Jag drog idag in till Uddevalla för att se på min kusins julkonsert som hennes skola hade anordnat och det var veklingen jättemysigt att få vara där, innan var vi på julmarknad och fikade på ett fint café som fanns i området.

De senaste veckorna har jag behövt träna inför dansshowen som dansskolan anordnar efter slutet av varje termin. Det fanns tre dansshower på denna dagen och jag var med i en ut av dom som började 17:00, Den blev slutsåld och showen var jättelyckad. Jag spenderade hela dagen i Göteborg från morgonen till natten och under hela denna dagen var jag med superhärliga människor som bara gjorde dagen ännu bättre. Nu längtar jag bara efter vårterminen för att få dansa och träffa alla igen.

xo

Likes

Comments

Mitt namn är Sanna och jag kommer från Stenungsund som ligger ganska nära Göteborg. I min blogg kommer jag starta med att skriva en del om min vardag. För att kunna få en snabb inblick kan jag berätta att jag dansar och är oftast social med andra, därför tänker jag också att det kommer att bli kul att dela med mig av mitt liv till er. Jag kommer att vara uppdaterad och för varje inlägg kommer ni att få lära känna mig mer och bättre. Jag hoppas att denna snabba informationen om mig och hur jag tänker räcker just nu och senare få utveckla allting mer

xo

Likes

Comments