Header

Sjukt tacksam över att mina vänner igår hade änglavakt. Vi var ute i 3 bilar på kvällen  och framåt nattkröken bestämde jag mig för att sova så dom släppte av mig hemma. När jag vaknade i morse så såg jag i våran gruppchatt att Jenny skrev något om att det gått bra. När jag yrvaket skrev och frågade vad skickades denna länk till mig:

Det visade sig att dom strax efter släppt av mig mött blixthalka och två av bilarna gick ner i diket. Som tur är har ingen livsallvarliga skador men det blev stygn och blåmärken osv. Gått omkring och varit orolig för dom hela dagen fast jag vet det gått bra. Det kunde gått så sjukt mycket värre. Speciellt när det redan har varit dödsolyckor på den vägen förr.

Samtidigt som jag är glad över jag blev avsläppt innan det hände har jag lite ångest då jag egentligen skulle varit med men valde att sova istället.  Hade ju velat vara där för mina vänner. Antar jag gör mer nytta här dock.

Jag tänker på er alla idag och tackar gud eller gudarna eller änglavakten som var där för er. Jag vill ALDRIG förlora er.

Likes

Comments

Idag har jag fått lägga det ena benet före det andra på jobbet men det har varit bra. Behöver då inte gå på gym längre för att få kondis. Vaknade så vackert 5.10 och Madde stod utanför 6 minuter senare så det här med att ta en lugn frukost och vakna till liv fanns inte på världskartan.

Nu sitter man utanför vårdcentralen i Vålberg och väntar på att Tandis ska peta klart i Maddes mun så man får hem och fixa lite.

Likes

Comments

Inte skrivit sen i tisdags så det har varit lite tråkigt kanske men haft fullt ös med att jobba och första arbetsveckan är avklarad. Den har gått bra och jag trivs med att vara där och är tacksam för alla timmar jag kan få. Är bokad minst måndag och tisdag nu också så helgen får bli vila upp sig och göra lite musik och Youtube så man hinner ikapp.

Har precis vaknat och gått upp och tänkte väl starta dagen med ett bad och sen kaffe. Känner mig gött trött men det är helg och jag är barnledig så kan ju alltid ta en middagsvila  sen  (även om jag försöker jobba bort dom). Men har tänkt sysselsätta mig idag också, fast med valfria grejer. Saknar Danieljävel som rymde till Lindesberg i helgen men ska sätta honom i arbete med musiken och hjälpa mig när han kommer hem.

Nej nu ska jag luta mig tillbaka och låta mina axlar brännas sönder lite av vattnet.

Likes

Comments

Idag var jag inte sugen på att gå upp, än mindre jobba, men upp kom jag och på jobbet är jag. Inväntar min arbetskamrat och dricker lite kaffe innan dagen börjar.

Hoppas på att piggna till så jag orkar städa det sista när jag kommer hem. Var lite slut igår och somna på soffan så jag inte kunde somna på kvällen förrän efter 00-slaget, och sen upp 4.30. Men detta ska gå bra med.

Nej nytta var det! Fridens !

Likes

Comments

Dags att sätta på sig arbetsbyxorna och era till jobbet. Ser fram emot en bra dag så nåde den som kommer och förstör det.  Redan ringt och skrålat i min finaste grodton för Madelene så man vet att man slipper gå till jobbet åtminstone! Inte uppskattat, gott folk. Inte uppskattat!

Nej på med pantalongerna och fare sig iväg!

Fridens!

PS.  jag har glasögonen på nu.

Likes

Comments

Igår var en tung dag när vi tog farväl av våran älskade vän och kollega Johan Brodd.  En dag både av skratt och gråt, där hans släkt och vi vänner samlades för att sörja, minnas och glädja åt dom stunder vi fått. Historier om han såväl som vuxen som barn delades och jag hade velat gå upp och säga någonting jag med, men kände mig inte stark nog. Jesper talade för hela klicken och jag fick äran att träffa hans familj. När jag har orken kommer min hyllningsvideo upp.

Det kommer nog vara tungt en tid framöver, nu när man verkligen har fått säga farväl. Fast det är väl snarare ett vi ses igen, och ett "du kommer alltid vara med oss".

Som någon sa. Johan levde inte ett halvt liv. Han levde ett helt liv på halva tiden.

Du har lämnat ett tomrum men i det tomrummet ska vi blomma upp och till din ära göra allt vi aldrig hann och allt som vi vet skulle gjort dig stolt.

Du är alltid med oss! ♡

Likes

Comments

Tänkte jag skulle uppdatera er lite då jag inte skrev något mer igår efter morgoninlägget.

Jobbet gick bra och jag skrev på papper så nu är jag anställd som timvikarie fast med fler timmar än på mitt andra jobb i nuläget vilket är bra, för jag behöver alla jag kan få då jag verkligen måste komma loss och bli självständig. Ingen kan ändra på mig själv mer än jag själv, så är det, även om man ibland behöver hjälp och stöd på vägen.

Tanken idag var att vi skulle åka till Stockholm och krascha i Jespers lya och göra oss iordning för Johans begravning där men då det är blixthalka och underkylt regn till den grad att bussar fått ställa in, samt det faktum att vår ädle hjälte Daniel ska till att stuka foten så blev det inte av. MEN efter lite om och men kom hjälten Brallan och erbjöd sig skjutsa oss upp till begravningen imorgon på morgonen samt att köra hem oss efteråt givetvis så det löste sig ju till det bästa.

Dagen idag har varit utöver stressen med skjutsen ganska lugn men känner mig något så grymt tom och ensam. Fick prata med min älsklingstjej på videosamtal förut så det kändes lite bättre iaf!

Just nu har jag precis lagt mig i soffan en stund efter att ha varit nere i studion och fixat med lite program och sortering och så vidare. Blir någon serie och en tonfiskmacka, sen hög musik och städa eller klippa vlogg. Vi får se vad jag gör först.


Likes

Comments

Yes idag blir det att gå in och prova ett nytt jobb.  Ska bli spännande att se om detta är någonting för mig men jag går med öppet sinne och tanken på att jag behöver det! Är ett städjobb så det ska väl förhoppningsvis gå bra. Är ju inte hemma jag behöver städa liksom! Haha, well kaffet är i mig, matlådan packad så då fattas bara byxor är jag redo för dagen!

Likes

Comments

Missade videosamtal förut innan Alva la sig men fick bästa kortet förut. Detta är äkta kärlek det. ❤ Pappas tjej! Saknar henne så jag går i bitar men snart är det dags igen !

Likes

Comments