View tracker

Jobb och sånt, Tråkigheter

Igår var det en helvetesdag för mig.

Jag satt hemma och sminkade mig i godan ro innan jag skulle åka till jobbet. När jag var klar gick jag ner till parkeringen, kollade alla däck (som jag ju alltid gör) och så hoppade jag in i bilen och åkte iväg. Lagom tills jag var framme vid st1-macken fick jag punka. Kuuuuul, tänkte jag. Inte. Ringde chefen som fick ett mindre (?) vredesutbrott.
Tur att jag har bra människor i mitt liv iallafall.. Fick skjuts hem för att hämta ett sommardäck att sätta på bilen så jag åtminstone kunde ta mig hem. Självklart hade jag ju inget reservdäck i bilen. Nu har jag iallafall beställt ett nytt däck, så det borde komma imorgon eller på måndag.

Jag fick iallafall stanna hemma igår. Jag var så jävla arg och ledsen och besviken över att all skit alltid ska hända på en gång, och att få värsta utskällningen för att jag fick punka var pricken över i. Väl hemma låg jag i soffan och tårarna sprutade för att jag var så arg. Blä.
Idag känns det bättre iallafall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

En glimt inifrån, Jobb och sånt

Onsdag idag och jag är helt färdig. Skulle egentligen vara ledig, men chefen ringde och frågade om jag kunde jobba and I said yes. Så ikväll är det alltså jobb för mig. Tänkte ta med mig mitt kollegieblock och plugga lite samtidigt. Jag hoppas att det inte blir så mycket att göra ikväll.

Nu ska jag göra mig i ordning. Måste till centrum och sätta in pengar på mitt konto och handla hem lite grejer.

Likes

Comments

En glimt inifrån

Jag har inte köpt en enda julklapp till Christopher ännu! Tanken var att jag skulle göra det när jag var på Ullared, men det blev inte så. Jag kommer eventuellt åka dit när jag ska ner och hämta Ticke vid jullovet, men får se hur det blir. Annars kanske jag bara beställer hem saker och hoppas på att få dom innan jul? 👌

Likes

Comments

En glimt inifrån, Jobb och sånt

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.. Jag skulle ju egentligen få hyra lägenheten till sista augusti, men nu blir det sista februari istället. Har börjat leta lägenheter och så lite överallt. Det finns faktiskt ett hus strax utanför Enköping som jag kan tänka mig att hyra. Håller på och mejlar med hyresvärden där fram och tillbaka nu. Hyran är inte alltför hög där och ja.. Det finns stora möjligheter för mig att bo där. Dock blir det ju en bit till Stockholm, men det skulle nästan vara värt det. Jag kan ju alltid söka jobb någon annanstans istället.

Mitt jobb är nog det roligaste som finns! Älskar verkligen att jobba med dessa kollegor, tror inte att jag har en tråkig stund på jobbet längre. Det är nog en av dom värsta sakerna med att jag eventuellt måste flytta en bra bit från Stockholm - jag kommer längre bort från väldigt bra människor. Men det kanske är ödet som spelar in en del - även fast jag inte direkt tror på ödet..

Likes

Comments

En glimt inifrån, Jobb och sånt

"Det finns gott om fiskar i havet , bara för att man tappar bort en ska man inte förstöra sitt liv. Fortsätt bara att fiska så hittar du din guldfisk."

Jag jobbade på Lion Bar både i fredags och igår. Var rätt kul att träffa gäster som jag inte träffat på flera månader. Saknade dock att jobba i Märsta. Känner mig mer hemma där än på något annat ställe.

Nu kör jag på ända tills på fredag. På lördag är jag ledig och då tänkte jag faktiskt försöka ta med mig någon ut på en liten vinkväll.

Likes

Comments

Tänk vad humör kan ändras från dag till dag. Igår kände jag mig verkligen liten och ynklig och helt hjälplös, men idag känns det bättre. Idag är jag mer som mig själv igen. Jag klarar dom flesta motgångar som livet har att erbjuda, och den här motgången ska jag också klara av.

Ibland känner jag mig verkligen så sjukt lycklig. Jag tror att det är det lilla som gör det, saker som sägs och görs. Människor som får tiden att liksom stanna upp för en, på ett positivt sätt of course.
Att få känna den där lyckan för en liten stund är tamejfan oslagbar!

Likes

Comments

En glimt inifrån, Tråkigheter

Nu har jag hållit huvudet högt alldeles för länge. Jag orkar inte med det här.. Det är så mycket strul hela tiden med allting, så jag undrar bara när allting blir bra. Den här familjen jag föddes in i är bara kaos. Kaoskrisochhelvete.

När ska jag få vara mig själv, helt och hållet? När kommer jag få vara den som kan ta hjälp från min familj utan att behöva känna skuldkänslor för det?

När jag var liten önskade jag att vi skulle vara en normal familj. En helt vanlig familj utan problem. Utan slagsmål var och varannan dag, utan samtal med kuratorn i skolan. En familj som kunde bo tillsammans. Men, jag önskade också att allting bara skulle ta slut. Att jag skulle få en ny familj där jag kunde känna mig hemma och trygg.
Jag orkar inte vara stark hela tiden. Jag vill bara få vara med någon som jag kan få känna mig trygg hos.

Likes

Comments

En glimt inifrån, Tråkigheter

Tre månader kvar i lägenheten då.. Det här med dåliga nyheter börjar bli en vana för mig, känns det som. Men något positivt med det är ju att jag iallafall kommer kunna ta dåliga nyheter med en klackspark sen. Hittar jag ingenting innan sista februari så tar jag mitt pick och pack och drar ner mot Göteborg. Lämnar kvar vänner, jobb, skola och kärlek i Stockholm.
Jag kommer hinna ångra mig tusen gånger om, men i slutändan måste jag ändå fatta ett beslut som är för mig och inte för någon annan. Det finns andra jobb, andra skolor och jag kommer säkert hitta nya vänner också.

Likes

Comments

En glimt inifrån, Jobb och sånt

Dom senaste tre passen jag har haft i Märsta har varit kaotiska. Hos mig blev det tjafs och bråk i fredags så till sist tog jag och plockade bort allting och gick ut. Var borta i en kvart ungefär, bara så jag kunde få lugna ner mig lite. När jag kom tillbaka var folk helt oförstående över att jag hade gått iväg.
I onsdags var det någon kille som började bråka med en personal i baren, det flög grejer runt dom. Igår var det bara bråk mellan människorna som var här och festade.

Sökte lite olika jobb förra veckan och fick svar på allihopa. Valde ut ett av jobba och gick på intervju i torsdags (eller var det i fredags?). I vilket fall som helst; jag ska börja imorgon om allt går enligt planerna.

Kan ni tänka er; snart kanske jag har ett någorlunda normalt liv med ett normalt jobb och normala arbetstider! 😆

Likes

Comments