Hejsan! Tjejen på denna bilden heter Pati och hon är den bästa vännen som man kan ha. Man kan lita på henne till 100% och vi har alltid roligt tillsammans även fast vi bara känt varandra i några veckor! Alla borde ha en kompis som henne. Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

Puss och kram 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan, och dagen har varit helt perfekt. jag har spenderat dagen med de bästa!

hoppas att ni har haft en lika bra dag i skolan som jag har haft! förlåt för ett kort inlägg

puss och kram 😘

Likes

Comments

Hejsan!

hoppas alla har haft en bra dag, själv så har man mobil och iPad förbud, vilket jag först tyckte var jättetråkigt, nu har jag märkt att det kan faktiskt vara bra att ha en paus från olika sociala medier som till exempel snapchat, kik och ask. man får mer tid att umgås med familjen och man får även tid att göra något annat.

jag utmanar er att vara utan snapchat och kik under en dag! vågar ni anta utmaningen?

puss och kram 😘

Likes

Comments

​Hej på er!  

imorgon så har jag prao, jag ska praoa på bilcity här i Fagersta! det kommer bli jättespännande då jag älskar bilar och tycker att det är skitkul att hålla på och fixa med bilar. 

puss och kram😘

Likes

Comments

Om 6 dagar så kommer min älskad bästavän till Fagersta! Hon heter Ida och hon är den allra bästa som finns, hon är en av få som jag kan lita på!! Kan berätta exakt allt till henne. Jag längtar som fan.
Hoppas ni får en bra kväll

Puss och kram😘

  • 80 Readers

Likes

Comments

Hon på bilden är en av mina allra bästavänner! Hon ställer alltid upp för mig när jag som mest behöver det, älskar henne sjukt mycket. Just nu har hon och jag spanska, så vi sitter och skriver manus på spanska för att vi har prov på fredag. Hoppas ni alla får en underbar dag!
Puss och kram 😘

  • 73 Readers

Likes

Comments

Hej Allihopa!

hoppas ni har haft en härlig dag. själv har jag haft en otursdag, då jag ramlade när jag åkte skateboard. Jag slog inte i marken när jag ramla utan jag gjorde en volt från skateboarden och sedan landade jag på rumpan 😂 Nu ska jag mysa ner mig framför tvn och äta cashew nötter.

puss och kram 😘

Likes

Comments

​Hejsan! förlåt för att jag inte bloggat på ett bra tag.  jag har haft fullt upp med skolan osv. men nu ska jag börja uppdatera oftare här på bloggen.  hoppas ni fortfarande vill fortsätta läsa min blogg.

idag kör jag på lockigt hår och en kofta. hoppas i har en fortsatt härlig dag !

Puss och Kram 😘

Likes

Comments

jag har haft många falska vänner i mitt liv. sånna som tror på alla rykten och skit om mig. dom frågade mig aldrig om dom sakerna var sanna. och när dom väl frågade om det var sant så lyssnade dom inte på vad jag sa, dom fortsatte att sprida rykten. det är helt sjukt hur folk måste blanda sig in i andras liv.  Dom trodde på allt det dåliga som sagts om mig, dom trodde aldrig på det bra om mig. 

jag har hellre 1 sann vän istället för många falska vänner

puss å kram

Likes

Comments

igår fyllde jag 14 år! då fick jag dessA saker.

en miss manga mascara 

en flor de amor parfym som jag fick av min lillebror

en ögonskugga palett 

jag fick pierca mig i läppen

en magtröja (tröjan jag har på bilderna)

ANDRA SAKER JAG FICK SOM INTE ÄR MED PÅ BILDEN

en longboard som jag fick av mina fosterföräldrar

en jellyboard som jag fick av mina föräldrar

löshår som mina föräldrar gav mig

en jacka i mjukt tyg

ett h&m present kort 

blond hårfärg 

godis 


Likes

Comments