Header

Jag vill bara informera er om att jag ligger på Psyk då jag totalkollapsat så bloggen kanske blir lite tyst framöver.

Vill också understryka att det har inte att göra med mitt förhållande för er som antagit detta. Det är det enda som just nu funkar någorlunda. Men allt smällde som en bomb och jag klarade inte mer utan fick stöd och råd till att våga be om hjälp. Jag och Bella och barnen är familj och så kommer det vara oavsett utgång av allt annat. Jag måste bara få hjälp.

Simma eller sjunk.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är det mors dag. Jag och Ozzy överraskade Bella med frukost på sängen bestående av rostade Nutellasmörgåsar och te. I fredags fick hon första presenten som bestod av en rosa hammare då hon klagade på hon inte haft en ordentlig. Idag fick hon present i form av en rosa brödrost och en fin bild som Ozzy faktiskt lagt ner sig och målat.

Brödrosten var ett måste då hennes är från stenåldern och då jag råkade lura henne att jag ringt hennes pappa och hans granne skulle ge henne en, hon ringt och pratat med honom som inte hade en aning om vad hon pratade om. Tihi

Har även grattat mina barns mammor på sms och ska ringa mamma Ingrid sen och säga grattis!

Är du mamma? glad mors dag!

Likes

Comments

Det känns som att livet börjar gå i rätt riktning. Jag har en flickvän jag älskar över allt annat. Jag har barn och bonusbarn som är bland det bästa jag vet eller snarare DET bästa jag vet ihop med Bella. Vi är friska, vi har tak över huvudet och mat på bordet.

Nu gäller det bara att pussla ihop detta med mitt jobb, med praktiken jag ska börja på då jag inte jobbar och att ses så mycket som möjligt som familj. Det är en svårighet i säg kan jag lova men det är värt all tankeverksamhet och grubblande. På något vis ska det helt enkelt gå att få allt att rulla på bra.

Jag har en lycka i bröstet över vad jag har men även en knut i magen över vad jag måste få in i detta livspussel.

Men som gode Timbuktu skulle uttryck det: Det löser sig!

Likes

Comments

Medan barnen sover eller gör annat passar vi vuxna på att få lite färg! Eller ja Bella är redan brun som en pepparkaka. Det är jag och Emma som  behöver skaffa lite kulör.

Vet ni vad det bästa är? Det riktigt bästa. Det är att jag skiter i om jag får färg eller inte. Det är det att Bella verkligen får mig våga det här. Sätta mig i bara kalsonger mitt på gården med min iprenbleka kropp och jag skäms inte på samma vis som jag brukar. Visst är det fortfarande lite genant men hon får mig att våga det. Hon ger mig mod att prova saker jag annars skulle vägra.

Så till alla oavsett färg eller storlek. Våga sola! Skäms inte. Någon tycker du är finast vare sig du har hittat den eller inte. Vad andra tycker är oväsentligt! Våga !

Likes

Comments

Idag ska det bli riktigt varmt sägs det så jag kommer lukta bacon hela dagen med andra ord.

Det enda jag vet vi har planerat idag är en promenad till ÖB för att handla lite och köpa glass. Tycker det är skönt vi kommer ut och även om det bara är dit så gör vi någonting än att bara sitta hemma och uggla. Fast rätt skönt sitta ute på gården och ta det lugnt i solen med. Men gött att få röra på sig med och se nåt mer än träden här.

Haha det komiska är att kläder som Neo växt ur kan Bella få på sig!

Och filmen igår var så spännande så jag somnade i början. Minns inte riktigt ens vad den ganska om. Det är rätt jobbigt att va småbarnsföräldrar. Jag och Bella somna i divanen medan Emma sov i soffan med sina fötter på min mage/rygg. Man kan kanske kalla det mysigt men ikväll är det jag som sover med Bella i sängen 😍

En Vlogg kommer upp imorgon kväll och veckans vers också som jag hoppade förra veckan!

Likes

Comments

Idag har vi vandrat till ÖB i det sköna vädret och ätit glass efter att jag och Neo var i stan. Tvätt ligger i maskin och det är kväll och dags att se på film med damerna i huset. Vi får väl se vad det blir för spännande idag. Igår såg vi satanic men jag somnade till hela tiden. Den var spännande.

Likes

Comments

Frukost avklarad och solen skiner. Bella solar och Emma lirar gitarr. Får hoppas jag kan komma iväg med Brallan idag och handla lite. Känner mig fett handikappad.

Hoppas verkligen jag kan ta körkortet detta år. Vill kunna åka på äventyr och semester nästa år med familjen. Vore SÅ jävla gött med den friheten. Nu somna Ozzy på soffan så nu ska jag ut och bara vara social igen och njuta av vädret. Vattna allt jag plantetat med !

Vad ska ni göra idag ?

Likes

Comments

Idag har varit en grym dag! Vi har hängt på gården, varit i lekparken och grillat tillsammans. Jag känner mig sjukt lycklig. Bara Alva som saknas här hemma. Sen kunde lägenheten varit ljusare och trevligare och helst nyrenoverad men ja, man kan inte få allt

Imorgon ska jag in och fixa lite inför söndag då det är mors dag. Jag och Ozzy har haft stora planer, så vi får se om vi kan få igenom dom!

Nu är det dags för den att sova så får man se vad kvällen bjuder på. Jag vill se film jag. Förhoppningsvis blir jag inte nedröstad.

Likes

Comments

Sitter ute solen med Bella och Emma som sminkar sig. Musik i bakgrunden och en gräsklippare som dundrar. Ozzy sover på soffan och Neo ska jag snart släpa ut tror jag. Han är på sitt rum och gör något.

Idag blir det lekparken och grilla. Ska försöka göra en vlogg men vi får se hur det blir. Ska försöka ta lite bilder också och filma något till Bellas kanal. ♡ Mycket jag ska försöka. Haha!

Nej social nu! Hörs sen !

Likes

Comments

Idag är det en förjävla bra dag! Städar järnet och sett säsongavslutningen av Flash. Men vet ni vad det bästa är? IDAG KOMMER MIN BELLA 😍 Ja och lille virvelvinden Ozzy förstås. Bara Alva som fattas då men man kan inte få allt. Hon är allt hos sin mor och har det bra!

Så nu är det hög musik som gäller och diska och tvätten snurrar som den ska, tagit ett varv med dammsugaren men tror fan jag ska ta ett varv till. det här golvet är ju lite som det är.

Just ja, Neo var skitduktig igår hos tandläkaren. Var lite nervöst men är jättestolt och han hade ett hål dom lagade och en tand dom drog ut. Var en mjölktand dock så!

Likes

Comments