Nu tänkte jag berätta om en av mina roligaste men samtidigt inte roligaste jag har varit med om. Det var helt klart min språkresa till Malta med sts 2014. Det var en resa jag först funderade på att åka med min kompis men då hon inte fick eftersom att det är en väldigt dyr resa. Så åkte själv eftersom att jag fick om jag betalade stora delar för egna pengar. Jag började snacka med en tjej som jag skulle vara i samma grupp som där nere innan hemma och vi taggade till riktigt bra tillsammans vilket var riktigt roligt. Man fick även ett mejl av "ledaren" som vi skulle ha där nere några veckor innan. Man fick även en bunt andra mejl och brev att ta med, fylla i och läsa innan det var daxs att resa vilket gjorde att man kände sig väldigt säker. Jag åkte och var där i 3 veckor vilket var helt underbart.

Tyvärr är jag en person med väällldigt dåligt imunförvar och åkte en tid då jag inte mådde så bra psykiskt så jag fick en hel del problem där nere. Fick åka ambulans när jag inte kunde andas, svimmade ett par gånger av samma andledning med andningen. Så att jag träffade dessa underbara människor på resan är helt ovärdeligt och inget som jag kan tacka dom nog för. Jag fick även en bra relation med min ledare som jag tyckte var väldigt värdefullt. Det var även mycket aktiviteter på resan vilket gjorde att man aldrig fick det fråkigt. Det var fester på kvällarna och strandresor på dagarna efter skolan. Det var skumm party, pyamas party och beach partyn. Och stränderna var hur fina som helst och det var hur skönt som helst. Det vart även shopping och båtresor som var så värda att åka på. Jag köpte paketet där nere för att vara med på så många aktiviteter som möjligt vilket innebar vattenland, zoo, cirkus, bio, kryssning, en extra shoppingresa och mer kul. Lärde även känna lite finskar när jag var dör nere.

Det var en helt overdelig resa som jag tycker att alla borde få uppleva.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag, som alla andra, har inte alltid haft det så lätt i livet. Det finns otroligt mycket som jag har behövt kämpa för och emot. Jag är en person som ofta drabbas utav magkatarr vilket är något som orakas utav stress och andra oroligheter. Det är något som försöker att kämpa emot så ofta jag kan men som bara gör det ännu jobbigare. Jag har haft det jobbigt med allt från familj, vänner och mig själv. Det är tankar och känslor som jag alltid kampas med och ett problem som jag känner att träningen verkligen har hjälpt mig med. Även fast jag har andningssvårigheter, astma och problem med mina höfter och knän så älskar jag att träna. Speciellt att springa och träna ben. Jag gillar att kämpa emot mina svagheter då jag verkligen känner själv att jag blir bättre. Det är det bästa jag vet. När jag först upptäckte att jag hade astma blev jag livrädd och slutade springa helt. Det är bland det sämsta valen jag har gjort. Det gjorde att min kondition sjönk till botten när jag hade fått medicin. Men tröningen är något som har fått mig att tänka på annat när jag har haft det jobbigt. Det är något som jag uppskattar obeskrivligt mycket,

​Att kroppsidealen på männsikor ändras hela tiden på människor är något som alltid kommer att hända (ur mitt perspektiv). Men att alla tar idealen på så stort allvar och utan att tänka på hur mår jag själv bäst av att se ut och lever jag mest hälsosamt. Att man ska behöva banta ner sig av olika metoder för att få en ​"perfekta"​ kroppen är något som är helt fel. Gör det som din kropp mår bäst utav och lev ​ditt​ liv hur ​du​ vill leva ​ditt​ liv. Låt ingen annan bestämma det över dig.

Likes

Comments

Nu har skolveckan precis börjat för mig då jag tidigare har haft lov i en vecka vilket har varit hur skönt som helst. Bara fått sova långa dagar och vart vaken långa nätter, Det är något som jag absolut älskar.

fredagen precis innan lovet startade så fyllde min farfar 80 år så han, hans tjej, jag, mamma, syster, hennes pojkvän och 2 tyskar åkte på en Cinderella kryssning. Det var mysigt men med tanke på att jag ven den enda minderåriga så vart det ingen succée ur mitt perspektiv men der var roligt att bara träffas och umgås. Så där sov vi över till lördagen.

I söndags så hände det inte så mycket. Jag var ute på riktigt lång promenad med min hund och tog med kameran. Men vart tyvärr inte alls nöjd med bilderna. Men det var mysigt iallafall och det blev en bra dag även fast det inte hände mycket, På kvällen hade vi en gäst och jag hjälpte även till massor på tomten med löv och annat.

I mådags så åkte jag och Ida till Sickla för att hon skulle köpa lite saker och ville att jag skulle följa med så det gjorde jag. Vi åt någon jätte god pasta och gick runt i bokstavligen alla affärer och kollade. Hon hittade lite av det som hon behövde innan vi åkte hem.

I onsdags så vart det ändrade planer och Elina ringde och väckte mig ungefär 11 och frågade om jag ville följa med på promenad med hundarna. Så det gjorde vi och gick runt och bara snackade. Det var mysigt, jag är en person som verkligen dom enkla stunderna.

I fredags så började jag med att städa när jag gick upp. Är ingen som gillar att göra det men hatar när det är stökigt. Sedan gjorde jag en smootie bowl och hade i musli som vart hur gott som hellst! Sen åkte jag iväg till stan och träffade Filippa som jag inte har träffat på hur länge som helst. Vi satte oss på ett café och satt där i ungefär 4 timmar och bara snackade. Vi hade det hur trevligt som helst. Efter det var jag tvungen och åka hem för skulle få lite gäster till middagen så åt hemma och sedan åkte jag till Jessica och kollade skräckfilm eftersom det ör halloween. Där emot var det inte det smartaste jag gjort med tanke på att jag skulle gå hem själv efter det.

I lördags så gick jag upp 12, åt frukost och sen åkte och tränade. Kände att det var länge sen jag tränade på gymmet och har ätit väldigt mycket godis. Dags att ta igen det innan jag åker utomlands i jul. Sen åkte jag hem och duschade och gjorde mig fräsch för att jag sen hade planerat att åka till min kompis Oliver men han hade fått problem i sista minuten så vart grymt otaggad. Som tur var kunde Mathilda träffas så jag träffade henne istället.

söndags så åkte jag med min pappa till farfar på värmdö. Det var mysigt att åka till honom spontant för en gångs skull. Det var länge sen jag gjorde det sen min farmor dog. Men i söndags tog vi tag och gjorde det. Vi åkte dit och bara småsnackade och fikade. Hur mysigt som helst vart det. Sen åkte jag hem och gjorde standard söndag... Tog på en ansiktsmask och låg i sängen och kollade film.

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Stina Baumfelder, bor en bit utanför Stockholm med min familj. Jag är 17 år gammal och har länge läst olika bloggar som nu har insperarat mig till att starta en egen. Jag går i 2an på ett mediagymnasium vilket jag tycker är väldigt roligt. Där går jag med inriktning inom fotografi vilket jag tycker är väldigt roligt så jag hoppas att ni kommer att gilla bilderna jag kommer lägga upp med tiden.

Bloggar som jag personligen läser och har blivit mycket insperarad utav är Kenza, Blondin Bella och Nicole Falciani. Ni känner säkert igen dom och håller med om att dom har väldigt inspererande bloggar.

Jag hoppas att ni kommer att gilla min blogg som kommer handla om resor, vardagslivet, träning, kost, foto och mycket mer. Jag hoppas att ni kan dela med er av era upplevelser och kommer att vilja följa med i mitt liv i blogg format.

Likes

Comments