Header

Lyckan när pappa kommer hem.. 💕

Bvc-besök idag. Glad tjej som följer sin kurva helt perfekt. 68,5cm & 8640g, stora tjejen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Stora tjejen som kan sitta helt själv!

Den här natten var bättre än förra. Men humöret är inte på topp så vi stannar nog inne. Kommer Kristian hem tidigt så kanske vi kan ta en promenad. Men vi får se..

Imorgon ska vi in till stan. Fika med min gamla bästis från grundskolan. Har inte träffat henne på typ.. 2år?.. så ska bli väldigt skoj!

Likes

Comments

Känns som att det är perioder och faser hela tiden. Tiden går så fort, det gör den. Men när vi är mitt i en fas så känns det som att den aldrig tar slut. Idag skulle vi ut och promenera i den fina snön som kommit. Emma var jättetrött så jag hoppades på att hon skulle, som vanligt, somna i vagnen. 10 minuter, sen fick jag bära henne. Hon somnade i min famn men så fort jag la henne ner så var det panikskrik. Så det var bara att traska hem igen.

Nu sitter vi här -

Liten gos. Bara sova nära som duger. Det är mysigt, ja. Men det är jobbigt också.

Resten av veckan blir nog ganska lugn. Någon tripp in till stan kanske, annars bara vara hemma. Längtar så mycket tills Kristian är ledig igen. Känns som att vi har fullt upp hela tiden, så vi hinner knappt prata om dagarna. Men snart så.. 💜

Likes

Comments

Trötta tjejer.
Emma fortsätter att härja på nätterna. Inatt var inte alls kul. Tror det blev totalt 3 timmars sömn.. Så Emma har varit gnällig typ hela dagen. Helt slut. 😴

Hoppas det vänder snart!

Likes

Comments

​​Hela serien är så mysig. Och så detta.. Wow!

Likes

Comments

Firar att sista uppgiften är inskickad.

Kristian är iväg på festligheter med sitt jobb. Emma sover och jag har lite tid för mig själv.

💜

Likes

Comments

Det här med tid.

Den här veckan har hittills varit hemsk rent utsagt. Jag har varit helt slut på kvällarna, nästan gråtfärdig. Mycket snurrar i huvudet och jag vill bara lägga mig ner och sova. Emma är superhärlig på dagarna, det är hon verkligen. Det är så mycket som händer - idag satt hon upp på golvet helt själv jag vet inte hur länge. Hon babblar, pussas och hon börjar snaaaart krypa. Men nätterna... Ahh. En bra natt vaknar hon 3-4 gånger just nu. Och det är bara tutte som duger. Det är skönt att vi kan amma liggandes, ja, men ändå. Nätterna känns som en stor dimma och allt bara flyter ihop till en stor röra. Så det här med att få henne sova själv, ja det var lite svårare än vad vi trodde. Men vi kämpar på. Som allt annat - det går över någon gång.

Dessutom är jag just nu inne på slutspurten i en distanskurs som jag läser. Kursen är inte så krånglig i sig, men det är så svårt att hinna med att göra alla uppgifter i tid. Just nu känns det som att jag slänger ihop ett halvslarvigt arbete bara för att jag måste lämna in något. Det känns lite tråkigt. Jag önskar att jag haft mer tid, tycker ju ämnet är intressant och tror jag hade kunnat göra bättre ifrån mig om tiden funnits. Men men, är ju godkänd hittills på det jag gjort vilket känns ganska bra ändå.

Nåväl. Snart helg. Det ser vi fram emot!

Likes

Comments

Finns verkligen inget bättre än det här..

Likes

Comments

Grattis på din första fars dag 💜
Är så glad över att ha dig vid min sida. Du är världens bästa pappa. Jag och Emma älskar dig väldigt mycket!

Likes

Comments

God morgon!

Vi tänkte packa bilen och åka till Norrköping om en stund. Umgås lite med syster liten. Vi tänkte ta en sväng på stan och kolla lite.

Blir nog en bra dag. Hoppas bara Emma håller sig någorlunda lugn i bilen. Har bränt en CD med lite Emma-låtar och bilspegeln sitter där den ska. Håll tummarna!

Ha en bra onsdag!

Likes

Comments