View tracker

Petra

Dressyr!! Alltså ja, jag och hopphästen ska tävla dressyr! Ska bli riktigt kul faktiskt så får vi se hur hon reagerar hahah, har verkligen inga förväntningar och krav alls utom det som jag har när ja tränar hemma, alltså att hon ska va där jag vill ha henne och i form!

Idag skrittjobbade jag barbacka och det gick riktigt bra, hon var riktigt fin!

Fick dock reda på att min första halvfpderponny gått bort, väldigt tråkigt och jag saknar honom så mycket, så var väldigt ledsen över det idag... 💔

Sov gott fina prins ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tully

Från dagens fotografering med min samarbetspartner @photosbylina1 följ på instagram så blir jag glad!

Likes

Comments

View tracker

Tully

Dethär är vad som står högst upp på min önskelista, vet att det är dyra saker men hag får somsagt önska mig vad jag vill och sen om jag får det eller inte spelar inte så stor roll! 🎅🏻

1. PS of sweden High jump revolution

2. Veredus senskydd

3. Freejump Pro grip stigläder

Önskar mig allt detta i brunt! Strl Cob, S och M 🎅🏻🎁

Likes

Comments

Tully

Wooow vad tråkigt livet är när man inte kan rida ordentligt... men igår provade vi en ny sadel, för att på hennes behandling så visade det sig att det kan vara så att det är sadeln som gör att hon stannar på hinder!

Den tryckte på bogbladen vilket den absolut inte får göra, så vi har bokat tid hos en sadelprovare men några vi kände hade en som vi fick ha o prova fram tills dess! Men hon har fortfarande tappsko för att våran hovslagare fått nackspärr, så livet står ganska stilla just nu. Har dock några roliga saker för er, men de kan jag inte berätta just nu även fast jag skulle vilja!

Har sån Idé torka också, vet inte vad jag ska skriva om.. finns det nåt speciellt ni vill läsa? Snälla kommentera det isåfall så skulle jag bli superglad! ❤️

Likes

Comments

Petra, Tully

Vilken seg start på veckan.. är verkligen trött på allt som har med skola och göra just nu, kan det bara bli jullov snart? Fast det är en positiv sak med denna vecka och det är att det är veckan för SIHS och jag och Sofia åker dit på söndag, ska bli så kul att få spendera lite egentid med henne!

Igår fick jag äntligen rida, dock inte på min häst. Men en i stallet har en 6-årig D-ponny, Lucky som @linaahnberg är medryttare på! Ska rida henne lite framöver när lina inte kan rida så det blir jättekul! Och kommer säkert vara lite jobbigt om jag ska rida båda två men det är bara kul!

Och igår var hon väldigt fin men huvudet ville inte riktigt falla på plats men hon trampa på super och hade jättefin balans! Vi försökte även få på Tullys sko men det sa hon nej till... hon håller på o sparkas osv när hon blir skodd. Men det har blivit bättre så snart är hon nog snäll att sko!

Nu är det dags för skola! Ha en fin dag!

Likes

Comments

Övrigt

Vad tycker ni om nya designen? Det är absolut inte det finaste jag sätt och jag kommer så småningom att göra en ännu finare men denna får duga sålänge! Vad tycker ni?! <3

Likes

Comments

Petra

Heej, blir alltid lika trött, att det varje dag ska vara något med min ponny. Idag hade jag tänkt rida för hon har fått vila onsdag och torsdag, men såklart just idag ska hon ha tappat skon... typiskt!

Så det kommer dessvärre inga ridinlägg på några dagar men kan såklart göra andra inlägg, vet dock inte om vad, skriv om ni vill något speciellt!! :)

Foto: Lina Åhnberg

Likes

Comments

Jag har tänkt länge på en sak, skulle ni vilja att jag hade typ tävlingar, ex månadens blogg, en länk/shoutout? Rösta hör nere vad ni tycker, eller har ni andra idéer eller inlägg ni vill ha? Kommentera!!!! :)

Likes

Comments

Petra

Hej på er, nu när jag är ensam så ska jag självklart fixa till bloggen lite och även en ny header, finns det någon där ute som är bra på att fixa graders för jag är verkligen usel på sånt hahah! Skulle vilja ha något liknade de här nere! Är du duktig eller känner du att du bara vill testa göra en så kontakta mig på instagram @petreasvardstrom_2 eller @petrasvardstrom_ så kan du få bilder och så får du visa vad du kan göra så kanske det blir din header som får sitta här, kommer självklart skriva vem som gjort den, om ni vill det såklart!! <3

Kan du göra en liknande? Kontakta mig gärna! :)

Likes

Comments