View tracker

En glimt inifrån

Jag vaknade tidigt imorse, redan vid 9. Men jag satte igång dagen rätt snabbt ändå. Åkte iväg till Bjärkhagen och hämtade en Kallaxhylla, finally! Har trånat efter en sån hur länge som helst, haha. 😅
När jag hade hämtat hyllan åkte jag till Södertälje och lämnade den och under tiden jag var i huset ringde ett företag som jag sökt jobb hos och ville ha mig på intervju. Så jag åkte dit, bokade in ett intropass och sen åkte jag tillbaka till huset. Imorgon ska jag tillbaka till Södertälje igen, det är en kille som ska kolla på ett av rummen som han eventuellt ska hyra. Får se hur det går med det.

Jag ska alldeles strax åka iväg till jobbet. Jobbar i Märsta ikväll, på en jättemysig liten restaurang. 💕💖

Likes

Comments

Roligheter

I april ska ju jag på kryssning. Det blir första kryssningen tillsammans med min kusin! 💖 Jag längtar verkligen SÅ mycket! Två nätter ombord på en båt och en dag i land. Bättre kan det nog inte bli.
Innehåller annonslänkar.

Likes

Comments

En glimt inifrån

Idag har jag haft en riktig slappardag. En vän kom förbi här en liten stund innan hon skulle till jobbet. När hon hade åkt slängde jag mig i soffan för att vila lite. Är så himla trött hela tiden och förstår verkligen inte varför. Jag sover ju ändå relativt okej tycker jag.

Nu ska jag göra lite kaffe, sen ska jag ut på balkongen och ta en cigg. 😘


Innehåller annonslänkar

Likes

Comments

Innehåller annonslänkar

Sov alldeles för länge idag egentligen, men det är skönt att vara utvilad för en gångs skull!

Igår beställde jag lite nya kläderm, främst sånt att ha på kryssningen i april. Ser verkligen fram emot den, det ska bli så skönt att komma iväg i två dygn! ❤

Likes

Comments

En glimt inifrån

Jag var med om en sjukt obehaglig grej när jag var på väg hem. Jag hade parkerat bilen och började gå upp mot huset. Vid porten innan min stod en kille med keps på sig och luvan uppdragen över den, så man såg inte ansiktet riktigt eftersom det skuggades. När jag hade gått förbi honom, och kommit kanske 3-4 meter, började han gå efter mig. Nu kan jag ju inte säga säkert att det var mig han gick efter, han kanske bara skulle åt samma håll. Men iaf, jag tänkte att jag skulle gå till porten istället för källargången som jag alltid tar annars. Snabbade på stegen, kom fram till porten och stoppade nyckeln i låset. Och det där jävla vredet bara snurrade runt. Fick lite panik men tänkte att jag går till källargången ändå, så jag vände mig om och började gå dit. Då kommer den här killen gåendes med nedböjt huvud. Som sagt, jag vet inte om han skulle gå efter mig eller inte, men det var verkligen obehagligt. Han gick iallafall förbi mig och jag sprang till källaren, stoppade nyckeln i låset och fifflade med det i några sekunder. Fick upp dörren och när jag vred huvudet åt höger för att kolla så ingen är precis bakom mig så såg jag killen komma runt hörnet igen. Smällde igen dörren och sprang upp för alla trappor och kunde då släppa ut andan jag hållit.
Egentligen är det inte det att jag är rädd så, det är bara så sjukt obehagligt när såna här situationer uppkommer. Jag tror att det har att göra med händelsen från Högdalen, när jag blev jagad av en kille med järnrör, på natten efter jobbet.

Likes

Comments

En glimt inifrån

Igår hade jag och min kusin flera timmar med varandra utan barn! Jättemärkligt, men trevligt. Vi var iväg och åt middag på en kinarestaurang i Spånga, sen åkte vi till Kista och drack kaffe på ett café och sen gick vi till Starbucks och drack ännu mer kaffe.

När jag kommer hem från jobbet i natt ska jag laga mat. Köpte köttfärs och lite andra grejer, så nu ska jag väl börja äta riktig mat istället för att leva på mina jävla nudlar. 😂

Likes

Comments

Christopher, En glimt inifrån

Idag var jag i radhuset och lämnade lite saker. Det känns skönt att problemen löser sig för mig. Jag börjar bli bra på att ta problem med en kickspark. För vet ni vad? Det löser sig alltid. På något sätt blir det bra i slutändan. Jag fick inte hyra lägenheten jag egentligen skulle hyra, men istället fick jag hyra av en kollega så länge, fram till mars. Och så fick jag tag i det här radhuset. Helt perfekt. Det är sååååå himla fint!

Jag vill flytta in nu på en gång! Men... Jag har ju typ inga möbler kvar. jag ska fixa köksbord, stolar och soffa. Det är det viktigaste just nu. Och en säng såklart! 😂 Jag har funderat på att försöka bygga en säng till Christopher. Så nu har jag suttit och kollat runt på internet efter inspiration.

Jag vill att sängen ska bli tuff och cool, men inte på ett barnsligt sätt. Ticke blir ändå 10 år om drygt 2 månader. Åh, vad svårt det ska vara! 🙃

Likes

Comments

En glimt inifrån

Hur utseendefixerad är du?

(X) Du har haft på dig/äger hårförlängning
(X) Du sminkar dig vanligtvis varje dag
(X) Du bygger på naglar mer än 5 gånger/år
( )Du bygger på fransar mer än 5 gånger/år
( ) Du har gjort Brazilian wax mer än 2 gånger i ditt liv
Resultat: 3/5.

() Du äger fler än 3 parfymer till värde av 300+ kr
() Du äger en foundation som kostar 200+ kr
(X) Du har en plattång
(X) Du har en locktång
() Du köper smink för minst 500 kr/månad

Resultat: 2/5.

(X) Du duschar varje dag
() Du använder hårinpackning minst 5 gr/vecka
() Du använder body butter efter varje dusch
() Du rakar dig på valfri kroppsdel 1 gång/dag
() Du solar solarium minst 1 gång per 8 dagar.

Resultat: 1/5.

() Din partner måste ha fina tänder
(X) Din partner måste lukta gott
(X) Din partner klippa sig/trimma skägg minst en gång i veckan
() Din partner måste köpa märkeskläder med jämna mellanrum
() Din partner måste vara en viss längd - annars attraheras du inte.

Resultat 2/5.

Slutresultat: 8/20

0-5: Den mest icke uteeendefixerade människan som existerar.
6-10: Inte utseendefixerad men ganska så intresserad utav uteeende
11-15: Utseendefixerad. Utseende är viktigt.
16-20: Utseendefixerad. Utseende är allt!!

Hm, stämde väl lagom mycket.. Är inte utseendefixerad, men kan väl tycka att man bör ta hand om sitt utseende någorlunda iaf.

Likes

Comments

Okej.. Det har varit nyår och allt sånt där, men det vet ni ju redan. Det blev, som vanligt, bara kaos för mig med flytten och allt. Tjejen som jag skulle hyra lägenheten av smsade mig dagen innan och sa att hon inte kunde hyra ut sin lägenhet, så nu fick jag hyra av en kollega fram till mars. Från första februari kommer jag däremot bo i Södertälje. Fick tag på ett radhus, helt nybyggt och jättefräscht.

Idag åker jag iväg. Behöver få tänka på lite annat än problem, för det är vad varje dag kantas av just nu. Eller inte problem så, men tjafs. Hela jävla tiden. Och jag börjar väl känna att jag inte orkar med mer av det nu.

Likes

Comments