Snapchat: sannaca

Det har gått två dagar av min lediga helg som jag har spenderat med mina kompisar och familj. Jag har haft mycket skratt med min fikakompis på Espresso House där vi diskuterade om att färga våra hår. Tillsammans med henne färgade vi om mitt hår spontant. Innan denna händelsen hade vi gått till Kicks för att kolla på hårfärger för att planera att färga håret i framtiden. Min plan var att färga det ombre grått som jag hade tänkt att färga hos en frisör. Men istället fastnade jag för en förpackning som stod i en hylla på affären. Det var ''ombre för brunetter'' alltså var det blondering som skulle få mitt hår att bli ljusare ner till topparna. Jag är jättenöjd med resultatet som smälte in bra med mitt bruna hår.

Lördagen startade jag med att bjuda hit min kompis för filmmys med glass för att vi båda kände oss slappa och slöa. Jag hade vaknat upp på morgonen med smärta i min rygg och kände direkt att jag tvungen att åka till min Farmor någon dag innan helgen är slut eftersom att hon är massör och kan ta bort min smärta i min kropp. Det var även därför jag inte hade lust med att göra något annat än att slappa framför tv:en med min kompis. Senare efter vårt filmmys åkte jag till min Farmor som hjälpte mig att få bort smärtan. Jag har sån lyx att jag har min Farmor som massör.

Imorgon på söndag kommer jag och min familj gå på bio vilket jag ser fram emot. Vi kommer att se på någon actionfilm som Pappa har valt. Vet inte vad jag ska ha för förväntningar men oavsett filmen så tror jag att det kommer vara trevligt och mysigt att spendera tid med familjen.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

12 Januari gjorde jag min första fransförlängning. Jag skulle kunna säga att detta var hyfsat spontant eftersom att jag gjorde det hos en tjej som nämligen utbildar sig inom detta och fick därför betala min fransförlängning  billigare vilket jag tyckte var värt att lägga pengarna på. Hon var jätteduktig och jag blev nöjd med mina fransar. I början var jag ovan eftersom jag inte använder lösögonfransar annars.

Fransarna ska hålla i cirka en månad och det har nu gått 2 veckor. Många av fransarna är kvar men jag känner av att de har börjar klia lite då och då. Jag stör mig på det ibland men det är ingen större fara. Jag har också tappat bort min borste som jag fick av henne så jag har inte haft någon möjlighet att kunna borsta mina fransar så att de har kunnat bli mer jämna och inte lika ihopsatta.

Såhär ser läget ut just nu och jag tänker att jag kan börja uppdatera om hur det går för mina fransar, vad jag tycker, känner och kommer jag att göra om det igen också vidare.

(Bilderna är ifrån 25 Januari 2 veckor efter)

xo


Likes

Comments

Jag drog idag in till Uddevalla för att se på min kusins julkonsert som hennes skola hade anordnat och det var veklingen jättemysigt att få vara där, innan var vi på julmarknad och fikade på ett fint café som fanns i området.

De senaste veckorna har jag behövt träna inför dansshowen som dansskolan anordnar efter slutet av varje termin. Det fanns tre dansshower på denna dagen och jag var med i en ut av dom som började 17:00, Den blev slutsåld och showen var jättelyckad. Jag spenderade hela dagen i Göteborg från morgonen till natten och under hela denna dagen var jag med superhärliga människor som bara gjorde dagen ännu bättre. Nu längtar jag bara efter vårterminen för att få dansa och träffa alla igen.

xo

Likes

Comments

Mitt namn är Sanna och jag kommer från Stenungsund som ligger ganska nära Göteborg. I min blogg kommer jag starta med att skriva en del om min vardag. För att kunna få en snabb inblick kan jag berätta att jag dansar och är oftast social med andra, därför tänker jag också att det kommer att bli kul att dela med mig av mitt liv till er. Jag kommer att vara uppdaterad och för varje inlägg kommer ni att få lära känna mig mer och bättre. Jag hoppas att denna snabba informationen om mig och hur jag tänker räcker just nu och senare få utveckla allting mer

xo

Likes

Comments