Klockan är 20:39 och jag har redan lagt mig i sängen. Är skit trött! Har kört 7 minut work out varje dag sen i fredags, kämpar på! Praktiken hela helgen var tung, ny boende och mycket att lära sig.. man blir lätt trött i huvudet av mycket att göra. Imorgon är det pluggdag igen, och sen torsdag fredag är det praktik. På torsdag ska även molly till sjukhuset och kolla på sitt blåmärke på höften som hon haft sedan födsel. Dags att sova..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har haft praktik måndag och idag, imorgon ska jag plugga och sen är tjejerna lediga torsdag fredag men jag jobbar fredag kväll! Har bestämt mig att ta ledigt från matlådorna dom två sista veckorna på praktiken. Hinner inte med riktigt! Imorgon är det också utvecklingssamtal för minsta tjejen. Får vi se hur det går. I övrigt har jag ett del mål och det är att få ordning i tvättstugan innan praktiken är slut. Ska fixa före och efter bilder på det.

Likes

Comments

Veckan har sprungit iväg! Måndag och tisdag var vi lediga så då var vi ute jätte mycket för det var så fint väder, städa och fixa i rabatter och sådde lök, dill och tomater. Onsdag torsdag och fredag var jag på praktiken och fredagskvällen hade vi film mys. Igår var molly på kallas och jag och Emmy gick en promenad i det fina vädret. Sen åkte jag till min syster och vi gick ut på krogen. Idag är jag trött men inte dålig. Nu har jag precis satt på kaffe och väntar på att alla ska komma hem så ska vi gå ut och grilla korv i det fina vädret! Älskar detta vår väder!

Till lunch igår käka vi tacos, så gott!❤️

Likes

Comments

Dricker kaffe, solen lyser och tjejerna målar. Blir nog att gå ut en sväng sen, så skönt väder ute!

Likes

Comments

Ä N T L I G E N!

Har ju gjort praktik hela helgen, men är nu ledig måndag och tisdag. Har längtat så att bara få vara med mina tjejer!

Vi ska inte göra något speciellt, tvätta och städa och mysa och kolla film och vara ute och busa om vädret tillåter!

Och så tänkte jag planera lite vad jag ska odla iår, tror jag ska ge mig på lite potatis faktiskt, och utöka med en odlingslåda med jordgubbar. Fick så himla mycket förra året och det är ju så gott. Kryddor går det ju åt en del här hemma också så lite sånt blir det nog.

Likes

Comments

Bloggen alltså, den här använde jag 2013-2014 så rensade bort gammalt och ska nu fylla upp med nytt.

Just nu sitter tjejerna och äter chips i soffan, och jag väntar på att klockan ska bli 20:00 så dom ska gå och lägga sig så att jag också kan göra det.. Är så himla trött. Har ju börjat praktiken den här veckan och den börja med jobb 6/7 dagar. Kämpigt men blir skönare sen. Ska vara där i 5 veckor, har en super bra handledare så det är bara roligt även om man blir trött. Idag gjorde vi 7-16 och imorgon med, söndag är det delad tur, 7-13 & 16-21, den blir kämpig.

Likes

Comments