Igår koka jag mat åt Adrian. Efter mixern lukta det stall och tror ni han åt det?
Kör på burkar i fortsättningen. :P

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Var på stan idag med mina systrar.
Vann 20€ på en skraplott igår så en riktig shoppingrunda stod på schemat. Höhö

Var in via Lundagård och köpte hem fina dörrlappar. Tappa huvudet på gubben så han fastna snett mitt på först men fick lös honom till slut.

Skafferi 😍


Var in via h&m efter nya skor och ett par byxor åt Adrian. Sen for vi till oss på ögonfrans- och brynfärgning. Lyxigt värre med två utbildade färgare.

Likes

Comments

Idag hade vi date med våra bästisar i Munsala. Så länge sen vi sågs sist, hadd fått rikti dryyft!

Vägen dit var hal och livsfarlig för en dödsrädd chaufför som jag. Sakta in vid varje mötande bil och efter varje större bil kom ett snömoln man var blind i. Som tur hade jag ingen bil bakom mig för på mitten av vägen var det en stor snövall, så ingen sku ha sluppit förbi. Höhö

Vägen tillbaka var trevligare för då var det varmare och asfalten var framme.

Som vanligt var vi ganska länge hos Johannas, men det blir så.. Tiden går så fort när man har roligt.

Vår käre son steg upp pissigt tidigt imorse så jag fick gå upp å vila när jag kom hem. *skönt*

Ingrid & Adrian <3

Likes

Comments

Vår lilla pojke är så duktig på en massa saker redan men att svänga på sig från rygg till mage hör inte till favoritsysselsättningen. Mage till rygg har han kunnat länge och han kan andra vägen också men han har det så förbajskat skönt där var han ligger.

Var till hans "tant" idag och hon boka tid till fyssen. Kan ju ta en tid innan vi slipper dit så mittiallt kan han det som en stock i nerförsbacke innan dess.

Är inte det minsta orolig över pojken, om int förr så lär han väl sig att rulla i Vby på gymnastiklektionen.
Vi övar på för fulla muggar mest hela tiden så snart far han väl iväg, eller så får han lejdon, stiger upp och springer iväg före.

Likes

Comments

Igår var jag en snabbis via loppis.
Snabbis får det kallas när man int stannar vid precis varenda bord. ;)

Hitta en hjälm åt Adrian för kommande bravader/skyddshjälm för Zivas klor. Hur man än vill se det.
Och en newbie body i storlek 74.

Får snart lägga undan hans kläder i storlek 68. Så vemodigt, men på samma gång spännande när det finns en massa fint att få börja använda i nästa storlek.

4€. Huhhu. 💪

Likes

Comments

Sitter som bäst och väntar på hemleverans av mat och äter popcorn till förrätt.
#matärlivet

Kom nyss hem från en timmes promenad med min lilla familj. Tror det är tredje gången i Addis liv som vi alla fyra varit på nån längre promenad tillsammans. Så mysigt!!
Såklart slockna min skittelefon så bildbevis för non-believers finns ej.

Gick via hamnen och förbi brasan i Kisor. Addisen sov nästan hela vägen och nu ligger han å låtsaskvävs under spyduken och skrattar.

Likes

Comments

Imorse vaknade min väckarklocka klockan 08.00. Som på beställning.
Försökte förgäves stänga av den med en tutt i mun men icke.
Går ner för trapporna, byter blöja och matar barnet. Efter det ger jag alltid mat åt Ziva, knäpper på kaffekokaren och rostar bröd. Allt i sin ordning FÖRUTOM att kaffekokarjäveln tydligen sagt upp kontraktet under natten. Det är okej, jag förstår att han var trött. Han har varit med oss i många år men att lämna oss mitt i natten sådär är inte rätt. Vad gör jag nu?!?!
Försöker återuppliva honom på alla sätt jag kommer på men det är för sent. Jag har inget kaffe.
Skickar på whatsapp åt familjen om någon snäll kan koka en massa kaffe och komma hit med det. Ingen är ju vaken men efter nån timme kommer min mor. Räddaren i nöden. Nu har jag en stor termos kvar. Får besöka olika hem för att koka mer kaffe åt mig under dagen. Int e ja ju krantto men jag måst ha en precis likadan kaffekokare och den måste man beställa.
Anyways, jag lever. Alla lever förutom min trogna tjänare.

Likes

Comments

Mamma har flera gånger sagt att Adrian kommer hata Batman när han blir äldre. Jag älskar Batman och sålänge jag får bestämma är det hans favorit också.
Men sen igen, man kan ju inte annat än gilla Batman.

Likes

Comments

Imorse hade vi klockan att ringa på 8.30. Mycket tidigt i vårt hus med en pojke som annars sover till 10tiden på morgonen.

Klockan 11 hämtade Emma mig. 11.15 sku vi alla samlas och vänta på att Sofia lämnade borgen. Frida, Sarah & Madde kom och när vi, en bit bort från huset, såg när Mommo körde iväg med Soffi smet vi in. David hade lämnat nyckeln åt oss och han var iväg på hockeymatch hela dagen.

1h hade vi på oss att ställa fram allt och pynta. När det sen hade gått en timme och jag skickar åt Mommo om dom kommer snart, får jag till svar; dricker kakao kommer sen
-NEJ. Allt är klart, kaffet är kokat, skynda på lite.
Skynda hade hon gjort då. Soffi fick äta upp sin smörgås snabbt och resten fick hon i påse med hem för plötsligt "kom Mommo på att hon sku va me Marianne". Lol, Mommo alltså.

Ser när hon kommer in på gården. Hon ser arg ut. Det är ju ett bra tecken på att hon int vet vad som hända skall. Sen ropar vi Surprise och hon blev precis så glad och överraskad som vi föreställt oss.

Först åt vi, Madde hade bakat en massa gott och vi andra hade fixat lite enklare grejer pga lack of baking-gene. Smet iväg från diskningen för att hämta barnet och när vi kom tillbaka var det dags att öppna presenter och efter det hade vi lite frågesport. Sen åt vi igen.
(Jag och Emma var och "hämta våra saker" ikväll också. Kanske åt en tredje gång.)

De fick så mycket fint. Det är de värda. Hon var så nöjd med dagen och det gör mig nöjd med dagen. Är hon glad, är jag glad. 💕

Tack alla för en lyckad tillställning!😊

Likes

Comments

Lagom äta mina fingrar, pöjk!

Hello!
Även dagen har tillägnats snöskottning. Det har snöat i två dygn!!! Älskar snön men måtta med allt.

Martin är ledig ihelg så ikväll är han ut me pojkan. Jag, Adrian och Ziva ser på film och väntar på att Emma ska komma förbi så jag slipper ut och kissa med djuret.
Oftast går det bra att spring ut med henne snabbt på gården när Addis sover, men ikväll är det fest och han gör allt annat än just sover.

Ok, tack för idag, slut för idag.

Likes

Comments