En glimt inifrån

Idag mår jag sämre än sämst. Häromdagen när jag var på vårdcentralen fick jag Cocilana utskrivet för min hosta. Den smakar åt helvete och jag får dessutom värsta sortens biverkningar.

Jag har inte ens fått i mig kaffet idag, och jag kommer nog inte försöka gå i mig mer än det jag har druckit heller. Jag hoppas bara att jag mår mycket bättre imorgon, för då sätter allting igång! Om 4 veckor kan jag berätta mer. ❤️

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och hoppas att jag blir frisk(are). Finns det ingen mirakelkur som tar bort feber, huvudvärk och illamående? Förutom Alvedon och Ipren såklart.. 🤒🤧😷

Likes

Comments

En glimt inifrån

Jag har verkligen inte mått bra dom senaste tre dagarna.. Feber och huvudvärk och ont i hela kroppen.. Jag hoppas verkligen att jag blir bra tills på måndag, jag har absolut ingen lust att vara sjuk då. Egentligen vill jag väl vara bra redan tills imorgon, för då ska jag kolla Juni ett par timmar (om jag inte mår såhär).

Hennes mamma berättade att Juni numera kan stå utan stöd. Vilken liten skitunge! 😂 Allt går så jäkla fort med henne.

Likes

Comments

En glimt inifrån

I söndags åkte Christopher hem. Den här gången var det extra jobbigt att säga hejdå till honom.. Vi hade verkligen en superbra vecka och jag önskar att han kunde stannat hos mig ännu längre. Jag ska försöka åka ner till Göteborg om någon vecka eller två, det känns som att jag behöver det.
Just idag saknar jag honom extra mycket, min älskade prins.

Vi gjorde klar hans säng häromdagen. Det som är kvar nu är att skriva fast den i väggen och fixa en trappa så han kommer upp i den. Han blev nöjd och glad och det är ju huvudsaken.

Bilden blev väl kanske inte alltför bra, men nu ser ju vad det är. Nu ska jag vila en stund. 😴💤

Likes

Comments

En glimt inifrån

Nästa vecka händer det SÅ roliga saker för mig! Det är något jag länge gått och tänkt på, något jag har velat göra helhjärtat och på riktigt. I fyra veckor framöver kommer jag vara helt upptagen.. Kan ni gissa med vad? 😍❤️

Likes

Comments

Christopher, En glimt inifrån

Jag såg Alexander Bard idag vid Eriksdalsbadet. Först tänkte jag ta en bild på honom, en riktig smygis ni vet? Men så tänkte jag att jag tar en när han går förbi mig istället. Dock glömde jag det lika snabbt, och kompa det när han var en bra bit ifrån mig och hade ryggen vänd åt mitt håll. Men jag lovar, det är han. Jag kan bli alldeles starstrucked av tv-kändisar, oavsett om dom är jättekända eller bara lite kända. Men Alexander Bard är faktiskt en person som jag gillar skarpt! ✌🏻

Nu ska jag och Christopher strax gå och lägga oss. Jag är helt slut efter idag.. Vi skulle åka till Södertälje, men fastnade i värsta köerna, så när vi hade suttit i bilen i en och en halv timme hade vi bara kommit till Salem från Essingen... Så jag vände bilen och så åkte vi åt andra hållet istället.
Imorgon ska vi till L och P och på söndag åker Christopher till Göteborg gen. Det kommer dock inte ta lång tid innan vi ses nästa gång igen! 🙂❤️

Likes

Comments

Saker om mig

Jag kan verkligen tappa humöret helt och hållet när jag bara får massa dumma frågor hela tiden. Eller när folk bara ska störa hela tiden, trots att dom vet att jag är upptagen. Jag vill vara ifred ibland, som vilken normal jävla människa som helst. Jag vill vara ensam ibland, och ibland med någon. Jag har ingen lust att behöva "stå till svars" för någonting jag gör eller säger.
Jag är bara människa, precis som alla andra människor på den här jorden. Och vet ni vad? Jag tänker fortsätta vara den jag är.
Jag ändrar mig ofta, och lika ofta ändrar jag mig inte alls. Jag tänker däremot inte ändra mig igen för någon annan. Jag är den jag är.

Likes

Comments

Christopher, En glimt inifrån

Idag är det torsdag. Dagarna har gått så otroligt fort den här veckan, och jag har nästan lite ångest över att det bara är några ynka dagar kvar tills Ticke ska åka till sin pappa igen. Men vi har haft det bra dom dagar han har varit här.

På lördag ska vi hem till Lisa och hennes mamma. Vi ska ha mellomys, så underbart. ❤️ Jag hoppas bara att jag mår bättre fram tills dess. Dom senaste nätterna och kvällarna har kantats av astmabesvär. Dock ska jag till vårdcentralen om en stund, så jag hoppas att jag får nya mediciner utskrivna!

Likes

Comments

Inspiration

Såhär skulle jag vilja fixa mitt hår! Är så trött på det jag har nu.. Skulle även vilja permanenta håret lite, få lite lockigt och fräscht. Det ska jag nog se till att ordna till april. 👌🏻😊

Likes

Comments