Roligheter, En glimt inifrån

Idag var jag iväg och träffade en vän @Nathalie87 ☺️ Vi träffas inte så ofta av någon anledning, men jag tycker det var kul att ses igen! Vi tog en fika på Espresso House och sen gick vi omkring en stund innan jag begav mig därifrån. När jag kom tillbaka igen hade städerskan (ja, det finns en sån här) rökt inne under fläkten i köket och det stank aber. Vet nu förresten att aber egentligen betyder typ hinder? Jag lärde mig det för ett tag sen.

Nu ska jag ner i tvättstugan igen och ta upp det sista av tvätten, sen ska jag sova för imorgon ska jag jobba. 🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Saker om mig, En glimt inifrån

Idag var jag ute och gick en rätt lång promenad med en vän. Så himla skönt att ha någon att prata med, att skratta med och vara förbannad med.
Imorgon är det äntligen dags för lönen att trilla in på kontot! Ska bli så jäkla nice. 😎 Då har jag en skitsak mindre att behöva ha att göra med. 👌🏻

Jag var och gjorde mina fransar hos en tjej idag, superduktig är hon och jag blev så himla nöjd! ❤️

Imorgon börjar jag jobba igen efter att ha varit ledig ett par dagar. Axeln känns bättre nu, men jag ska ändå gå på läkarbesöket den 8:e. Jag är alltid så jävla klumpig.. Förstår inte hur jag lyckas med allt, faktiskt.

Likes

Comments

Saker om mig, Nagelfix 💅🏻

I fredags när jag skulle springa ner till bilen för att åka till jobbet ramlade jag i trappan. Tog emot med högerarmen och fick så ont i axeln att jag var tvungen att åka in till akuten. Nu har jag haft ont i axeln i flera veckor, och nästa vecka ska jag äntligen till vårdcentralen för att påbörja en utredning om den. Att jag ramlade gjorde bara att jag har ännu mer ont nu än vad jag haft tidigare, jag blir lite rörelsehindrad i armen, men försöker ändå göra saker med höger arm. Usch.

Nagelfixet går framåt. Häromdagen gjorde jag en borttagning av gammalt material samt satte nytt på 3,5 timme. Ett nytt set med klassisk fransk manikyr ska ta max tre timmar för att jag ska klara slutprovet. Tänkte försöka åka in till skolan någon dag och träna där med någon.

Likes

Comments

Nagelfix 💅🏻

Det går bättre och bättre för mig med naglarna. Nu ska jag bara komma ler till 3 timmar på ett nytt set med klassisk fransk manikyr. Ska köpa lite nytt material när jag har fått min lön, behöver lite mallar och dekorationer bl.a.

Den här nagelutbildningen är nog det bästa jag har gjort! Det är så jäkla kul att se förbättringar från en gång till en annan och det känns så skönt att veta att dom som gör naglar hos mig blir nöjda!

Jag gick nagelutbildningen genom KN Nail Products och jobbar med Light Elegance. 🌸

Likes

Comments

En glimt inifrån

Jag funderar på att sluta använda den här bloggen. Det är för många människor som jag kände förr som läser den och använder det jag skriver för att försöka göra illa mig.
Jag kanske börjar skriva igen, någon annan gång. Eller så startar jag en ny och ser till att hålla det högst opersonligt. We'll see about that.

Likes

Comments

Tråkigheter

Vilka snabba förändringar livet kan ta ibland. Min mosters man gick bort häromdagen, i cancer. Så jävla hemskt.

Likes

Comments

I lördags skulle jag äta ostron för första gången någonsin. Det fick inte bra. Jag kunde inte svälja, så jag fick spotta ut det igen. Ostron är iallafall något jag aldrig mer kommer äta! 🙌🏻🤢

Likes

Comments

En glimt inifrån

Dom senaste månaderna har verkligen varit katastrofalt kaotiska för mig. Nu tror jag att det börjar lugna ner sig, men bara för att jag skrev så ska det väl dyka upp något nytt.
Jag är på väg till skolan nu, ska sätta mig och läsa massor idag fram till klockan 10. Vi har ett litet delprov i kemi, om mikroorganismer och atomer och molekyler och allt sånt idag. Så svårt, men det är värt det när jag är klar.

Likes

Comments