Som rubriken, bloggen läggs ner. Men den kommer finnas kvar för som som vill läsa gamla inlägg osv. Anledningen till att bloggen läggs ner är att jag inte orkar, har snart sommarlov och ska försöka sitta så lite som möjligt vid datorn då, har liksom också ett liv vill inte sitta och stirra in i den data skärm hela sommaren. Ha en trevlig söndag alla! Vi hörs när vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan, igår vare Valborg och umgicks med vänner, hade en rätt bra Valborg ändå. Jag och Amanda sov hos Alexandra vi kom hem runt ett inatt och somnade direkt. Nu sitter jag , Alex och Amanda ute i solen och dricker cola och pratar, uppdaterar mer sen!

Likes

Comments

Godaste jag smakat, fyyyyy vad god den är!


Likes

Comments

Hej på er allihopaaaaa! söndag idag känns inte som det, känns typ som lördag aja. Har varit en sväng i kalmar idag också med Mamma&Brorsan han skulle köpa studnetkläder, kavaj och sånt där. Riktigt tjusig blev han! fick med mig en tröja hem. Snart kommer sanna hit eller hon kommer till busshållplatsen så får hämta henne på cykel snäll som jag är. Sitter här ute i hammocken och lyssnar på sommarmusik och älskar livet lite. Vi får höras senare pusssssaaar!!

Likes

Comments

idag är det fredag, rätt gutt faktiskst! har bara haft två lektioner idag pågrund av att vi badade hela förmiddagen i skolan. Simmade 200 meter sen livräddning osv. Trodde jag skulle dö efter en längd sen skulle vi simma åtta, måste göra något åt konditionen snart asså! iallfall sitter jag här och lyssnar på lite musik. Ikväll är jag hemma, har absolut ingenting planerat i helgen så vi får se vad jag hittar på helt enkelt. Ska äta grillat ikväll längtar redan kan jag ju säga! Nu ska jag fota lite tänkte jag måste ha en ny header till bloggen ska börja ta bloggen seriöst igen, promise!

Likes

Comments

Hade kunnat döda för hennes utseende

Likes

Comments