Header


Jag har verkligen världens underbaraste pojkvän. Satt hemma hos Elin och Johanna inatt runt halv två tiden och skrev med Samuel, precis som vanligt. Så skrev han att han var ute med Erik och åkte EPA, tänkte inte så mycket mer på det och efter en stund skrev han bara "öppna dörren" och där utanför deras hus stog dom! Erik och Samuel. Jag blev som i chocktillstånd först och bara stog där, kunde inte förstå att de verkligen var där? Rakt framför mig. Jag stog där i dörröppningen i runt 10 sekunder innan jag sedan småsprang ut utan skor rakt fram till honom, han mötte upp mig och bar upp mig på en gång och bara höll om mig, allt kändes som i en film. Jag var så chockad så jag frågade om de var dum i huvudet som åkte enda dit, hans svar vart, ja du vela ju träffa mig sa du. Kan fortfarande inte förstå att de åkte från Järbo till Sandviken med EPA bara för att Samuel skulle träffa mig, aa och att Erik vela ha mackismat (MCdonalds) men det räknas inte, haha. Vet inte om du läser detta, men du är underbar! Älskar dig ❤❤❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

      
   

Vad är egentligen kärlek? Ja vad är egentligen kärlek? För mig kan kärlek vara många olika saker. Det kan vara kärlek mellan två personer, kärlek som förälskelse. Det kan även vara kärlek mellan dig och dina vänner eller mellan dig och din familj. Ordet kärlek har för mig en väldigt bred betydelse.

Ätt älska någon? Jag tycker folk tar ordet älska för givet. Många har väldigt lätt att bara säga att de älskar någon, men det är inte många som verkligen enda in i hjärtat känner så för alla de säger så till. Jag är en sån person som har väldigt svårt att säga just ordet älska. Jag tycker inte det är något man bara säger, utan att man verkligen ska ta vara på det ordet och säga det till dom som du verkligen känner så för. Få de som verkligen betyder så mycket för dig att känna sig speciella. Säg det inte bara, lev upp till ordet.

Vilka typer av kärlek finns det? Det finns nog olika svar från person till person på denna frågan, men enligt mig så finns det många olika sorters kärlek. Det kan vara till exempel kärlek till en pojke/flicka, beroende på läggning. Vissa, som jag, känner en viss sorts kärlek till sina vänner och en annan sorts kärlek till sina familjemedlemmar. Det är heller inte ovanligt att man känner kärlek till ett djur som man kanske fäst sig vid, som jag med Jazz.

Kan man vara kär i flera samtidigt? Det är klart att det finns folk som blir intresserade och börjar gilla flera personer på samma gång, jag har själv varit intresserad av flera killar på samma gång. Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig om den här saken men jag tror inte att man kan vara kär i fler personer samtidigt nej. Varför? Jo för när det verkligen är äkta och ren kärlek man känner till en annan person så är det bara den för en, man blir som förblindad mot andra personer och det är bara den som finns i ens ögon. Däremot så kan man bli kär i flera personer under sin livstid, men enligt mig kan man bara vara kär i en person åt gången. De flesta blir kär i fler än en person under sin livstid, det kan i vissa fall ta tid att hitta sin så kallade "soulmate".

Varför blir man kär? Det är en väldigt bra fråga. Jag tror att det är först när man hittat rätt person, sin person, som man på riktigt kan säga att man är kär. Det är en väldigt stor skillnad på att gilla någon och att vara kär i någon. Men när man verkligen är kär på riktigt så känner man det. Varför man blir kär kan jag inte riktigt svara på, de har väl med våran natur att göra att bli kär i någon och försöka hitta sin partner för livet. Mer om det kan jag inte riktigt svar på. Det bara blir att man blir kär helt enkelt.

Varför slutar man ibland vara kär i en person? Allt håller inte alltid alla gånger. Det kan vara så att man hittar en peson som man blir helt förälskad i. Sedan, precis som med vänskap, så kan man växa ifrån varandra. Man kanske trodde till en början att det skulle hålla hela livet och att man var perfekta för varandra, men i längden fungerar det inte alltid mellan alla. Men ni kan vara lugna, det finns många pojkar och flickor i världen, och även om det känns som eran värld rasar ihop för stunden så är det bara att ta nya tag och fortsätta leta, någonstans där ute finns just eran person.

Vad är hat? Det är ett sådant ord som är väldigt svårt att förklara. Men hat för mig har bara en betydelse, det är att ogilla någon så starkt att de inte skulle gå att ogilla den personen mer, det är värre än att ogilla någon. Jag har nog aldrig på riktigt hatat någon. Tycker synd om de som någon gång upplevt riktigt hat och jag hoppas att jag klarar mig ifrån den biten.

Vad är det för skillnad på att ogilla någon och att hata någon? Att ogilla och att hata är ungefär samma sak enligt mig. Det enda som skiljer dom åt är att ordet har är så mycket starkare. Vi har nog alla ogillat ett antal personer, jag menar alla kan ju inte gå ihop med alla. För att ogilla någon tycker inte jag att man behöver någon riktig anledning, man kanske bara inte tycker om den andras persons beteende, utseende eller sätt att vara, man går helt enkelt inte ihop med varandra. Men för att hata någon måste det finnas en anledning, och för att kunna hata någon måste man känna den personen. Jag anser att man inte kan hata någon om man inte känner den personen och om den personen inte gjort dig något.

Finns det hatkärlek? Jag tror absolut att det finns hatkärlek. Men jag kan inte med ord beskriva vad hatkärlek är då jag aldrig själv upplevt det  

Är "att hata" någon ett starkt ord? Motsatsen till älska är hata, jag tycker att både hata och älska är bland de två starkaste orden som finns. Att säga till någon att man hatar den är bland det värsta man kan säga. Jag använder mig ofta av ordet hata när jag blir arg på något/någon, vilket jag hade önskat att jag inte gjorde. Jag önskar att jag hade något annat ord att missbruka när jag blir förbannad. Alla har vi eller kommer vi säkert någon gång få höra att någon hatar oss, tänk att ett så litet ord kan vara så starkt. Jag har fått höra ett antal gånger av vissa personer när de är förbannade att de hatar mig, jag vet hur mycket det sårar en och hur ledsen man blir. Den du säger det till kanske inte visar det för dig, men innerst inne så tar den nog väldigt illa upp. Jag tycker att vi ska börja tänka på vad vi säger till andra, även jag.               


Likes

Comments

Har nog ingen "favoritstad" men såklart man gilla storstaden Stockholm!
Sedan tycker jag de är väldigt fint i Göteborg men där har jag bara varit en gång så kan inte säga så mycket om den.

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från idag då det var ridning. Jag hade bästa jazz och Fanny hade Douglas. Vi hade markarbete med små hinder. Han var väldigt pigg och bjöd mycket framåt. Det ända var att jag skulle ha varit mer bestämd framför hindret då han tvekade lite och så. Men sånt som händer. Det var iallafall jätte kul!Likes

Comments

Finns många bilder som gör mig glad, men denna på mig och min bästavän Elin får mig alltid att le!
Sedan bilder på jazz gör mig glad! Han är en av de mest betydelsefulla i mitt liv! Älskar honom! Ska bli helt sjukt kul att få träffa honom i morgon igen❤️


Likes

Comments

Oj, de är svårt då jag saknar väldigt många. Men den första jag tänker på när jag hör det är såklart alla i min släkt och närvaro som gått bort men jag tänker även på djur jag tyckt mycket om som gått bort eller så.

Så detta inlägget tänker jag tillägna alla dom. Men kan ju iallafall ta upp en speciell som jag saknar.

Curtis!
Han var min favorithäst ända sedan jag började rida men en dag blev han sjuk med en svår hov sjukdom kallad fång han blev "frisk" igen men nästa sommar slog de till igen och då var det inget de kunde göra utan de var bara att avliva honom.
Nu har han varit död i 2 år och 9 dagar.
Jag tycker detta än idag är jobbigt att prata om och att ta upp då han var min allra bästa vän i över 6 år, närmare 7. Vi har gått igenom så sjukt mycket tillsammans från att hoppa första gången, ridit ut, skenat i skogen då vi hamnade för långt efter, varit med på blåbärshoppningar, hoppat rakt in i brännäslor, varit på hästhajk, ja jag kan hålla på hur länge som helst om jag ville... Men som ni kanske förstår så hade han en sjukt stor plats i mitt hjärta och ja, saknaden är stor.

Så detta inlägg är framförallt till mitt lilla hjärtegryn Curtis som just nu betar av det finaste, grönaste gräset och äter den allra godaste havren som hästhimlen har att erbjuda.
Likes

Comments

Min dröm är att att få åka till Varadero.
En 20 km lång vit sandstrand som ligger i Cuba. Det är en av Cubas mest kända badstränder och har tusentals turister där varje år.
Likes

Comments

Oj, jag tycker om att vara på många ställen haha.
Man kan säga att sålänge jag är med mina vänner skulle jag kunna vara vart som hellst.
Men ett ställe jag verkligen trivs på är i stallet med min söta lilla baby jazz❤️

Likes

Comments

Finns nog inte direkt någon film jag kanske flera gånger om, inte vad jag kommer på iallafall. Men däremot kan jag kolla på glee och vampire diaries hur många gånger som hellst! Älskar de haha

Likes

Comments

Instagram@bbeccalarsson