View tracker

Livet

MUMS!

Igårkväll gick jag till Jasmin där vi åt lite middag, tog det lugnt och pratade i flera timmar. Hon och Tias stod för maten, jag för efterrätten. Franskisar, kött och mustapekkasås samt lite pannacotta med hallon till efterrätt! Nami, och såklart lite julmust på det!

Idag har jag tagit det riktigt lugnt, varit en sväng på kaffe och haft möte med laget. Imorgon får alla hålla tummar och tår för vårt lag och hoppas att vi på något sätt får fortsätta spela nästa säsong.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Livet

Wow vilka dagar jag haft på resande fot! På torsdag morgon var det alltså dags för avfärd till glöggrundan i åbo igen. Jag stack iväg med mitt resesällskap (läs: Adelina,Dennis&Frans) 9 tiden med fiilisbussen och ungefär 5 1/2 timme senare var vi framme i åbo. Jag gick och åt lite med boysen och sen sökte vi oss till vårt lilla hotellrum. Just när vi sluppit till rummet anländer vår femte glöggisfestare också, Julli. Därefter började hela faderullan. Träffade så många bekanta där som man inte sett på lääänge, så kul! Vi fick även se Freddy Kalas, Nause OCH Bastupojkarna och festa loss hela natten lång!

Fredag morgon. Vaknar upp och mår som kungen själv! Packar ihop sakerna och går iväg på frulle med boysen till subway. Sedan iväg mot bussen som skulle ta oss tillbaka till kära vasa. Och än en gång satt vi 5 1/2 timme i buss tills vi äntligen slapp hem!

Tackar för en superrolig resa och här får ni även se Pasi, som följt med på vår runda och nu kommit på besök till Vasa från sin hemort Åbo! Vi ska vara snälla med honom.

Likes

Comments

View tracker

Livet

När man inte har annat för sig är det bra att ha vänner som är med på att åka ett turistvarv till replotbron! Lite kallt var det dock, men roligt!

Likes

Comments

Livet

För någon timme sedan bestämde jag och Adelina att vi skulle ut och åka pulka! Vi hade varken pulka eller något annat att åka med så vi tog med oss endast plastpåsar. Det måste ha varit några SUPER plastpåsar för jösses så hårt det gick! Och kul!! Måste verkligen göra om det! Man kände sig som en 7-åring igen ungefär haha!

Och så här såg det ut! Haha

Likes

Comments

Trotsade stormvädret och drog till butiken för att hämta stuff så jag fick ha pepparkaksmys och det var solklart VÄRT det!

Det blev "några" stycken, som ni ser.. hehe välkomna på glögg och pepparkakor bara!

Likes

Comments

Livet

Sad but true. Det känns som om skallen och hela jag är på fullspeed 28/7 och att jag inte ens hinner med helt simpla saker som t.ex. att diska. Mitt diskberg har stått säkert hela veckan där nu och stirrat mig rakt i ögonen. Och vad gör jag? INGENTING.

Nu ska jag inte tala om mitt diskberg eftersom det faktiskt ännu står där och glor på mig... (känner mig iakttagen) Jag ska inte heller komma med ursäkter nu för att bloggen lidit lite. Nej. För vet ni vad jag ska göra? Jag ska ta tag i diskberget (där nämnde jag det igen), tvätta lite kläder och NJUTA av denna söndag! För söndagar är till för att ta det lite lugnt och göra saker man inte annars hinner med. Eller har jag helt fel?

Så NJUT ni också! Vi har bara en söndag i veckan, hehe

Likes

Comments

Livet

Jippijeee vi kammade hem guldet i turneringen! 3 vinster och en oavgjord. Det blev ingen egentlig final eftersom motståndarna inte fick ihop ett lag så vi spelade finalen med eget lag mot eget lag haha! Målsaldot för min del blev 7 mål under helgen! Dessutom fick jag pris som en av bästa spelarna i laget, jeee

Nu är jag dödstrött men nöjd över denna helg!

Likes

Comments

Livet

Nu är första dagen avklarad och vi åkte hem med två vinster och en oavgjord match. Helt över mina förväntningar faktiskt men ack så duktigt vi kämpat idag! Själv fick jag idag stå för 4 mål, fastän jag borde ha fått in fler än det.. MEN nya tag imorgon! Imorgon har vi första matchen genast klockan 11:00 och därefter ifall det blir finalspel så klockan 14:30! Vetja ni kommer och hejar fram oss till vinst!

FC OLLIS

Likes

Comments

Livet

... I en röst alltså. hihi, hoppas ni blev lurade! Nej men faktiskt, kan inte sluta lyssna på denna unga herrns röst. Den är helt fantastisk! Förstår inte hur han ens slipper upp till de där höga tonerna, hjälp.

Nu är min skol- och arbetsvecka över och helgen kommer bestå av futsal. SÅ TAGGAD för det! Ikväll ska vi ha lite glöggmys hos Ida med några från laget och imorgon genast från morgonen ska vi befinna oss vid kauppis, där vi spelar matcherna.

Likes

Comments

Livet

Ikväll har jag,tillsammans med Nette och Lina, varit till Wasa Teater på Pleppo Två. Vi bokade biljetter redan i april ungefär och äntligen var det dags. SUPER ROLIG SHOW!! Tänker inte säga annat! Jag hade höga förväntningar och det var så mycket bättre än dessa förväntningar. Nu ska jag vila mitt ansikte lite efter att ha skrattat i 2h och ta en tidig natt.

Likes

Comments