Header

Det är morgon och jag har sovit konstigt. Vet inte riktigt varför men är åtminstonde uppe i tid så man får ju vara glad för det. Inte riktigt bestämt vad jag ska göra idag, men kommer nog bli en del inspelande av såväl youtube som musik. Göra scheman och färdigställa allt halvfärdigt. Finns inte så mycket annat att göra när man inte har ekonomin såhär dags i månaden. Men har massa planer och massa halvfärdigt så får nog bli att göra det. Börjat få tillbaka en del energi och är rastlös av att göra ingenting så!

Nej nu blir det på med lite kaffe! Missa inte min nya singel ute på Spotify som gästas av bästa Mela!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är ingen idé att vänta på att saker ska hända. Dom kommer inte hända om man inte försöker. Jag kan sitta här och stirra i väggen och vara sur på livet eller så kan jag ta tag i det och göra något åt det. Bli den jag vill bli och göra det jag vill göra. Ingen ska kunna säga till mig vad som är rätt och fel för jag vet själv vad som är rätt och fel för mig, och mina drömmar har jag gjort till ett mål istället. Det är den inställningen jag kommer försöka fortsätta ha hela tiden! Har du?`Likes

Comments

Nu är det äntligen dags för en vlogg igen. Tyvärr inte så lång som dom brukar men det är alltid något. I skrivande stund sitter jag och planerar youtube och musiken för fullt så det är därför det kan vara lite tyst ifrån mig här på bloggen, men jag kommer nog till att använda den mera snart med ska ni se !

Likes

Comments

Uppe tidigt idag och ska väl rocka studion är tanken. Även se om jag fått nog med material för en ny vlogg. Idag känns som en ny dag att börja om på! Eller ja, fortsätta börja om! Ska planera lite och skriva listor så jag hinner med min egen hjärna som ständigt jobbar i 180. Ska väl försöka ta tag i lägenheten också. Vardagsrummet är bra men köket och övervåningen är i behov av tillsyn och uppfräschning. Inväntar pengar så man kan hyra ett släp och hiva massa skit!

Vad har ni för planer?

Likes

Comments

För er som missat det är två nya vloggar ute !  Den ena är fortsättningen från hätomdagen och den andra är från innan spelningen på Putte i Parken!

Likes

Comments

Rymde till Arvika för att få andas lite och samla kraft i måndags och idag är det dags att åka hem och repa inför lördagens spelning. Har världens bästa grannar som passat katterna. Ska storstäda med och få iordning vilket just nu är behövligt. Vlogg kommer upp ikväll skulle jag tro för er som saknar lite nytt material.

Och just ja. Kommentarer och frågor om mitt ex är oväsentliga och kommer raderas. Jag bryr mig ärligt talat inte och dom flesta har inte med saken att göra, allra minst jag nu.

Likes

Comments

Det har varit tyst från mig men jobbar inte mindre för det. Har ibland allt för lite att säga. Den där grejen jag pratade om häromdagen kommer upp antingen idag eller imorgon. Beror på om jag får klart den eller inte. Nu blir det en paus med allt fixande i väntan på trevligt sällskap. Hoppas ni alla har det bra så skriver jag mer när jag känner jag har något vettigare att berätta.

Lev Väl!

Likes

Comments

Vaknar upp och det känns som jag slagits med någon i sömnen. Kroppen trött och ömma handleder. Men bara gå upp och ta tag i dagen. Har saker att redigera idag och en rolig grej jag ska visa er i eftermiddag. Just nu måste jag upp och kissa känner jag. En vlogg är påväg och likaså film från spelningen!

http://bit.ly/Basoyoutube

Glöm inte att följa mig på tuben!

Likes

Comments

Tjena Alla Snubbar Och Snubbinnor!

Ni har väl inte missat min alldeles egna youtubekanal där jag kommer släppa både gammalt och nytt material f.rom idag. Så vill ni inte missa någonting så klicka på länken nedan och prenumerera på den! B.land annat kommer #tbt med Loppisrundor och annat, Spelningen från PIP, en video där vi testar amerikanskt godis och framöver lite challenges och pranks! Givetvis också musik! Det är viktigt! Musik bör man ha!

SÅ! Klicka på länken och häng på!

bit.ly/basoytsub

Likes

Comments