Header

Hej på er!

Mitt rum är städat och än har jag lyckats hålla det så. Igår tvättade jag också så bäddade ja nytt i sängen och tog en lång dusch o rakade benen och skrubbade mig & gjorde en ansiktsmask. Kände mig otroligt fräsh och ni vet den där bästa känslan när man som nyduschad och nyrakad lägger sig bland rena lakan? I did that. Hade tända ljus o så också, har så många ljus nu så att 10 stycken får stå på mitt lilla bord bredvid sängen och resten har jag försökt fördela ut i rummet. Riktig mysfaktor!

Igår var jag på arbetsförmedlingen och det gick bra. Verkar som hon tror på mig att ja kommer få jobb relativt fort, att det inte borde vara så svårt. Det är ju väldigt bra att jag har småjobb här och var och att jag har jobbat väldigt mycket innan. Jag måste bara få tummen ur och skicka in cv o sånt.

Idag kommer förövrigt min iphone 6 hem till mig. Jag är väldigt taggad på de, men kommer inte kunna använda den direkt för den måste låsas upp så jag kan använda den med min operatör också.

Det var i alla fall en liten update, hoppas vi hörs snart igen!

påtal om bilden har jag målat lite olika bilder som jag hade tänkt att ja skulle rama in och sätta upp på väggen :D

Likes

Comments

Hej!
Idag var jag i stan och köpte lite saker som jag behövde. Jag såg att sephora har öppnat i Gbg (?) vet inte hur länge det har legat där men blev ju som ett barn på julafton. Hittade ett jättefint läppstift som tyvärr bara fanns kvar i test så får kika in där någon annan dag, men ett transparant puder fick det bli!
En ansiktsmask från lush som jag kollat på ett tag, sen en fot skrubb från body shop och neutrogenas visibly clear 2-in-1

Likes

Comments

Hej på er!

Min rubrik var förövrigt en uppriktig fråga, vad ska jag göra med livet?

Nu är studenten avklarad (innan sommaren iofs) och jag har jobbat otroligt mycket hela sommaren. Det var så skönt men samtidigt jobbigt för det var så mycket mer än jag var van vid. Men jag är så glad nu i efterhand, men samtidigt känner jag mig aningen tom och rastlös. Jag vill ha ett jobb!

Jag står visserligen inte här helt tomhänt, jag är fortfarande tim vikarie och jobbar när jag blir inringd. Men jag har börjat tvivla på att de ringer så pass ofta att jag faktiskt kan gå runt på det i en månad. Nu är jag lycklig lottad att jag inte bor själv (skulle dock inte flytta förrän jag har ett fast jobb) men det jag menar är att jag inte har så många fasta kostnader per månad. Jag betalar min mobilräkning, jag betalar netflix och mitt gymkort (som jag förövrigt har fått säga upp nu).

Sen är det ju den där liiiilla detaljen att jag lider av panikångest, vilket gör fallet aningen svårare. Jag skulle verkligen vilja få fast där jag jobbar timmar nu, men jag är inte undersköterska så jag är inte så eftertraktad. Det enda jag har att komma med är att jag har varit där från och till i ungefär 2 1/2 år nu. Så jag vet att jag måste söka annat jobb, vilket ger mig ångest. Och jag tror att jag kanske borde satsa på personlig assistent eftersom jag är utbildad till det, men det ger mig ångest. Jag har aldrig ens praktiserat som personlig assistent och har noll koll på vad jag borde kunna, ändå är jag personlig assistent på papret. Och skulle jag söka som vårdbiträde på något annat ålderdomshem eller demensboende så ger det mig ångest också.

Det är hela poängen men att behöva möta nya människor, ta kontakt med nya människor, gå på intervjuer, behöva lära mig på nytt, visa att jag är bra som jag är. Många moment som gör ont i mitt ångestfyllda hjärta. Men usch vad jag önska att jag kunde, jag önska verkligen att jag klarade av allting lika lätt som andra. Hur skulle någon reagera om de fick höra om min ångest ? Min ångest som är så stark att jag i tre års tid ofta inte kunde ta bussen själv för det var ett ångest moment. Att jag kunde stanna kvar på skolan och vänta på att någon jag kände slutade för jag klarade inte av att gå på bussen själv.

Om jag försöker kolla på det här ur andra perspektiv så försöker jag tänka hur töntig jag låter. Hur bra det kommer vara när jag väl får ett jobb. Jag vet att det inte är enkelt att få jobb, men personlig assistent är väldigt efterfrågat! Jag vet att jag borde göra detta, att jag måste göra detta. Men det tar emot, något så otroligt!


Jag trivs verkligen där jag är vikarie nu, och självklart kommer jag säkert få tider där jag kan jobba även om jag är t.ex personlig assistent. Det beror väl helt på hur mycket jag jobbar med det. Jag vet ju att livet kommer redas ut , och att allting löser sig. Men det är ju alltid tufft att se så när man står på ruta 1.


Nästa vecka ska jag i alla fall till arbetsförmedlingen och skriva in mig, känns som ett stort och läskigt steg. Men såklart går jag inte ensam, för då hade det aldrig gått.

Likes

Comments