När ångesten och ensamheten kommer.

Lyckan är på topp, vi flyttar till vårat eget hus i månads skiftet!!!!!
Underbart, något vi drömt om länge.

Ändå, ensam i soffan som ikväll, ilar ångesten och ensamheten genom kroppen. Måste lära mig att hantera den bättre. Just nu sjunker jag bara ihop och försvinner en stund.


Likes

Comments

Känns som att jag håller på att bli sjuk! Halsont och hängig. Men de hindrar inte att jobba minsann. Både idag och i morgon. Idag är Totte på firmafest hela dagen / natten. Så jag och molly ska ha fredagsmys ensamma :)Förresten så va vi och red igår, molly är så duktig! Mammas ridtjej ❤️

Likes

Comments

Är smak-, färg- och luktlös. Ensamhet är osynlig och irriterande. Ensamhet gnager och gör ont. Ensamheten går inte att undvika. Den finns där hela tiden som en skugga som förföljer vart man än går. Vilka man än träffar, så finns den fast kilad i ryggmärgen. Som en kronisk sjukdom. Man kan lindra besvären men man blir aldrig frisk.


Likes

Comments

Skolan går så jävla bra just nu. Är redan klar och har skickat in en kurs av fyra. Plus att jag gjort två tredjedelar av kurs nummer två. Flyter på väldigt bra! Nu ska jag snart åka och hämta trollet från dagis, och ikväll ska hon rida :)


Likes

Comments

Var på bröllop för min moster i helgen. Totte va på bröllop i växsjö för sin barndomskompis. Nu vill ja också gifta mig! Fy fan vilken fest! Problemet om vi skulle gifta oss är att det blir typ 100 gäster! Men fy fan va skoj!
Likes

Comments

När två personers drömmar kan slås ihop och kanske till och med förverkligas så känns livet bra!! Är så lycklig ❤️
Likes

Comments

Arg och besviken.

Han ringer aldrig, frågar aldrig hur det är med molly, kommer aldrig och hälsar på även fast han åker förbi i mellan åt när han varit och hälsat på min bror, de är ju så lätt att svänga ner och kolla läget 5 min? Nej de går inte. Molly får inte ens kalla han för morfar för de heter han minsann inte. Men han håller kontakt med mina bröder? Lägger upp kort på instagram att han blivit farfar, men glömt bort att han borde varit morfar i mer än ett år? Så några gånger har han träffat molly att jag kan räkna på händerna, under tio gånger på 18 månader. De är ju fan sjukt. Samma när vi va där och fika när han fyllde, han fråga hur är det? Jag svara bra och de va så mycket vi prata den gången. Komma och fika när han fyller ja men de ända man får av han är ett grattis sms sen va de bra. Skickar sms på födelsedag och vid jul. Tack och bock vilken jävla bra kontakt man har!

Blir så arg! Va fan skaffar man barn för om man inte vill ha dom? Hur kan man skita i sina barn? Och barnbarn ? Hur kan man åka och träffa det ena barnet men skita i dom andra två som ändå bor på vägen liksom? Fy fan att du inte skäms..

Lyckligt lottad är jag ändå att min mamma alltid ställt upp i ur och skur. Och lika så min låssas pappa som mer än gärna är morfar åt molly. Bättre kan hon inte få det. Eftersom hon har världens bästa pappa också. Synd att inte min låssas pappa va min riktiga pappa, skulle vart så jävla mycke bättre än den ja har nu. Tyvärr kan man ju inte välja..

Likes

Comments

Att dela sitt liv med, och älska trots skavanker, för de har alla, är i mina ögon min Morris. Och den man väljer att dela livet med måste man hålla hårt i trots motvind eller medvind. Just nu har det varit ganska stormig men det kommer ordna upp sig, så länge båda väljer att kämpa. För ingen människa orkar kämpa för två. Just nu vill jag göra allt, direkt, helst igår för att allt ska ordna sig. Men det tar tid, kan ta väldigt lång tid men ja tänker kämpa, hela vägen. Lite jädrar anama på de här så kommer de gå kanon.


Älskar dig.


Likes

Comments

Tappade orden, hade något bra på gång nyss men de försvann. / Är lycklig <3

Likes

Comments

Konstig blandning på känslor, ja jag vet. Men de är så. Känner mig kluven för jag inte vet vart han och jag är på väg, men ändå så lycklig för att det är vi två igen och det verkar som att vi är på väg åt ett jävligt bra håll.

Mitt uppe i all den här kluvenheten och lyckan så är min hjärna förvirrad. För att jag vill prata med en som jag egentligen inte borde vilja prata med, eller en som jag inte ska prata med för de blir så tokigt då. Men förvirringen brukar gå över. Det är nog bara i stunder då ja är lite känslig just känslomässigt de känns så. Annars går de hur bra som hellst.

Har ju även äntligen kickat igång på jobbet med en rivstart! Bröllop i lördags och massa leveranser, upp plock, handling och hämta kött och så i morgon är de begravning. Så de rullar på och de är super skoj, för att jag har nog världens bästa chef! Fått beställs lite arbetskläder också wihooo kommer va skit snygg :D jag är också väldigt nöjd över min snygga firma bil som ja har, tur chefen har bra smak på bilar minsann :) kommer tyvärr aldrig kunna få ett bättre jobb eller bättre chef i hela mitt liv. Så jag tar vara på det kan ja säga! :)
Mammas troll ❤️❤️❤️

Likes

Comments