hej detta är min gamla blogg som jag tyvärr inte använder längre men skulle vara tacksam om ni går in och följer min nya som heter BYBEATRICEE. Men använder denna när jag är semester eller använder min dator att blogga 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​har en ny blogg gå in och följ den istället. @BYBEATRICEE heter den men använder denna bloggen när jag bloggar från min dator och när jag kanske är på semester så hoppas ni kollar på båda. . Älskar er..

Likes

Comments

Skolavslutning på fredag

hej i övermorgon är det skolavslutning och vi slutar klockan 11.20 och det är skönt, senare på kvällen ska jag flyga till Indien det tar 12timar, men det är ingenting för mig. jag älskar indien och jag har tränat jätte mycket engelska denna terminen för att jag är bäst i familjen på engelska, och jag ska vara den som beställer matten denna gången.


men nu skulle vi prata om skolavslutningen och det ska bli så himla skönt för att jag har inga vänner kvar i skolan och det har jag inte utanför skolan i heller. så det blir skönt för mig.


men nu ska vi inte skriva för mycket. så hejdå jag tror inte att det kommer ut några inlägg på 3 veckor

 för att då är jag i Indien.

Likes

Comments

amen tjena fredags var jag på ett museum och hade varit hemma två veckor innan det. jag firade sedan julafton i lördags för att jag och min familj ska till Indien på fredag. jag länktar och nu sitter jag i skolan och ska ha idrott men glömde mina kläder.

hoppas ni har en bra vecka 💗 bea

Likes

Comments

DO YoU EVER FEEL LIKE A PLASTIC BAG? LITE TIPS TYP...

Okej. Du kanske är på din lägsta punkt sitter där med en kniv och överväger vad du ska göra. Kanske vill du bara dö just nu. Kanske mår du helt okej. Du kanske har varit där förut men har tagit dig loss. Kanske är du rädd att falla dit igen.

Du måste kämpa. Jag bara säger det. Ta ett djupt andetag. Se dig omkring. Vad vill DU att DU ska åstadkomma? Vill du bli konstnär, vill du bli lärare? 
Kämpa för att nå dina mål. Du kanske älskar att göra någon men har fått för dig att du inte är bra på det. Kämpa. Bara kämpa. Övning ger färdighet.
Sov. Jag menar allvar, det hjälper. Försök träffa nya människor. Håll inte inne komplimanger. Säg till någon att du älskar dom. Lev inte upp till andras förväntningar lev upp till dina förväntningar. Kämpa för att nå dina förväntningar. Ät. Ät vad du vill och när du vill, hellre fet än hungrig. Ändra inte på dig för andras skull. Gör det för din skull, för att du ska må bra.

Det kommer inte gå på en gång. Du kan falla ner i avgrunden igen. Men håll ut och kämpa för att få må bra. Du förtjänar det

Likes

Comments

hej idag är jag sjuk och ska vara hemma en dag till för att inte smitta* andra. jag har varit snuvig, ont i huvudet och haft ont i magen hela dagen. så det har inte varit den bästa dagen förutom att jag fick köpt nya skor jag har inga bilder på dem men jag älskar dem.

jag har kollat på ännu en ny serie men jag vet inte vad den heter men den är bra.

Hoppas att du har en bra vecka👅👌✌ peace* out

Likes

Comments

Hej alla haters and fawors** hoppas ni mår bra, det gör jag nu när det är vinter. jag tänkte skriva jul men det är ju inte det för än om ett tag. Jag har tagit några bilder från mitt fönster.. dem är väll fina??

I allafall jag har börjat gilla Jb.. i allafall några av hans låtar. tillexempel love youself and sorry..

men jag har ändrat lite på mitt rum ni vet ju nt hjr det såg ut innan men det ser ut så som på bilden... det är stökit jag vet..

igår var min bror och hällsade på.vå beställde från husses. det var awesome.

hoppas ni har en bra vecka

Likes

Comments

hej idag är det fredag🎉🎊 och jag ska över till min kompis Agnes. vi ska ha en sleepover och vi är sex tjejer som ska vara hos henne... jag längtar, vi ska vara där 17.30 det ska bli så himmla kul bara inte det händer något i med att det är fredagen den 13:de.

Jag har bara varit hos Agbes en gång innan och då såv jag inte över. så jag e taggad..

vad ska ni göra denna helgen.. nicet ju redan vad jag ska.💗

bilden med den bebisen är min brors dotter. hon heter tindra.

Likes

Comments

Jag vet att jag har berättat om marcus og martinus.. men jag tror jag är besat av dem. jag lyssnar på dem hella tiden. när jag är i skolan och när jag ska och lägga mig.

jag har dem som bakgrund på telefonen och datorn. Jag vill till deras konsert i osla nästa år men min pappa ska tänka på det......

Jag bara älska dem.....

Likes

Comments

Instagram@bybeatricee