Header

Igår efter en tre veckors saknad kom äntligen Hubbe hem. Han var lite skygg i början och magrat lite men nu är han tillbaka till sitt vanliga goa sig själv. Det är verkligen skönt för jag har verkligen så mycket kärlek till den katten 8ch var rädd något allvarligt hänt. Så just nu har han utegångsförbud och får äta upp sig lite innan nya äventyr !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Detta skulle postas 5 i morse men nouw krånglade så here you go.

Det var längesedan jag kände mig såhär glad, och kanske är det därför jag inte kan sova. Har världens finaste tjejer i soffan som ligger och sover efter en galet bra kväll igår. Alva kom ner vid 4 och hade drömt en dröm så hon så jag bäddade ner henne i andra delen av soffan, pussade den andra damen i pannan och gick upp och plockade lite då jag ändå inte kunde somna om.

Men nu ska jag nog ta och krypa ner och känna mig som den kung jag förtjänar att vara!

Likes

Comments

Jag vaknade tidigt idag och passar på att pausa världen med att ta ett bad då Alva fortfarande sover. Neo har åkt till mor sin över helgen och jag har väl en del kvar att göra här hemma men jag vet jag kommer bli färdig nog idag åtminstone att koppla av i helgen. Fast så jävla mycket avkopplande blir det kanske inte då vi ska iväg och sälja på Bakluckeloppisen på I2 Marten. Men det är en annan mindre form av stress då. Dessutom är det rätt roligt att göra så!

Igår spelade vi in podavsnitt till Podderier som kommer ut senare idag, och idag är det tänkt vi ska repa. Sen kommer B med vilket kommer göra hela helgen komplett. ♡

Nej. luta sig tillbaka med gummiankorna nu!

Likes

Comments

Barnen vaknade klockan 6 och det var bara att gå upp. Som tur var så var Neo på bra humör och gjorde frukost till både sig själv och lillasyster. Jag har dragit igång en tvättmaskin och inväntar @ZannaThunell som skulle komma hit medan Daniel var iväg på praktik, så då får jag åtminstone någon som underhåller barnen medan jag kan passa på att tvätta och städa, vilket verkligen behövs idag. Ser fram emot helgen som tusan just nu och ska verkligen göra allt nu här under veckan så man kan till att slappna av någorlunda. Visserligen har vi I2 Marten och Bakluckeloppisen vi ska sälja grejer på, men då slipper jag fundera på städandet och tvättandet åtminstone.

Neh, mer kaffe nu och sen sätta igång!

puss mvh

Missa inte min youtubekanal:
http://www.youtube.com/thebasoshow

Likes

Comments

Alltså ibland vill man bara snurra världen lite extra och hoppa högt. Nu är jag både för fet och lat för det men vi kan låtsas jag gör det. Sådär så man slår huvudet i månen.

Jag är i ett vägskäl.
Men jag chansar stort och satsar högt!
Lägger det bakomflutna före mig!

Ibland krävs det inte många ord för att göra en glad. Så länge det är rätt ord.

Nu sitter ni nog och funderar på vilka men det är för er oväsentligt och för mig att leva länge på!

Imorgon Ska Jag Hämta Alva! ♡

Likes

Comments

Nu har jag skickat iväg Daniel med 2 kassar fulla av paket som ska iväg med Schenker. packar som en åsna gör jag dock men tack för bubbelplasten Zarah!

Ska fortsätta med lägenheten idag och har äntligen börjat få tillbaka nedervåningen. För imorgon åker vi och hämtar Alva och plockar upp Zanna på vägen.

Ska bli så underbart att få hem prinsessan nu och ha henne ett tag! Ser verkligen fram emot det och med Neo i huset med är jag så gott som hel. ♡

Justja, bildar du dig en uppfattning så är det just det de är. En uppfattning. det innebär inte att det alltid är precis vad du tror.

Likes

Comments

Har varit som ett enda stort virrvarr i mitt huvud. Så mycket som händer och ett helt nytt liv har ju börjat, eller ja, ett nytt kapitel i mitt liv. Jag gör en massa saker jag inte gjort förut och ska samtidigt hinna med på något vis, det jag gjort förut. Så hädanefter kommer jag sätta scheman och strikta rutiner på mig själv för att få det här att fungera som det ska.

Idag har varit en usel dag. Ingen energidryck har jag haft stackars mig, och huvudvärken fick mig slockna på soffan förut fast jag lovat mig själv att låta bli. Men nu är det som det är och idag är dagen då jag förändrar allt.

Neo har blivit tillsagd att städa sitt rum och vi har också haft en diskussion om hans impulsbeteende och försöker att avvärja det på bästa sätt. Vi är två små tornados som försöker få saker att stå still ihop men det ska gå bra så småningom. Team work! <3

Nej, dags att städa klart det jag har att göra just nu och sen rensa ur kylen på skräpet som gått ut och är oanvändbart.

Tjing & Adieu


Likes

Comments

Snart dags att skicka Neo till skoltaxin och komma igång ordentligt. Tvätta det jag inte hann med igår också, och fixa källaren nu när jag har tillgång till den igen. Satte mig och skrev igår men efter en vers och refräng tog det stopp. Men har en tidigare låt på gång att släppas. Hoppas ni ser fram emot det!

Nu, kaffe!

Just ja. Jag har skaffat en fiol!
Varför? #merskräpåttommy

Likes

Comments

Jag har tagit en paus från blogg och mycket annat en tid men nu kände jag att det är dags att komma tillbaka. Youtubekanalen rullar på igen och musiken ska jag sätta igång på allvar här i dagarna. Har haft källaren full i folk som renoverat så har varit lite dåligt med att komma åt studiodatorn eller studion överlag. Men det är klart och mycket nytt kommer ske. Orkar inte resumera allt mellan senaste inläggen och detta men hoppas ni är med mig igen.

Så då drar vi igång det här tröskverket!
Mer inlägg kommer!

Likes

Comments

Då var det dags för ännu en morgon på väg till jobbet. Trött som jag vet inte vad och idag hade jag nog helst stannat hemma och kramat soffkudden hela dagen men det var bara att gå upp och knalla över till Madde. Kommer vara full rulle på jobbet idag vilket är bra för då går tiden fort.

Igår efter jobbet var jag och Brallan iväg till loppisar. Han hittade världens fynd medan en annan kom hem mer lite krimskrams och en ny hylla. En sån fyrkantig expedit som det nog blir att ställa upp i hallen eller ner i källaren där oljepannan idag ska tas bort. Det är skönt att se att nya hyresvärdarna tar tag i saker.  Dom har även beställt en ny fin dörr till mig i vitt och till sommaren hösten har dom tänkt måla om fasaden. Så det är skönt saker är i rullning.

Idag efter jobbet blir det tippen med allt som står på gården och lite till och sen iväg till Säffle tror jag vi bestämde. Det är full rulle nästan hela tiden men ikväll ska jag försöka sätta mig ner med musiken.

Likes

Comments