Header

Godmorgon, nu är det äntligen helg men det känns rätt trist på samma gång. Jag har som sagt haft lov och ser inte jätte mycket fram emot att gå tillbaka till skolan, jag får se det positivt att det endast är en dag i skolan och sen ska jag åka till Stockholm. Jag ber om ursäkt för att morgon inlägget kommer så sent men jag var tvungen att hoppa upp ur sängen och praktiskt taget springa till bussen för att ta mig till Mölndal. Nu har jag gjort klart mitt jobb som jag gjorde med photoshop och kunden blev nöjd och glad. Har precis ätit lunch med Mikaela och klockan 15.00 ska jag jobba. Jag ska försöka göra en video sedan när jag sminkar mig och pojkvännen inför halloween firande ikväll.

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

❤ Dag 18 - En bild på alla mina nagellack

Bilden nedan är lånad från google, men jag är inte hemma och kunde ta ett kort. Men jag har i alla fall ställt alla mina nagellack på ett kakfat jag köpte för ett tag sedan på TGR som är vitt och har två "hyllor".

 

Likes

Comments

Hade först tänkt göra en sugar skull men tycker inte att den e så läskig och jag vill ha massa blod i fejset så jag kommer köra på den andra sminkningen (se bilderna). Jag tyckte de va jobbigt när blodet rann och man bara ville ta bort de med handen men jag får bara kasta på blod och försöka att inte ta bort de..
  • tips

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det bara fyra dagar kvar tills skolan börjar men jag har många planer tills dess. På fredag ska jag jobba och efter det så ska jag klä ut mig och även sminka min pojkvän och så ska vi har det roligt och på lördag ska jag ut på krogen med Mikaela. jag har precis kollat ett avsnitt av portkod 1525 och hade nu tänkt kolla på ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar som jag har missat. Under dagen kommer även det där Halloween inlägget som jag prata om igår.


Likes

Comments

Nu väntar jag på bussen tillbaka till Mölnlycke, blir mycket buss inlägg idag känner jag, men vad ska man göra? Fick i alla fall gjort lite hemma, lite kvalitetstid med min bror, bjöd honom på lunch och umgicks lite. Jag fick även gjort klart mitt jobb, och jag fick umgås med Mikaela! Har även testat lite olika halloween sminkningen men det kommer ett separat inlägg om det senare. Jag hann precis duscha, fixa mig, äta middag och springa till bussen!


Likes

Comments

Godmorgon, va snabbt dagarna går när man vill att tiden ska stanna. Jag vill föralltid ha lov, vill inte börja skolan igen.. Hur som helst sitter jag på bussen påväg mot Mölndal, ska möta upp brorsan och käka lunch och sen umgås lite. Måste sätta mig vid datorn också för att jobba lite. Sen ska jag träffa Mikaela också, hänga lite när jag ändå är i Mölndal!


Likes

Comments

❤️ Dag 17 - en bild på din favorit outfit

Min svarta långklänning och kofta !


Likes

Comments

Hej! Idag har det inte blivit mycket inlägg här på bloggen, men har haft fullt upp tyvärr. Imorse jobbade jag till 13.00 och skulle skynda mig ner till centrum för att möta upp Mölndals posten och bli intervjuad, sedan mötte jag upp Mikaela och tog bussen in till stan där jag hade bokat nageltid, sen gick vi lite i affärer och åt middag på pizza hut, jätte gott! Nu sitter jag på bussen hemåt och ska be min pojkvän att pausa spelandet och mysa lite med mig!
Likes

Comments

NU är vi påväg hem från Ullared, gjorde en film men den blev jätte konstig så tog bort den. Men det kommer en haul video så håll ut!


Likes

Comments