glömde visst bort bliggen igen
meeen idag åker jag mot östersund. SES
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

firar jakob lite i efterskott, ääääälsklings broooder ♥♥♥


Likes

Comments

Sov typ två timmar i natt, ligger och spyr och hostar hela nätterna. SKIT JOBBIGT. Annars idag har jag tvättat lite, måste packa om snart, tagigt ut löshåret och färgar det just nu. Åker ju till Östersund imorn, blir såklart kul att träffa kusinerna farmor farfar och så men känns skit jobbigt att åka i väg på en gång. 
Ikväll ska jag inte göra ett skit förutom att packa, alla ska ut och är verkligen jätte avundsjuk men ska faktiskt va lite smart för en gångs skull och stanna hemma. Kan hända att jag går ner på hamnfesten en snabbis och kollar läget, men annars blir det lugna bullar. 

Likes

Comments

riktigt dålig dag, låg och sov till ungefär 1, sen gick jag ut i solen och sen kom jonna förbi. vi drog yill hennes jobb och käka lite sallad, berättade om vår resa osv. ååååh jag saknar det! sen när mamma kom hem vart allt kaos, skulle vilja skriva ut allt här men känns lite konstigt på en öppen blogg liksom så aaa. hela mitt huvud dunkar nu så ska försöka sova och hoppas på att hostan håller sig borta i natt

Likes

Comments

Kände att jag vill blogga igen, skriva av mig lite. har verkligen 0,0000000 läsare nu men ja, vill ändå berätta hur livet är just nu. 
Har haft världens bästa 10 dagar med världens bästa vänner. Är så lyckligt lottad som har dom. Det har vart 10 helt sjuka dagar, och det bästa är att man kommer på nya saker som hänt hela tiden. 
Va dock inte lika kul att komma hem, är sjukt förkyld med hosta från helvetet och kroppen är seg som ett tuggumi. Mamma är på gotland och pappa är i Östersund så ensam är jag också, skulle verkligen vilja att någon bädda om mig nu haha.. bebis becka. Sjukt tråkigt att va tillbaka i sverige igen, saknar poolen, solen, vännerna, norskarna, dom cp starka drinkarna, kvällarna på bargatan, alla sjuka saker som hände oooooosv, listan kan göras lång. 

Men ja, om någon kollar in här så HEEEEEEEJSAN vi kanske hörs snart igen förhoppningsvis. 

Likes

CommentsLikes

Comments


Likes

Comments

har haft massa dagsfyllor, grillat, nattbadat, vary på aya oooosv så bloggen har helt enkelt ibte fått hänga med. är iaf hemma hos mig nu med hanna och karro för gosis kväll

Likes

Comments