kände för att byta till blogg.se ett tag för att verkligen se vilken blogg som känns bäst, så från och med nu hittar ni mig HÄR

Likes

Comments

hejsan alla söta, har inte uppdaterat så bra men ska försöka bättra mig. sitter i alla fall just nu i mitt rum och deppar för att jag missar shm imorgon, sista turnen och jag kommer aldrig få se dom, fml typ ? nej men i alla fall ska gå ner och sätta mig framför tvn och kolla på grey's anatomy nu, slänger in ett inlägg senare. puss.

Likes

Comments

tänkte lägg mig ner i sängen och försöka sova, ska upp tidigt imorgon eftersom jag ska på gymnasiemässa med emelie, hoppas verkligen att jag kommer upp är otroligt trött just nu, så ska bara ta på mig mitt linne som jag sover i, sätta på musiken och sedan somna, godnatt.

Likes

Comments

nejnej, verkligen inte avundsjuk.. eller ? jo rätt så mycket kan jag ju lätt säga, så jävla vackra. seriöst avlider, hur kan man va så vacker ? helt sjukt ju. tänk er att va sådär vackra, visst alla är vackra på sitt sätt, men helt otroligt vad vackra dom är! och det är bara några av Victoria Secret modellerna, finns absolut mer vackra tjejer. min dröm att se ut sådär, ska man kämpa för det ? börja träna kanske ? får se. 

Likes

Comments


hejsan, är överdrivet glad nu.. eller nej kan inte va överdrivet glad men i vilket fall, kom hem från skolan för ett tag sen och sitter just nu och bara tar det lugnt. ska ner till stan om ett tag och möta jeanette, sen så ska vi till hennes mamma som jobbar på stan och hämta hennes biobiljett och sedan beger vi oss mot bion där vi ska se twilight, otroligt glad jag är! älskar verkligen twilight, men är rätt ledsen eftersom det är slutet på den underbara sagan nu.. kommer säkert få tårar, men i alla fall ska fixa mig lite nu osv. uppdaterar senare när jag kommer hem. puss.

Likes

Comments


hello peps, sitter just nu och kollar på ema med anny, sover här inatt. vi ska väl bara ta det lugnt och som sagt kolla på ema, själva galan börjar om 45 minuter och just nu är det röda mattan, men ska i alla fall fortsätta kolla nu. puss! 

Likes

Comments