Header

Söndagar. Ingen ångest. Mycket tankar, visst men ingen ångest. Dricker kaffe och lyssnar på katternas vattenfontän i Arvika och väntar på att dom andra utöver mig och Lilo ska vakna. Låter dom sova dock, för sömn behöver alla!

Det är rätt skönt att vara här. Komma undan lite från vardagen. Även om jag imorgon ska återväckas 4.30 och få skjuts hem av bästa Kim! Men det är då det! Idag är idag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Säga vad man vill men soluppgång på morgonen är inte fy skam. Det är dock kallt så jag har klätt mig varmt och är påväg nu till jobbet. Ville mest in och visa er bilderna jag tog på bussen. Inget superbra då det bara är med mobilen men sjutusan så mysigt.

Likes

Comments

Då var det Torsdag och dags för jobb. Sliten som jag vet inte vad! Klockan 12 kommer videon upp där jag provar en sån Blackpeel Ansiktsmask, så missa inte det på www.youtube.com/basoworld .

Vi får se hur denna dagen går men med lite kaffe ska väl allt lösa sig får man hoppas!

Likes

Comments

Idag är en sån där dag då man är ledig från jobbet och går runt i sin onepiece och plockar och låter tvättmaskinen snurra varm. Alva ringde videosamtal i morse och gjorde min dag och jag sitter just nu och väntar på en maskin som snurrar sista varven innan upphängning. Städar en del idag faktiskt men skulle ljuga om jag sa jag nästan var klar. Dock känner jag att en energikick är på gång med kaffet så vi får ju hoppas den håller i sig länge!

Likes

Comments

200 prenumeranter vill jag ha på min youtube så lovar jag att gå runt i denna en hel dag! Kan ni fixa det?

www.youtube.com/basoworld

Ps. Sa någon chimichangas?

Likes

Comments

Mådde så sjukt dåligt imorse när jag vaknade så jag ställer in dagen. låg och lyssnade på Nosleep-podden och halvsomnade om ett par gånger då jag knappt kunnat få någon somn inatt. Mår lite bättre nu och har slängt i en tvätt och börjat lufta ur elementen. Har en del att ta igen och får väl vara tacksam att jag faktiskt är ledig imorgon.

Hur mår ni?

Likes

Comments

Hemma och vänder här efter en liten powernap på soffan. Dags att jobba och sen väntar mötet! Får hoppas dagen går smärtfritt! Haha fast det tror jag ju!

Sen blir det hem och klippa massa material och städa iordning för idag är det tänkt att börjas med inspelningen till min julkalender jag tänkt ha på Youtube!

Likes

Comments

Det kändes riktigt mysigt med snön igår. Idag äe det kallt som en isbjörnsröv. Har haft en härlig helg i Arvika med mycket skratt och goda vänner men nu är det dags att återgå till vardagen, så nu sitter jag och väntar på Kim som är snäll och kör hem mig påväg till jobbet, för att sen ta en dusch och åka och jobba själv. Därefter ska jag på möte så vi får se hur det går!

Nu är det kaffe som gäller och invänta klockan! Hoppas alla har det bra!

Adieu! 🤗

Likes

Comments

Igår hörde jag Eminems nya låt och fick rysningar..

Hur fan kan en låt stämma så bra när vi ändå har så olika världar. Jag hör mig själv rappa varenda ord i denna. Det här är så jag känner! Rädslan! Förväntan. Det här är varför jag är livrädd att släppa något nytt. Jag är livrädd att inte leva upp till förväntningarna eller att ingen faktiskt kommer lyssna.

Jag brinner fortfarande som en eld men känns som ingenting jag skriver blir bra nog.

En riktigt bra låt är det iaf som jag känner igen mig i.

Likes

Comments

Ibland är det skönt att göra ingenting och sen vila efteråt.

Tanken igår var att spela in en video men blev bara en vlogg. Fick magsmärtor och klockan drog iväg. Ska försöka se till att det blir av idag!

Nu är vi ute och åker och gör lite ärenden. Fram tills nu har det mest varit soffan och youtube men det har varit helt okej det med. Har lite att jobba med administrativ men får se när om det blir av i helgen eller till veckan!

Tills vi ses igen! Catch the moment!

Likes

Comments