View tracker

Vi börjar med en återställare denna måndag! Usch vilken helg, vi har kört tredagars och pinsamheterna har man lyckats glömma en hel del av men tror mig, det finns en hel del att dela med sig av också, snart så!

Detta är en egen variant av mimosa! Egen pressad juice med apelsin och kiwi, sedan lite krossade hallon och vanilj vodka å vips! Så kan man nog ta sig igenom denna vecka också. Detta slank ner med lite frukost, så känner man sig som 15 igen <3 / Dylan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

KÖRTELFEBER

Under gymnasiet fick jag körtelfeber och var sjuk i flera veckor. Det var under den tiden man festade så fort det gick och strulade med så många som möjligt. Jag hade legat hemma med feber i kanske två veckor och mådde fortfarande sämst. Jag hade inte träffat människor på två veckor och när kompisarna sa att de skulle ut kunde jag inte motstå att hänga med fast än jag var riktigt sjuk. Dessutom var jag ju ensam hemma och kunde inte låta bli att utnyttja tillfället och bjuda in alla till förfest hos mig.

Kan inte säga att det var de bästa kvällen då jag mådde piss men det var härligt att umgås med lite folk i alla fall. Blev inte mycket alkohol för min del då jag gick på smärtstillande men kompisarna kompenserade och drack åt mig istället.

Efter förfesten tog vi oss ut och gick till en klubb.
När vi var ute satte vi oss och tog en lite lugnare kväll än vad det brukar vara, alltså ingen dans. Vi satt och pratade med främmande människor och mina kompisar drack.
Vi mötte ett killgäng som var trevliga förutom en kille som var ett riktigt jävla svin. Vi kunde verkligen inte förstå hur man kan bete sig så som han gjorde. En riktig gris till kille, finns många av dem men denna kille tog priset. Vi kunde inte sitta kvar och gick istället därifrån men det kändes ändå så fel och vi ville verkligen ge honom en dålig kväll på grund av att han var en sådan äcklig människa.

Vi fick bästa idéen att använda oss av att jag hade körtelfeber.
Som många vet så smittas körtelfeber genom överföring av saliv, antingen dela en sked eller helt enkelt strula. Så jag gick fram till denna vidriga kille och strulade med honom med hopp om att han också skulle få körtelfeber och på så sätt förstöra några veckor av hans liv.

Han blev mycket förvånad då vi verkligen hade uttryckt oss innan om vilken skit han var. Men jaja förhoppningsvis märkte han det någon vecka efter.
Efter strulet kände jag mig nöjd med kvällen och att jag var redo att gå hem.
Kände som jag hade gjort ett lyckat uppdrag och bidragit till en bättre värld.


Puss och Kram Alex <3


Likes

Comments

View tracker

Här ser ni hur kylskåpet ser ut just nu.
Men när man är student får man helt enkelt acceptera att pengarna går till alkohol. Tur att studielånet kommer på torsdag och att man i alla fall har en banan tills dess!

På onsdag kommer en ny fyllesaga där vi tar ut lite ilska på killar! 
Och bara 4 dagar till helg nu! Woop!!

Puss och Kram Charlies Änglar <3

Likes

Comments

En kväll blev det bara för mycket. När man är så full att man inte märker hur man ser ut, när man är så full att man inte märker att folk försöker häjda en, när man är så full i ett sällskap att man inte kan avgöra ifall allt garv är med mig eller åt mig. I detta fall åt mig med all förståelse.

Vi var i Aiya napa. Värsta party stället på alla sätt och vis. Vi förfestade på ett hotells uteservering och kvällen började bra tills någon gav förslag på att vi skulle låta hallonlakris-flaskan skickas bordet runt tills hela flaskan var tom. Desto mer vi drack desto svårare fick vi att sitta still. Några hängde i baren, andra dansade och några satt vid bordet.
Jg fick lite lätt panik när jag kom tillbaka från toaletten när jag upptäcker att min mobil är borta!! Vad i helvete är den?!?
Jag börjar gå runt på uteserveringen överallt där jag gått under kvällen för att leta min mobil tills mina vänner ropar på mig i skratt.
Jag hör knappt vad de säger för de bara skrattar.
- jag har tappat min mobil, sluddrar jag fram.
- dyylanhahahhaha Dylan!!, skriker dom. Jag fortsätter letandet.
- jag ha tappat min mobil det äj INJE KUJL!!, sa jag och fortsätter leta under bord, i baren osv.

-Men Dylan titta vad du har häär, sa de och pekade på sin bak. Det tog ett bra tag innan jag fattade att jag skulle kolla på min egna rumpa och fick syn på meter långt toapapper som hängde utanför byxorna. Just då brydde jag mig inte så mycket, men morgonen efter när jag sett alla fyllebilder ville jag inte visa mig på hotellet igen.... FY FAN vad jag skämdes.
Dåliga minnen av hallonlakris shot.
PS mobilen låg i min bakficka...

Puss och kram Dylan <3

Likes

Comments

SOMNA I SVERIGE, VAKNA I....?

Okej nu hände det igen! Under en kort period bodde jag extremt nära Sturup (Malmös flygplats). Vi var ett gäng som hade planerat en utgång.. Redan här låter det dumt, för alla vet ju att de bästa utekvällarna är de spontana, i vilket fall som helst shottade vi fishshot efter fishshot. En shot för alla vi älskade, tror vi älskade var enda jävel på jorden just den kvällen.. SPRID BARA KÄRLEK HEJ!! 


Rätt vad det är så kommer panda da pandas låt upp på Spotify! Och vi alla började sjunga med: ska du med och flygaaa!! När någon kom med en idée om att vi skulle ta oss till Sturup och boka en sista minuten till London, eller ja vilket plan som helst som skulle lyfta. I samma veva skulle Charlie övervinna sin flygrädsla. Ingen av oss tvekade. Utan en enda resväska stack vi till flygplatsen, tog första bästa flyg (vilket blev London) och åkte!! Inte nog med det hade vi hela 2h supande och fest på planet. Charlie däckade i en flygstol, Natalie misslyckades med sin 10 000 meterklubbs försök när hon i stort sätt satt med en spypåse över ansiktet.

Väl på Gatwick flygplats var flygpersonalen mer än glad att bli av med oss, vi sov på några bänkar i en väntsal. Morgonen efter var baksmällan stor, jag vaknade upp av att ett helt fotbollslag som var påväg till Barcelona små garvade åt oss. Vi beställde sedan en resa hem till Sverige igen så fort som möjligt. Bli full i Sverige och vara bakis i London... Rekommenderas inte.

Puss och sup lugnt! / Dylan

Likes

Comments

Igår drack vi coccarosa hallon. Vår egna drink som är ryskinspirerat! (Coccarosa)

6cl vaniljvodka
Sprite
Sorbe glass
Is
Hallon
Socker

Börja med att hälla ner vaniljvodkan sedan blanda ut det tillsammans med Sprite. OBS tänk på att inte fylla glaset ända upp till kanten!
En nypa socker, rör sedan om.
Lägg i Is i glaset för att sorbeglassen inte ska smälta!
Ta en eller två matskedar sorbe glass i glaset (Nu bubblar det!!) sedan dekorera med frysta hallon eller blåbär! MUMMA!! <3

... Farligt gott så drick lugnt!

Likes

Comments

I helgen blev det lite överdrivet mycket. Vi hade egentligen tänkt att ta en seriös shotprovning men vi kunde inte hålla oss ifrån barskåpet när vi väl var lite rund underfötterna.

Resultatet:
1. Vaniljvodkan - mumma! smakade bara vanilj
2. Congac glögg - smakade bara som chili
3. Bacardi - här började spritsmaken ta ikapp
4. Skåne akvavit - fyfan
5. Tulla more dew - jäääävulsk blää!
Känns som man sväljer träflis!!

Även om våra smaklökar inte var på topp står vi fast med rankningen men oj va skoj vi hade! Gick runt hela kvällen med en kaffe mugg, fan va fancy jag verkade. Kaffe med cognac glögg! Mmhmmm ^^
Alex var dock så full när vi gjorde vår shotprovning att vi bara gav henne vatten men det märkte hon ju inte, hon svalde allt glatt ändå lillhjärtat :') <3

Väl på krogen hamnade vi i bråk.. Det var rent missförstånd men tillräckligt mycket missförstånd för catfight. Tror Dylan lyckades få två drinkar över sig och en var av Alex. Hon var så full att hon trodde Dylan var "fienden" och hällde drinken över henne.. De var pinsamt..( Catfighten alltså).

Nog om det hade vi en tinderträff. Ingen av oss hade hemsläp från krogen så vi gick hemåt, där efter bjöd alla in varsin tindermatchning ( vi trodde såklart inte att de skulle dyka upp) men de gjorde det. En efter en ramlade in genom dörren.. Det blev alltså en trippel tinderefterfest. Och när dessa personer frågade hur vi kände varandra flinade vi och sa tinder. Kul var det iallafall och man fick ju ligg tillslut! ;p

Puss och kram Charlies änglar

Likes

Comments

Morgonen efter...

Man vet aldrigvar kvällen kommer sluta. Men denna utekväll när jag var 18 år slutade i enmycket pinsam situation, ett ögonblick man aldrig kommer att glömma. Jag ochmina kompisar går ut och har en riktigt bra kväll. Vi dricker, dansar och pratarmed främmande människor.

Klockan tickariväg, vi blir fullare och fler av kompisarna börjar dra sig hemåt. Men jag ochmin kompis är inte redo för att kvällen ska ta slut. Vi går ifrån dansgolvetoch sätter oss vid baren. Denna kille kommer fram och börjar prata med oss,inte överdrivet snygg men vem tänker på det en lördagsnatt vid 03, dessutom varhan ju äldre. Utestället stänger och han frågor om jag vill med honom hem, jagär full och han var trevlig. Jag och min kompis säger god natt och jag följer meddenna kille.

Vi sätter oss ien taxi och åker hem till honom. På något sätt fick jag uppfattningen att hanbodde i en studentlägenhet med några kompisar och noterar inte när taxin körtill ett bostadsområde. Jag tänkte inte så mycket när vi kom fram, vi gick tillhans sovrum och hade kul. Vi somnade vid 07 och tänkte inte på ljudnivån undernatten….

Jag vaknar runt11 och hör folk utanför dörren. Det enda jag tänker är att jag inte vill uppoch träffa några rumskompisar, usch så pinsamt. Vaken, kan inte somna om ochkan inte väcka killen trots många försök. Klockan blir mer och mer, jag villbara därifrån. Jag bestämmer mig för att skita i honom, ta mina kläder ochsticka. Jag klär på mig, går ut från sovrummet och ska leta mig ut från huset.Jag märker att något är fel, det ser inte ut som en ”typisk” studentlägenhet.Speciellt inte med familjefotona på väggen. Fuck. Jag är hemma hos hansföräldrar. Måste ut nu. Jag smyger ner för trappan men vad hjälper det. Raktframför sitter en äldre man vid matbordet. Hans pappa säger hej medan jaghåller på att dö. Jag försvinner ut genom dörren och träffar aldrig killen ellerhans pappa igen.

Puss och Kram Alex

Likes

Comments

​Uppdateringar från helgen kommer (vi lovar), vi har bara varit tvungna att smälta allt som hände. Men vi kan avslöja att helgen innefattade alkohol, dans, bråk och sex. 

Men nu till lite roliga nyheter till alla champagneälskare!
Champagne är en exklusiv dryck som dricks oftast bara vid lite festligare tillfällen (på grund av priset). 
​Den billigaste flaskan som man kunnat köpa på systemet har varit från Alexandre Bonnet (269kr) men idag kan vi glädjas av att ​A Viot​ (175kr) lanseras.
Så från och med idag kan man dricka champagne varje helg utan att bli helt pank, något som vi
​ ÄLSKAR!! 


​Champagne ska vara kall, torr och gratis


Puss och Kram Charlies Änglar ​​


Likes

Comments

Hallå alkoholintagare!
Idag kommer det inte upp något drinkrecept eftersom vi har varit dåliga på att lägga ner engagemang i drinktillverkningen. Vi har haft en stressig period nu och där av har vi kört på en snabb fylla med ren sprit och redbull.

MEN! Här har vi ett asbra tips om ni är fattiga studenter och vill smuggla in sprit på krogen! Svaret är parfymflaskor och lite karamellfärg!
Se till att parfymflaska är helt tom och ren
sen är det bara att hälla i spriten
och en droppe färg!
Klart!

Har aldrig blivit ränsad på parfymflaskor av vakten!
Eller jo.. En gång drack jag ur parfymflaskan helt öppet, vilket vakten såg..
Jag sa att jag hade dålig andedräkt och försökte övertyga honom om att det verkligen var parfym... Lyckades inte..

Puss och kram Dylan

Likes

Comments