En glimt inifrån

Idag är en trött dag. Jag somnade alldeles för sent och vaknade alldeles för tidigt. Skönt dock att jag, efter idag, har fyra kvällar att jobba istället för dagpass. Den här månaden är jag uppe i 200 timmar igen. Beror det på att jag inte har något liv utanför jobbet eller beror det på att jag inte kan säga nej? Ingen vet.

Jag skulle in på H&M's hemsida häromkvällen för att kolla kläder och sånt, men jag kom inte in. Jag får väl vara glad för det, för nu sparade jag pengar på att inte gå in på deras hemsida. 👌

Likes

Comments

En glimt inifrån, Saker om mig

I helgen hade jag Christopher hos mig. Underbart ❤ Han kommer igen nästa fredag, ännu mer underbart 😍 Vi spenderade helgen i lägenheten inne i stan, det var det bästa för oss just då eftersom det varit inbrott i andra lägenheten. Nästa vecka när han kommer lär vi sova några nätter i stan och några nätter i andra lägenheten. Får se vad som händer helt enkelt.

I måndags var jag hos ortopeden. Jag fick tre kortisoninjektioner i axeln och ska tillbaka om några veckor igen. Då kommer det bestämmas om jag ska få en operation eller inte. Med tanke på sjukskrivningens längd set jag helst att en operation uteblir, men för axelns skull vill jag ha en operation. Kommer dock bli galen av att sitta hemma i 8-12 veckor...

Likes

Comments

En glimt inifrån

Det blir en jäkla massa jobb för mig nu. Idag satt jag inne på kontoret en sväng och jobbade också, sorterade lite papper och så. Det är rätt skönt när det blir ett avbrott i rutinerna på jobbet. Jag behöver sånt, för jag blir lätt uttråkad annars.

Jag trivs i nya lägenheten inne i stan. Det här dock blivit så att jag inte varit där så mycket, sover mest borta. Men det är också skönt. Det tar exakt lika lång tid att åka hemifrån som det gör att åka från karln.
Imorgon har vi APT på jobbet. Det är så mycket som ska tas upp och som verkligen behöver gås igenom så att vi alla vet vad vi jobbar med och framför allt hur vi jobbar på bästa sätt. Jag älskar mitt jobb.

Likes

Comments

En glimt inifrån, Saker om mig

Det blev ju som sagt en flytt tillbaka till Stockholm. Nu bor vi innanför tullarna och har det riktigt bra. Vi har nära till precis allt, men det är klart att det känns lite tomt emellanåt.

Jag och R är ju som sagt inte tillsammans längre, men jag överlever. Vi träffas väldigt ofta ändå och är väldigt bra vänner.
Det är så skönt att jag numera kan bestämma över mig själv helt och hållet, jag har ingen annan att tänka på (förutom lille C såklart).
Jag jobbar mycket och trivs bra med det också. Det är så härligt när allt bara flyter på som det ska! ❤

Likes

Comments

En glimt inifrån, Saker om mig

Jag vet att allting kommer bli bra igen. Det blir det alltid. Men ändå känns det så märkligt. Jag vet varken ut eller in, men ändå sitter jag där och nickar och ler och säger ja, absolut. Hur ska jag annars göra?

Vi är inte osams iallafall. Vi umgås fortfarande med varandra i mån av tid. Jag jobbar väldigt mycket, och det är så skönt. Det gör att jag slipper tänka på allt det här som är.

Likes

Comments

En glimt inifrån

Snart är jag tillbaka i Stockholm igen. Den här veckan ska jag sova hos honom, men sen blir det eget. Längtar inte alls, men så får det vara.

Likes

Comments

En glimt inifrån, Roligheter

Idag åker jag upp till Stockholm igen. Jag har varit i Göteborg över helgen och träffat Christopher.

Nu känns allting mer verkligt än någonsin. Försöker tömma lägenheten på allting, och det går väl an, men det är tufft. Jag vill inte ha kvar en pinal härifrån.

Imorgon ska jag jobba igen, kommer jobba så mycket jag bara kan den närmsta tiden, allt för att försöka tänka på något annat. Och så tycker jag om mitt jobb väldigt mycket, så det blir nog bara positivt att få jobba tills jag inte längre kan jobba mer.

Vi var på bio igår och såg Dumma mej 3. Den var bra, och nu väntar vi med spänning på nummer 4, för det måste väl komma ännu en uppföljare?

Likes

Comments

En glimt inifrån, Saker om mig, Tråkigheter

Efter nästan fyra år har vi bestämt oss. Det gör ont, och det skär i bröstet och tårarna kommer titt som tätt.
Ena stunden är jag jätteledsen och helt förstörd, för att i nästa dra en lättnadens suck.
Jag är glad att jag har fattat dom beslut som jag har fattat de senaste 18 månaderna, samtidigt som det har varit bland det värsta jag gjort. Saker man gör kan aldrig bli ogjorda, men man kan se till att aldrig göra om det igen.

Jag älskar honom så otroligt mycket, men det här är det bästa för oss båda just nu. Vi kommer gå åt skilda håll, men det betyder inte att jag inte tänker på honom. För det gör jag, hela tiden.

Likes

Comments