. Jag börjar mer och mer acceptera att jag är jag, och hur mycket jag än försöker så kan jag inte bli någon annan. och när jag tänker efter, så vill jag inte vara någon annan än mig själv! För jag är trotsallt ganska, charmig,glad och underbart ohämmad! ;)

Nu ska jag ge mig själv lite hårbotten massage och sedan sussa sött i 8 timmar! puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det verkligen en GOD morgon, så godmorgon på er! 

Solen lyser och fåglarna kvittrar, gick en härlig promenad med E&C + vovvarna, avnjöt en god frukost i solen och tog morgonfodringen i stallet, dem fick gå ute inatt när det var så fint väder och det verkade dem trivas med. Blev mött av en glad Foxy i hagen som kom och sökte gos, sötnosa! Mitt hjärta tar ett litet skutt varje gång jag får syn på henne :) vilken pärla hon är, tycker redan om henne så mycket <3 Hon har verkligen ett hjärta av guld den tösen!  

  • 63 Readers

Likes

Comments

Tänk om jag för en gångs skull kunde våga stå för vad jag tycker, och vad jag tänker. Tänk om jag skulle börja följa mitt hjärta och våga? 

Tänk om jag kunde svara ärligt, när någon frågar hur jag mår? Istället för att lägga på ett påklistrat leende och säga att allt är frid och fröjd. Men det går ju inte, för då skulle ju jag visa mig svag, och sådan kan man ju inte framstå! Tänk vad jag skulle tjäna på att vara ärlig. 

Tänka sig, Jag skulle kunna

 Jag kommer i längden vinna på att vara ärlig mot mig själv och min omgivning. Även om det kommer vara tufft och jag säkerligen kommer att bli ifrågasatt så är det ärlighet som gäller i fortsättningen. Jag kommer försöka att sluta ifrågasätta mig själv hela tiden, och faktiskt lita på mig själv, jag är grym som jag är. För jag tycker om mitt riktiga levnadsglada jag, och det är på tiden att jag visar resten av världen den sidan. Det är inte mitt fel när andra lovar saker men inte håller, även om jag blir ledsen och tänker att det är jag som har gjort fel, så ska jag istället börja tänka om. Det handlar inte om att sluta höra av sig till folk, och vänta på att dem ska höra av sig till mig. Men att sluta ta skit, det måste jag göra. Jag ska lita på min magkänsla och våga! 

Jag har ett jobb, Jag kompletterar kurser för att kunna komma in på den utbildningen jag vill i höst. Jag ska göra högskoleprovet, Jag har en underbar familj som ställer upp mer än vad jag tror. Jag är lyckligt lottad! ibland gäller det bara att öppna ögonen våga se :) Jag är målmedveten och initiativtagande, Det enda jag behöver är någon som sparkar mig i baken och säger att jag kan, någon som tror på mig och tycker att jag är bra som jag är, någon som stöttar mig och finns där när livet känns som jävligast,,och just nu så får den den personen vara jag själv! Du är en älskvärd människa Natalie, glöm aldrig det, men om du gör det, så kommer jag finnas där och påminna dig.

Puss!


Likes

Comments

Nu hoppas jag att den här rubriken gjorde dem flesta av er riktigt upprörda och fundersamma, det var det som var tanken! ;) Idag fick jag godkänt på första provet, nu återstår bara 5 prov till +nationella sedan är jag klar med den här förbannade kursen, vet att man inte ska ropa hej ännu, men lite glad är jag allt :)  

  • 104 Readers

Likes

Comments

Godafton små gullvippor, Just nu sitter jag och kikar på finalen av årets farmen. Så spännande! Ärligt så kvittar det vem som vinner, eller nä där ljög jag! innerst inne så hoppas jag faktiskt att Cornelia vinner. Idag åkte jag ut till mormors hus och la blodspår i skogarna där tsm med morbror och Luna och det gick bra, Det kommer dock krävas endel träning men en duktigt spårhund är jag övertygad om att hon kommer bli :) 

Nu ser jag verkligen framemot kommande vecka, Då blir det hårdträning på gymmet och plugg hela veckan låång. Vardagsrutinerna kommer rulla på lika bra denna vecka hoppas jag, Kämparglöd! Min energi är fortfarande på topp, Motivation är grunden till att lyckas.

well well, nu ska jag återgå till soffhäng. Ha det! pussa

Likes

Comments

Igår efter jobbet blev det inte många barn gjorda, kom hem och käka lite pizzarester, sen somna jag i soffan och vaknade därefter sliten som få, och vet ni varför? Jo, för att jag är för gammal för att mina föräldrar ska bära in mig till sängen och för att jag är för singel för att min partner ska göra det. Aj aj aj! Drömde för övrigt att jag var i Turkiet i natt och frossade olika sorters tårtor med gamla klassen, vi hade bal på nytt och jag var utklädd till törnrosa. Eskorterades fram i en pumpavagn dragen av en kille med protes arm. Haha idag ska jag till pappa och baka bullar och sedan blir det finfrämmat från Värmland!;) puss på er, nu ska jag upp och spackla mig:)!


  • 116 Readers

Likes

Comments

Idag är energin och humöret på topp! Kom jämt in från en alldeles underbar ridtur, Hämtade tjocko i hagen och på med tränset, sedan ut i den friska klara luften. Vi tog en tur i skogen och det var verkligen livsglädje, satt där och sjöng håkan hellström låtar för full hals och bara njöt av att få leva i nuet. Men nu back to reality, ska fixa i ordning mig innan jag drar till jobbet, sen tar jag helga efter det!

Får se vad denna helgen har att erbjuda, Men ska iaf bara ta det lugnt. Kanske blir ett bullbak om energin fortfarande är med mig. Blir nog endel träning oxå, både för mig och Luna :) Ingen utgång iaf;) STAY SOBER next weekend is coming soon! 

Har tyvärr inga bilder att bjussa på idag,  ha det bäst. And don`t forget to smile :)))

Likes

Comments

Rishe and shine und so weiter! Kickade av denna dagen med en timmas promenad, har ju somsagt lagt på tjugo minuter på morgonpromenaden, så nu hoppas jag på resultat! Just nu sitter jag på bussen mot Bengan, ska plugga ett par timmar för att sedan dra vidare mot Vänersborg :) tänk om solen ville vara gullig att kika fram, men icke! Take care, puddingar så hörs vi

  • 115 Readers

Likes

Comments

Idag värker kroppen lagomt mycket! jesus vilka mardrömspass Jennie och jag kör. Det känns riktigt bra att gymma ihop med henne, hon pushar mig till det yttersta och utmanar mig, lämnar alltid gymmet genomsvett och sprutröd i ansiktet.  Med hurtigt sällskap och bra musik i lurarna kan motivationen inte vara annat än på topp, Tack gumman för att du finns, :) <3  ikväll ska jag iväg och repa med kören, och ta en lååång promenad för att rensa lite tankar, får se om jag bli något klokare. 

Imorgon ska jag och Jennie iväg till badpalatset i vänersborg, då blir det livat värre! ;) ujujuj
Likes

Comments