​Sorry för att jag inte uppdaterat på länge.

Precis innan min morfars begravning (😥) så bråkade mamma och farmor mer än vanligt till och med, och det slutade med att mamma bestämde att de inte fick komma till morfars begravning (de var jobbkompisar på en skola) och att vi inte skulle åka till deras landställe i år på påsken, som vi brukar. Därför trodde jag det skulle bli en astråkig påsk.

Men jag hade fel, vi åkte ut till Aspö och träffade våra kusiner och våra grannar där, hoppade studsmatta (det är en sån där stor man gör volter på), busade och hade jättekul. På påsklovet så var jag på påsklovsbasket i förrgår vilket var kul och igår var jag hemma hos min kompis Noa. Han lärde mig skjuta pilbåge.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ojojoj! Eurovision har bekräftat att Sverige har valt Frans med sin låt If i were sorry och därmed säkrat sistaplatsen!

Allvarligt talat, Why, Sweden, why? Tråkigaste låten någonsin. Kolla in, det fanns partylåtar som Kizunguzungu och så väljer dem en låt som har lika mycket tempo som om en snigel skulle sjunga en vaggvisa.

När till och med ens favoritland ger 12 poäng till den lilla skolpojken vet man att det är något man missat med den där killen. Men när man hör låten så hör man inget annat, bara en 17-årig kille som sjunger en vaggvisa.


Jag är besviken, fanns 11 bättre låtar, därför kommer jag kommer att förvänta mig ett fiasko i Eurovision 2016.

Likes

Comments

Sorry för att jag inte skrivit på länge, har varit på Kuba och Cubacel (Kubas telefonbolag) har ingen 3G eller 4G.

​Var just på Fryshuset Baskets extra Miniliga bara för 05-or. Första matchen mötte vi Björkhagen (för TREDJE gången) och förlorade. Efter det skulle vi möta ett lag med 05-tjejer, Tullgård. De hade en-två som var riktigt bra och de andra var typ bollrädda. I början spelade vi dåligt och låg under. I pausen mellan första och andra perioden gav vi oss själva en utskällning och låtsades att de var 03-or och 1.90 långa. Det hjälpte. Vi kom på att de hade ett väldigt långsamt passningspel. När de fått bollen stod de och funderade. Därför satte vi mig på att stressa dem och Axel (som är längst i laget) markerade den bästa, en lång tjej med kexchokladmössa. När en tjej stod i några sekunder och funderade kom jag och slog bollen ur händerna på henne. Publiken skrek, det var full show. Jag passade efter det till Erik som gjorde mål.  Jag hann slå undan några till bollar och göra några mål innan matchen var slut. Vi vann med 19-13, tror jag.

Likes

Comments

​Bästa övernattningen ever ju!

Igår så var det dags att övernatta i våran gästlägenhet, alla vi sågs i parken klockan halv fem. Vi gick och installerade oss i den, vi hade sovsäck ovanpå sängarna. När vi blev hungriga åkte vi till Liljeholmen och åt godaste pizzan på Pizzeria di Metro (vi hade med oss egna pengar). Sen så gick vi på Donken och åt efterrätt. Jag och en kille som heter Olle tog varsin Frappe och de andra tog varsin McFlurry. När vi kom hem körde vi sanning eller konka och en kille som heter Emil ville sova tidigt, så han somnade runt 22:00. Linnea, en av tjejerna, somnade klockan 23:30 ungefär. Då var det bara jag, Olle och Ines (den andra tjejen) kvar. Jag somnade någonstans mellan 00:30 och 01:00 och Olle och Ines satt uppe och pratade till klockan 3 tydligen, då vaknade Emil och började gråta för att han var askall och hade ont i huvudet (och jag tror han hade lite hemlängtan också). Jag sov mig igenom allt när han gick hem och vi andra vaknade klockan 8 och fick frukost uppe i min lägenhet.

Likes

Comments

Zdravo, idag så har jag varit i skolan vilket är tråkigt men ingen vuxen bryr sig om det, så vi har startat ett parti som heter KDP (Kids Democratic Party) och som vill att barnen ska få utökade rättigheter och en ny skollag som gör skolan frivillig.

Bara en liten kul grej.

Min kompis Alvin var hemma hos mig idag, vi softade och kollade på youtube. Vi hade tänkt gå ner i våran förenings gym men vi hann inte. Han var sur ett tag för att lärarna hade ringt hem till hans föräldrar för ingenting. Jag förstår honom precis, för samma sak hände mig i måndags och mamma och pappa pratade inte om något annat. Igår var jag på basketträning. Det är det bästa som finns, ett avbrott i den tråkiga skol-enformigheten i alla fall.

På fredag ska jag och fyra andra övernatta i föreningens gästlägenhet och äta pizza, ha kuddkrig, berätta spökhistorier (för den ligger under marken) och vara uppe till ett på natten. Jag har sett fram emot det i evigheters evigheter.

Likes

Comments

Zdravo, jag heter Luiz och tänkte blogga här. Jag gillar basket, att resa, simning, att läsa och datorer. Jag gillar däremot inte skolan. Jag är ensam hemma men mamma borde komma hem när som helst för hon sa halv 6 men nu är den kvart i. Det kanske var förseningar på tunnelbanan, för hon jobbar i Danderyd norr om Stockholm och vi bor i Gröndal en bit söder om stan.

Korta fakta om mig:

Hårfärg: Blå

Favoritland: Bosnien

Favoritämne i skolan: Gympa och en grej vi har som heter Grej of the Week.

Favoritmat: Pizzzza!

Språk jag pratar: Svenska, en del engelska, lite spanska och minimalt med bosniska.

Hoppas ni vill läsa min blogg!

/Luiz

PS. Zdravo är hej på bosniska.

Likes

Comments