Header

Veckans vers är lite tokig.
Låten kommer från skivan "Bieffekter"
Glöm inte prenumerera!

Likes

Comments

Ikväll satt vi igång projektet vi så längre väntat med. 3 låtar är inspelade för Big Boned Bastards och låtarna för lördagens spelning är utvalda. Det blir 3 klassiska låtar nu. Vi får se hur dom andra spelningarna utvecklar sig men vi börjar enkelt !

Tror min förstasingel till skivan är klar förresten. Den kommer när jag är är redo!

Likes

Comments

Sovit rätt bra inatt. Tittar p0 Sherlock just nu, dricker kaffe och har plockat lite. Idag blir det tvätta och städa på schemat så jag kan slappna av sen! Har ett element här som fräser så ska väl kolla vad det vill med.

Veckans Vers kommer idag. Hade totalt glömt bort det igår! Så håll utkik !

Likes

Comments

Tänkte jag skulle prova denna från wish jag anförskaffat. Mest för att se kvalitén osv. Ska bli spännande! Förväntar mig knappast superkvaliten men till det priset jag betala är det värt det.

Kanske ska sätta den på katten?

Likes

Comments

Berättar om fredag den trettonde i min senaste video. Gilla och kommentera om ni kanske lärt er något nytt eller / och om ni vill ha fler videos av den här typen.

Likes

Comments

Fy satan. Trafikolyckor är riktigt hemska utan tvekan, men man fattar nog inte riktigt hur hemskt förrän det händer en närstående. Som tur var överlevde denna med blåmärken på lungorna och en hel del stygn i ansiktet. Men jag tänker på dig!

Jag vill att NI som läser detta också tar er en tankeställare. Personen ifråga är en erfaren bilförare och har varit så i många år. Ibland hjälper inte det.  Ibland måste man vara extra försiktig! Du tror du har kontroll kanske men följ hastighet och håll koll på fruset underlag och trafikvarningar. Ni är alla någons närstående.

Likes

Comments

Snuvan håller i sig men nu är jag hemma sen igår iaf.  Gör ett tappert försök att städa ordentligt då jag skrev en lång lista på allt som behöver göras, men tar det i min takt. Det ser åtminstone mer ut som ett hem idag än igår. Men ska verkligen jobba och mysa till det så JAG trivs! Sen får folk tycka och tänka vad dom vill. Men kommer nog ta sin tid. Men efter 3 år kan jag allt ge det en vecka till så ;)

Likes

Comments

Att titta på Netflix och äta piggelin är nog den svåraste uppgift jag haft. Haha! Dock fick jag en egen förkylning på köpet men det var det ändå värt för att ställa upp och hjälpa någon annan. Dock tror jag att det blir hemfärd i eftermiddag. Så får ladda energi för att fixa hemma då det verkligen behövs. Har egentligen ingenting övrigt att berätta så! Ville bara meddela om att jag fortfarande var vid liv och så!

Godmorgon folket!

Likes

Comments

Jag är trött och jag är sjuk. Men ingen idé gnälla utan fortsätta tuffa på så gott det går. Idag ska jag försöka få lite bukt med hemsidan är tanken. Får se hur långt jag kommer. Är just nu Nanny fram till iaf imorgon så får vi se sen!

Ska också planera mer men just nu fryser jag så jag funderar på att linda in mig i ett element.

Likes

Comments

Tidig morgon men känner mig inte överdrivet trött faktiskt. Var ut till en loppis igår med Andreas. Tanken var att hämta en frys men i vanlig ordning blir det aldrig som man tänkt.

Idag får vi se vad man gör. Kanske får lite ordning på hemsidorna och annat, beroende på vad jag känner för och hinner med. Börjar känna mig smått irriterad i halsen men jag hoppas det ger sig innan det blir värre faktiskt. Det vore ju trevligt för en gångs skull.

Nej kaffe på detta!

Likes

Comments