En glimt inifrån, Saker om mig

Jag vet att allting kommer bli bra igen. Det blir det alltid. Men ändå känns det så märkligt. Jag vet varken ut eller in, men ändå sitter jag där och nickar och ler och säger ja, absolut. Hur ska jag annars göra?

Vi är inte osams iallafall. Vi umgås fortfarande med varandra i mån av tid. Jag jobbar väldigt mycket, och det är så skönt. Det gör att jag slipper tänka på allt det här som är.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En glimt inifrån

Snart är jag tillbaka i Stockholm igen. Den här veckan ska jag sova hos honom, men sen blir det eget. Längtar inte alls, men så får det vara.

Likes

Comments

En glimt inifrån, Roligheter

Idag åker jag upp till Stockholm igen. Jag har varit i Göteborg över helgen och träffat Christopher.

Nu känns allting mer verkligt än någonsin. Försöker tömma lägenheten på allting, och det går väl an, men det är tufft. Jag vill inte ha kvar en pinal härifrån.

Imorgon ska jag jobba igen, kommer jobba så mycket jag bara kan den närmsta tiden, allt för att försöka tänka på något annat. Och så tycker jag om mitt jobb väldigt mycket, så det blir nog bara positivt att få jobba tills jag inte längre kan jobba mer.

Vi var på bio igår och såg Dumma mej 3. Den var bra, och nu väntar vi med spänning på nummer 4, för det måste väl komma ännu en uppföljare?

Likes

Comments

En glimt inifrån, Saker om mig, Tråkigheter

Efter nästan fyra år har vi bestämt oss. Det gör ont, och det skär i bröstet och tårarna kommer titt som tätt.
Ena stunden är jag jätteledsen och helt förstörd, för att i nästa dra en lättnadens suck.
Jag är glad att jag har fattat dom beslut som jag har fattat de senaste 18 månaderna, samtidigt som det har varit bland det värsta jag gjort. Saker man gör kan aldrig bli ogjorda, men man kan se till att aldrig göra om det igen.

Jag älskar honom så otroligt mycket, men det här är det bästa för oss båda just nu. Vi kommer gå åt skilda håll, men det betyder inte att jag inte tänker på honom. För det gör jag, hela tiden.

Likes

Comments

En glimt inifrån, Nagelfix 💅🏻

Jag har en hel del kunder inbokade fram till 4/8. Efter det åker vi upp till Stockholm ett par dagar och hälsar på lite.

Idag ska vi åka och bada. Det är så varmt nu och C har tjatat hela morgonen. Jag ska vara fixa i ordning lite lunch som vi kan ta med oss. ☺

Likes

Comments

En glimt inifrån

Det blev pannkaksfrukost idag. Alla barn blev superglada.. Jag blev mindre glad som fick ställa mig och steka Hur mycket pannkakor som helst. Men nu har vi så det räcker till middagen också 😂

Likes

Comments

En glimt inifrån

Just nu saknar jag Stockholm. Jag saknar jobbet, jag saknar mina vänner, jag saknar den där pyttelilla lägenheten. Jag saknar allt jag känner till. Flytten ner till Göteborg har kantats av ångest och lycka. Ångest över att allting är helt nytt för mig här. Ångest över att jag inte känner någon. Ångest över jobb och allt som hör till.
Men jag känner även lycka. För nu kommer jag alltid vara nära Christopher. Nu kommer jag kunna träffa honom mycket oftare. Jag har drömt om det här så länge, och äntligen har det hänt.

Men... Jag kan inte säga att jag blir kvar här för alltid. Jag kommer kanske flytta tillbaka till Stockholm igen, men inte än. Det kanske inte alls funkar för mig här. Det kanske bara blir fel. Eller så blir allt så jävla rätt till slut. ❤

Jag och lillsheit för tre år sen

Likes

Comments

En glimt inifrån

Idag har vi städat hela lägenheten utom Christophers rum. Tänkte ta en grovstädning när extrabarnen åker hem till sin mamma igen. 🙃
C står i duschen nu och resten av ungarna ät ute på gården och leker. Om en timme ungefär ska vi baka chokladbollar så att vi har lite fredagsmys ikväll 👌

Likes

Comments