En glimt inifrån

Det är så härligt med den här värmen! Så härligt att jag häromdagen bestämde mig för att köpa en cykel. Fick den ganska billigt då en vajer är av, men det borde vara lätt fixat. Jag tänkte börja cykla till jobbet dom dagar det är fint väder. 🙃🚴 Det blir nytta och nöje på samma gång!

Nu är det dags för mig att sova. Jag börjar jobba 7.45 imorgon. Godnatt!

Likes

Comments

En glimt inifrån

På måndag börjar skolan igen. Jag har fått alla uppgifter så egentligen skulle jag kunna börja redan nu, men jag har inte riktigt tid. Hoppas på att jag får dagpass på jobbet framöver så jag kan plugga när jag slutat varje dag. Det värsta med den här kursen, socialpedagogik, är att det mest handlar om boendestöd och det har jag aldrig jobbat med. Huvudsaken är iallafall att jag blir godkänd i kursen, det är mitt mål. Sen har jag ju bara en kurs kvar; psykiatri 2. Den börjar i juli och där har jag några veckors praktik också som jag måste gå på.

Nej, nu ska jag göra mig i ordning och åka till Västerås och fixa klart med allting där.

Likes

Comments

En glimt inifrån, Nagelfix 💅🏻

Det har blivit väldigt mycket jobb för mig den senaste månaden. Både med mitt vanliga jobb och med nagelfixandet. I torsdags var jag ledig och då passade jag och karln på att åka till Huddinge sjukhus och hälsa på min syster, hennes man och deras dotter.

I övrigt är det väl inte så mycket som händer.. Jobbet tar mycket tid just nu och nästa måndag börjar jag plugga igen. Jag ska äntligen läsa upp dom två kurser som fattas innan jag blir färdig undersköterska.

Jag bor numera i Stockholm på heltid, vilket känns väldigt skönt. Har dock inte lagt Göteborgs-planerna på hyllan, men det blir inte just nu. Jag väntar nog ett tag till med det. I juni åker jag iallafall ner dit för då har grabben skolavslutning och den vill jag verkligen inte missa. 😊

Nu måste jag sova, har långpass imorgon... 7-21 jobbar jag ungefär.

Likes

Comments

Godmorgon! Jag vaknade för ungefär en timme sen, men har legat och dragit mig i sängen. Jag orkade inte kliva upp.. 😴 Dessutom känns det lite orättvist att jag måste kliva upp men pojkvännen får ligga kvar. 😓

Nu ska jag dricka mitt kaffe ute på trappen. 😘

Likes

Comments

En glimt inifrån, Nagelfix 💅🏻

Jag jobbade från 8-17 idag. Så skönt att ha haft något att göra, trots att det inte blev så mycket till jobb. När jag kom hem satte jag mig och fixade till mina naglar. Det blev helt naturliga naglar för min del idag, har noll inspiration what so ever.

Imorgon ska jag jobba igen, börjar vid 10 och slutar vid 21. Ibland blir det extremt långa arbetspass, men det lär väl kontot tacka för när lönen trillar in. Den här månaden hade dom glömt att lägga in nästan 20 timmar för mig för att jag inte varit inloggad i appen, men det var bara för argbigga gick intro dom timmarna. Dock löste det sig snabbt, pengarna satt på kontot i fredags. 😊

På onsdag är jag ledig. Då ska jag nog bara vara hemma hela dagen förutom en sväng på eftermiddagen när jag ska till läkaren med min lilla axel. Jag förstår verkligen inte vad det är för fel. Smärtan blir ju inte direkt bättre heller, den tilltar mer för varje dag som går. Äh, nu ska jag ta ett bad och sen gå och lägga mig. 😴

Likes

Comments

Nagelfix 💅🏻, En glimt inifrån

Idag har jag varit ledig, förutom nagelfixandet såklart. Jag tycker att det är en stor förändring från första gången jag gjorde naglar på modell mot dom jag gjorde idag.

I onsdags bytte jag äntligen telefonnummer! 😁 Nu är det bara jobb, skola, vänner och familj som har numret, vilket innebär att jag slipper få störiga samtal mitt i natten. Visserligen hade jag alltid telefonen på ljudlöst, men det var ändå störande när jag väl svarade att den som ringde inte sa något. Jag kan tänka mig vem det var, men varför inte bara säga något då? Sjukt störigt.

Nu ska jag sova, imorgon har jag en lång dag framför mig med jobb som avlösare i hemmet. Godnatt alla fina!

Likes

Comments

Roligheter, En glimt inifrån

Idag var jag iväg och träffade en vän @Nathalie87 ☺️ Vi träffas inte så ofta av någon anledning, men jag tycker det var kul att ses igen! Vi tog en fika på Espresso House och sen gick vi omkring en stund innan jag begav mig därifrån. När jag kom tillbaka igen hade städerskan (ja, det finns en sån här) rökt inne under fläkten i köket och det stank aber. Vet nu förresten att aber egentligen betyder typ hinder? Jag lärde mig det för ett tag sen.

Nu ska jag ner i tvättstugan igen och ta upp det sista av tvätten, sen ska jag sova för imorgon ska jag jobba. 🌸

Likes

Comments

Saker om mig, En glimt inifrån

Idag var jag ute och gick en rätt lång promenad med en vän. Så himla skönt att ha någon att prata med, att skratta med och vara förbannad med.
Imorgon är det äntligen dags för lönen att trilla in på kontot! Ska bli så jäkla nice. 😎 Då har jag en skitsak mindre att behöva ha att göra med. 👌🏻

Jag var och gjorde mina fransar hos en tjej idag, superduktig är hon och jag blev så himla nöjd! ❤️

Imorgon börjar jag jobba igen efter att ha varit ledig ett par dagar. Axeln känns bättre nu, men jag ska ändå gå på läkarbesöket den 8:e. Jag är alltid så jävla klumpig.. Förstår inte hur jag lyckas med allt, faktiskt.

Likes

Comments