Jumalation ju-ma-lejschön

Hur i helevte orkar så många skriva blogginlägg om samma ämne? Alla skriver samma sak och man känner bara att nä. Du har inget vettigt att komma med. Ingen har nå vettigt att komma med. Jag har läst säkert 20 inlägg om ämnet bara idag 🙅
Så tack, nu räcker det. Slut av, allihop!


Över till något mycket tacksamt.
Iförrgårkväll satt jag i soffan och grät. Blir trött i skåpe av samma sak, dag ut och dag in. Adde grät för allt var fel och klockan var för lite för att gå och sova. Så där satt jag och vänta på läggdags och en ny dag.

Igår steg Martin upp tidigt, jag lämna dom här hemma och for till mommos med mina systrar. Kom hem efter ca.3 h, Martin hade städat och tog barnet till fammos. Jag fick vara ensam hemma första gången på 3,5månad och det var så förbannat skönt!! Kan int i ord beskriva hur det var.
Dom var borta 1,5h och sen laga Martin mat och jag var ute och greja på gården och bar in golvet i källaren. Pappa är här varje dag och bygger i källaren så han vänta snällt med Adrian så länge vi åt, så där fick jag även första måltiden i fred på länge.
Senare var jag ut å spring en liten stund också.
Vakna upp med helt ny energi och mycket glad och tacksam. 😘
Igår fick jag en fin gåva av Martin som får heta morsvila.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej från en fattig en..

Huhhu.. Jag tycker det är så svårt att vänja sig med mindre pengar i månaden.
Vi har börjat veckohandla och tänka efter innan vi köper något men.. För ca 4 månader tänkt int jag efter alls. Köpt dedär och dedär å lite av dedär. Tii baa på baa.
Med det sagt vill jag uttrycka min glädje över att skatteåterbäringen kommer i dagarna! 💪 Wehå!

Denna fattig ångest går över snart, men är mest påtaglig nu när jag nyss hämtat ut en alldeles för dyr jacka, med pengar jag inte har.
*får börja sälja tjänster*


Från det ena till det andra, vi får celebert besök från Munsala imorgon! 😍
Janna, Ivar & Ingrid kommer hit.
Ziva får fara ti mammas för Martin är på jobb och hur gosig än Ziva är med Addis så kan en olycka hända så lätt.
Med olycka menar jag tex, Ziva 40kg rör i Ivar och han faller. Borde skaffa skyddsutrustning.. 🤔 😊 PLUS att ja ska bjud på na go, å na go och Ziva är int alltid bästa kombinationen heller.

Avslutningsvis vill jag berätta om min solstråle;
Varje morgon runt 09-11 vaknar den lilla solen, jag vaknar av skratt och prat, och när jag stiger upp och böjer mig över sängen möts jag varenda morgon av det finaste hej min mamma!
Bild från denna morgon och man blir såå glad genast från morgonen och ba hejhej jag älskar dig

Likes

Comments

Idag har vi firat lillajul med risgrynsgröt och lite julstäd..

Addis i olika julekläder, Mommo med tomteluva och storpojken som kan sitta i sin matstol under vaktande ögon 👀😍

Likes

Comments

Oh My Lord.. Är SÅ trött idag efter gårdagens sprutor Adde fick. Han skrek mest hela dagen och inte mycket man kan göra åt saken förutom att injicera Panadol💉 efter det somna han faktiskt och sov ganska bra inatt. Idag är han pigg som en spigg och jag är slö, nästan dö.

Likes

Comments

Snart är det fredag! Då ska de julpyntas så man får rött glitter i munnen när man kommer in hit och själen ska lukta pepparkaka när man går ut.

Älskar julen och iår får jag ju tillochmed vara hemma och njuta av den till fullo (svullo).
Kanske ska slå på stort och fixa till ett pepparkakshus.. Brukar int sluta så bra med en hund i huset.

Till folk som tycker vi har bra väder nu vill jag säga: fuck you bitches. Ain't nothing good with this!
Det ska vara snö i massor och minusgrader som kniper tag om kinderna på en. *lol*

🎅🎄☃🎁

Snö ❄️🌬🌨

Likes

Comments

Var idag till Vasa för att vittna, det gick bra. Civilkurage ✔️
Hade tänkt ta med man och barn men efter att vi fick barn har jag fått lite fobier av olika slag. Ena värre än den andra, men i detta sammanhang: rädsla att köra bil när det är halt.
Däran fick de snällt lämna hemma och jag offra mig. Nu gick det ju bra och halt var det inte heller, plus att jag hade privatchaufför av en mycket säker Emma. Sån lyx i hennes nya bil och allt..

Det var första gången Addis & Martin sku va utan mig såhär pass länge och jag var nervös! Jag vet att Martin klarar det galant men var mer rädd att Addis sku få nån plötslig trots och inte ta flaskan, vilket sku ha resultera i att jag fått ringa runt å fråga vem kan mata mitt barn?! Lol, överdriver lite kanske. Addis sov, åt och bada och kan int förstå hur man kan sakna ett litet liv sådär mycket på bara 7h!

Jag och Emma for å kolla snabbt till Stenhaga och åt innan vi körde hem igen. Bjöd på mat.. De minsta jag kunde göra efter att stackarn suttit i bilen 1,5h och kollat serier i väntan på mig. :D

Likes

Comments

Idag har jag och min avkomma hälsat på våra bästisar i Munsala. Så skönt för sinnet att bara vara, trots tre barn som kräver lite uppmärksamhet.
Kaffe och pizza fick jag och en hel IKEA påse full med kläder åt Adrian! Janna är nog toppen hon!
Jag däremot hade lovat en stol åt henne som ett litet tack för kläder vi fått dittills, men tror ni jag kom ihåg den?! Nejnej, men mer tar jag bara 😅 pinsamt värre..

Zivven approves✔️

Likes

Comments

Kollar på Lyxfällan tillsammans :-)

Det går jättebra med Ziva och Adrian faktiskt. Lite jobbig är hon när man får gäster. Med sina vilda, hoppiga 40kgn är hon en... stor hund helt enkelt 😅

Hon lägger sig och sover vid hans fötter på soffan och tvättar hans ansikte mer än gärna :)

Tuttarna och leksakerna har de också blivit bättre med, hon tar di bara varannan gång nu🙆

I förrgårkväll när vi var ensamma hemma grät Addis ovanligt mycket och var riktigt missnöjd. Gick runt me honom på nedrevåningen och försökte trösta med övervakare Ziva i släptåg. Hon gick runt med oss och lade sig ner vid mina fötter när vi stod stilla ❤️ hon är så gosig när hon hjälper till 🐃

Likes

Comments

Tack för att du är vår 💙

Likes

Comments

Idag har vi firat vår pappa👴 fixa ihop hans all time favorit, smörgåstårta, igårkväll. Martin ska också få en imorgon när vi får fira hans första farsdag❤️

Adde och Moffa som leker i väntan på servering och sista bilden när han sov med ett moster-finger i var hand 😍

Likes

Comments