Nu finns det två skit trötta människor. Som är vrål hungriga. Så jag fick lagga mat. Köttfärssås och pasta blir det idag. Där efter blir det att ta en liten middags tupplur ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom hem för en liten stund sen. Väntar på världens bästa flickvän kommer till mig. Ska hinna hoppa in i duschen innan hon kommer :) Snabba ryck nu!

Likes

Comments

Mer gay blir man inte. Måste smörja in min sexiga torra kropp som har blivit torr efter all solning..Se om det är något och ha ;)

Likes

Comments

Tror att det kan vara världens godaste choklad! Finns och köpa på typ Ica,willys,hemköp ;)

Likes

Comments

Ligger i sängen och försöker slita mig upp. Men gör så gott jag kan, ska hoppa in i duschen om en liten stund. Det ska bli jäkligt skönt. Duscha är det bästa som finns på morgonen och tvåla in sig överallt. Och känna att det bara glider runt pungen.

Likes

Comments

Ligger och gosar och kicklar mig flickvän. Har fått antal stryk och slag i ansiktet. Har inga pungkulor kvar för dom är sönder sparkade..

Likes

Comments

Sitter och äter jävla kompost mat i skolan, tog mycket för jag var så jävla hungrig.

Likes

Comments

Vaknade för en timme sen, kan nog typ första gången jag går upp så tidigt. Händer väldigt väldigt sällan. Har sovit sen kl 17:15 igår. Skönt att sova ut ordentligt. Har fixat mig och duschat nu på morgonen. Ska till skolan strax... Inget planerat vad som händer idag, men det är det som märks.

Puss & Kram!

Likes

Comments

Ligger i soffan i skolan, och vill bara sova nu. Har lanat så man har inte sovit tillräckligt. Är fett hungrig, och snart är det lunch, hoppas att det blir något gott och ingen äckel mat..

Likes

Comments