View tracker

I helgen körde vi ett superkul spel! Fia med klunk istället för klunk. Man ska shotta så fort man slår en 6:a, eller så fort man blir ut knuffad! Sedan måste alla andra shotta om någon lyckas få in en gubbe i mitten. (När spelpjäsen gått ut ur spelet) full som FN blev man, vi tog oss inte ens ut på krogen, så trevligt blev det!

Ett tips till en rolig förfest!

Likes

Comments

Japp här har vi det igen, standarden att hoppa upp på någons rygg för att det är ju sååååå kul!

Denna saga var inte så farlig, vi var på en helt vanlig utekväll när krogen stängde kl2 var vi fortfarande taggade på fest! Inte hade man lyckats haffa under kvällen heller så vi beslutade oss att som Goa fina vänner dra framåt tsm med en "fin" rida rygg gång. Jag var för tung och min vän var för full, att när vi väl började balansera iväg blev marken spagetti och varken jag eller min vän förstod vad som var upp eller ner. Vi kraschade i backen! Och där låg vi, men tusen blickar på oss, av annat folk som precis skulle lämna krogen. Vi klarade oss undan med några blåmärken, men japp! Förstår varför vi fortfarande är singel hejhej så länge / Dylan

Likes

Comments

Förfest och tenta går hand i hand. Det borde vara FÖRBJUDET med att lägga en tenta på fredagkvällar, alltså från kl 16- 22.00!!! ?!?

Hur ska man hinna med tentafirandet med de tiderna? Naij! Det är inte acceptabelt så vi börjar såklart pimpla redan inne i tentasalen!

Här är det heltklart ett tips att blanda gin tsm med antingen vatten eller en god dricka. Anledningen till hon är för att det luktar minst sprit! Men annars kan man ju ta en god söt likör och hälla i kaffet! Det rekommenderas!!
Luktar inte sprit utan bara kaffe!

Nu får vi se vad kvällen har att bjuda på! På söndag kommer fyllesagorna lagomt med bakisångesten igen! Puss o kram!

  • 4 readers

Likes

Comments


Det är bara torsdag men imorgon är det fredag och helgen och festligheterna kan börja. Vi är tillbaka och i helgen kommer vi vara ute och skaffar mer fyllesagor att dela med oss av!!

Puss och kram <3

Likes

Comments

Det här var under gatufestivalen i Sundsvall för 4 år sedan. Vi hade hittat ett billigt boende en liten bit utanför stan, (ett vandrarhem). Vi unnade oss inte buss varje dag så många sena sommarnätter fick vi gå till och från festivalen tillbaka till vandrarhemmet.
Denna kväll spårade totalt när vi kände oss lite badsugna efter festivalens bravader.
Vi var påväg hem när vi passerade en fin vit villa, trädgård med perfekt grönt gräs, fin nytvättad bil på garageuppfarten och det bästa av allt en supergullig liten damm på tomten.

Vi tänkte att alla i detta villakvarter låg och sov så ingen skulle ju märka om vi tog oss ett dopp! Framför allt skulle det bli ett minne för livet!
Strax efter att vi hunnit tagit av oss kläderna och hoppat ner i dammen börjar vi höra aggressiva hundskällningar från villan. (Antagligen kunde vi inte dämpa vårt plaskande och skratt så vi väckte hunden)
Inte nog med det så väckte hunden huset, och rätt vad det var stod en gubbe på balkongen och skrek efter oss.

Full och nakna som vi var sprang vi igenom villakvarteret och skyndande oss hemåt men två aggressiva schäfrar efter oss! Vi hade trots allt ett stort försprång och fintade både gubben och hundarna. Efter det tog vi aldrig genvägen genom villakvarteret igen. Vi unnade oss buss de sista dagarna!

Snacka om bakisångest! Ha det gött!
/ Dylan

Likes

Comments

View tracker

Vi börjar med en återställare denna måndag! Usch vilken helg, vi har kört tredagars och pinsamheterna har man lyckats glömma en hel del av men tror mig, det finns en hel del att dela med sig av också, snart så!

Detta är en egen variant av mimosa! Egen pressad juice med apelsin och kiwi, sedan lite krossade hallon och vanilj vodka å vips! Så kan man nog ta sig igenom denna vecka också. Detta slank ner med lite frukost, så känner man sig som 15 igen <3 / Dylan

Likes

Comments

KÖRTELFEBER

Under gymnasiet fick jag körtelfeber och var sjuk i flera veckor. Det var under den tiden man festade så fort det gick och strulade med så många som möjligt. Jag hade legat hemma med feber i kanske två veckor och mådde fortfarande sämst. Jag hade inte träffat människor på två veckor och när kompisarna sa att de skulle ut kunde jag inte motstå att hänga med fast än jag var riktigt sjuk. Dessutom var jag ju ensam hemma och kunde inte låta bli att utnyttja tillfället och bjuda in alla till förfest hos mig.

Kan inte säga att det var de bästa kvällen då jag mådde piss men det var härligt att umgås med lite folk i alla fall. Blev inte mycket alkohol för min del då jag gick på smärtstillande men kompisarna kompenserade och drack åt mig istället.

Efter förfesten tog vi oss ut och gick till en klubb.
När vi var ute satte vi oss och tog en lite lugnare kväll än vad det brukar vara, alltså ingen dans. Vi satt och pratade med främmande människor och mina kompisar drack.
Vi mötte ett killgäng som var trevliga förutom en kille som var ett riktigt jävla svin. Vi kunde verkligen inte förstå hur man kan bete sig så som han gjorde. En riktig gris till kille, finns många av dem men denna kille tog priset. Vi kunde inte sitta kvar och gick istället därifrån men det kändes ändå så fel och vi ville verkligen ge honom en dålig kväll på grund av att han var en sådan äcklig människa.

Vi fick bästa idéen att använda oss av att jag hade körtelfeber.
Som många vet så smittas körtelfeber genom överföring av saliv, antingen dela en sked eller helt enkelt strula. Så jag gick fram till denna vidriga kille och strulade med honom med hopp om att han också skulle få körtelfeber och på så sätt förstöra några veckor av hans liv.

Han blev mycket förvånad då vi verkligen hade uttryckt oss innan om vilken skit han var. Men jaja förhoppningsvis märkte han det någon vecka efter.
Efter strulet kände jag mig nöjd med kvällen och att jag var redo att gå hem.
Kände som jag hade gjort ett lyckat uppdrag och bidragit till en bättre värld.


Puss och Kram Alex <3


Likes

Comments

Här ser ni hur kylskåpet ser ut just nu.
Men när man är student får man helt enkelt acceptera att pengarna går till alkohol. Tur att studielånet kommer på torsdag och att man i alla fall har en banan tills dess!

På onsdag kommer en ny fyllesaga där vi tar ut lite ilska på killar! 
Och bara 4 dagar till helg nu! Woop!!

Puss och Kram Charlies Änglar <3

Likes

Comments

En kväll blev det bara för mycket. När man är så full att man inte märker hur man ser ut, när man är så full att man inte märker att folk försöker häjda en, när man är så full i ett sällskap att man inte kan avgöra ifall allt garv är med mig eller åt mig. I detta fall åt mig med all förståelse.

Vi var i Aiya napa. Värsta party stället på alla sätt och vis. Vi förfestade på ett hotells uteservering och kvällen började bra tills någon gav förslag på att vi skulle låta hallonlakris-flaskan skickas bordet runt tills hela flaskan var tom. Desto mer vi drack desto svårare fick vi att sitta still. Några hängde i baren, andra dansade och några satt vid bordet.
Jg fick lite lätt panik när jag kom tillbaka från toaletten när jag upptäcker att min mobil är borta!! Vad i helvete är den?!?
Jag börjar gå runt på uteserveringen överallt där jag gått under kvällen för att leta min mobil tills mina vänner ropar på mig i skratt.
Jag hör knappt vad de säger för de bara skrattar.
- jag har tappat min mobil, sluddrar jag fram.
- dyylanhahahhaha Dylan!!, skriker dom. Jag fortsätter letandet.
- jag ha tappat min mobil det äj INJE KUJL!!, sa jag och fortsätter leta under bord, i baren osv.

-Men Dylan titta vad du har häär, sa de och pekade på sin bak. Det tog ett bra tag innan jag fattade att jag skulle kolla på min egna rumpa och fick syn på meter långt toapapper som hängde utanför byxorna. Just då brydde jag mig inte så mycket, men morgonen efter när jag sett alla fyllebilder ville jag inte visa mig på hotellet igen.... FY FAN vad jag skämdes.
Dåliga minnen av hallonlakris shot.
PS mobilen låg i min bakficka...

Puss och kram Dylan <3

Likes

Comments

SOMNA I SVERIGE, VAKNA I....?

Okej nu hände det igen! Under en kort period bodde jag extremt nära Sturup (Malmös flygplats). Vi var ett gäng som hade planerat en utgång.. Redan här låter det dumt, för alla vet ju att de bästa utekvällarna är de spontana, i vilket fall som helst shottade vi fishshot efter fishshot. En shot för alla vi älskade, tror vi älskade var enda jävel på jorden just den kvällen.. SPRID BARA KÄRLEK HEJ!! 


Rätt vad det är så kommer panda da pandas låt upp på Spotify! Och vi alla började sjunga med: ska du med och flygaaa!! När någon kom med en idée om att vi skulle ta oss till Sturup och boka en sista minuten till London, eller ja vilket plan som helst som skulle lyfta. I samma veva skulle Charlie övervinna sin flygrädsla. Ingen av oss tvekade. Utan en enda resväska stack vi till flygplatsen, tog första bästa flyg (vilket blev London) och åkte!! Inte nog med det hade vi hela 2h supande och fest på planet. Charlie däckade i en flygstol, Natalie misslyckades med sin 10 000 meterklubbs försök när hon i stort sätt satt med en spypåse över ansiktet.

Väl på Gatwick flygplats var flygpersonalen mer än glad att bli av med oss, vi sov på några bänkar i en väntsal. Morgonen efter var baksmällan stor, jag vaknade upp av att ett helt fotbollslag som var påväg till Barcelona små garvade åt oss. Vi beställde sedan en resa hem till Sverige igen så fort som möjligt. Bli full i Sverige och vara bakis i London... Rekommenderas inte.

Puss och sup lugnt! / Dylan

Likes

Comments