Fashion
Soft colurs
. . .
. . .

Trenchcoat - Zara (old) / Dress - Bikbok / Shoes - Adidas / Bag - DKNY

Ännu en nyinköpt klänning från bikbok. Måste säga att dem har många fina plagg inne i deras butik för tillfället. Denna klänningen är absolut den bekvämaste jag äger. Tyget är väldigt mjukt och känns precis som kashmir lyxigt och mycket mjuk. Detta har jag matchat med min klassiska trench från Zara och såklart mina go to skor när jag vill se stylish ut men samtidigt vara bekväm.

Johanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

My toughts or dreams
. . .
. . .

Bild 1, Drömmer mig bort till andra länder. Har alltid velat flytta ifrån Sverige iallafall under en period och uppleva en annan kultur. Kanske blir den drömmen sann, vem vet! Bild 2, Silke åå vad jag älskar silke tyger och pyjamastrender dags att införskaffa sig ett par nya plagg i detta himmelska material. Bild 3, min lilla dröm. Vill så gärna skaffa mig en liten Fransk bulldog. Tycker dem är för söta men än är det lite tidigt. Bild 4 & 5, Inredning något jag älskar och finner så inspirerade. Färgkombinationer och materialkombinationer som töjer på gränserna. Bild 6, En gucci hade inte suttit fel på armen. Har ögonen klistrade på en av deras väskor kanske blir den min denna höst. Bild 7, Vad är en höst utan godsaker? Behöver jag säga mer?

Johanna

Likes

Comments

Traveling
the view
. . .
. . .

Fredag och som jag längtat efter helgen. Två välbehövliga lediga dagar efter en vecka fylld av jobb. Idag bjuder jag på dessa härliga bilder från Köpenhamn. ​För er som undrar så kommer min klänning från bikbok ni hittar den här. Helt underbar utsikt från toppen av illum. Roligt att få ett nytt perspektiv på en stad. Rekommenderar er till att ta en trip upp hit om ni besöker huvudstaden. 

Johanna

Likes

Comments

Traveling
We walk the streets of our creatures
. . .
. . .

Blandade bilder från vår trip till Köpenhamn. Dagen bestod mestadels att gång. Vad vi gick och jag i mina klackar. Kan ju säga att jag hade ont i fötterna på kvällen. Men samtidigt fick vi se stora delar av Köpenhamn vi aldrig stött på tidigare. Spännande och roligt att bara gå och se vart man hamnar. Även kul att gå på upptäcktsfärd i en stor stad istället för att endast se insidan av affärer som finns världen över. Men det har ju även de sin charm. Lite mer av Köpenhamn får ni se i nästa inlägg. So long!

Johanna

Likes

Comments

Traveling
Brunching and lunching
. . .
. . .

Gårdagen spenderades i en utav mina många favorit städer Köpenhamn. Dagen började med en lunch eller snarare brunch för min del. Vi åt på cafe norden en klar vinnare och favorit i mina ögon. Har aldrig blivit besviken och går alltid därifrån mätt och belåten. Igår blev vi så mätta att vi inte ens orkade äta något mer. Tanken var att vi senare skulle fika men vi båda var alldeles för mätta för att ens kunna tänka oss smutta på något.

Johanna

Likes

Comments

Fashion
That view
. . .
. . .

T-shirt - H&M / Skirt - adlink / Watch - Larsson & Jennings / Ring - Paris

Är total förälskad i suede trenden och min kjol från nelly. Kjolen förhöjer allt och kan matchas med något så simpelt som en t-shirt utan att se tradig ut. Jag har lite roliga nyheter att dela med mig av! Jag klarade min uppkörning och teori och ingen kan vara gladare än mig!

//I'm Totally involved with the suede trend and my new skirt from nelly. This skirt makes the outfit complete and can be put tighter with nothing as simple as a t-shirt without looking boring. I have some good news to share! I passed my drivers license this week and nobody could be happier than me!

Johanna

Likes

Comments

the protector of my world
. . .
. . .

Ovan ser ni mitt nya fina skal som jag är helt förälskad i. Färgen är även perfekt inför hösten och guld detaljen passar perfekt till alla mina smycken i guld. Skalet kommer från richmond and finch och ni hittar de här.

//Above you see my new iphone case that I'm totally involved with. The color is perfect for autumn and the gold details is a perfect match for all my jewelry in gold. This case is from richmond and finch and you can find it here .

Johanna

Likes

Comments

Fashion
Denim White and Gold
. . .
. . .

Shirt and shorts - Zara / shoes - Adidas / Bag - DKNY / Watch - Larsson and Jennings

September månad och än kan man bära shorts och svettas den svenska hösten börjar verkligen bra. Så inför denna varma höstdag valde jag att kombinera en vit skjorta med ett par urtvättade jeans shorts simpelt men så fint. Idag fick även mina gazelle skor följa med som var både ett bekvämt och snyggt val.

I måndags så fylle bloggen två hela år! Helt ofattbart hur snabbt tiden har gått. Kan inte beskriva med ord hur sanslöst glad jag är att jag skaffade bloggen och genom den har jag skapat och fångat många oförglömliga minnen. En av dem bästa sakerna jag gjort om jag ska vara helt ärlig.

Johanna

Likes

Comments

The most important meal of the day
. . .
. . .

Bjuder på två osedda bilder från min födelsedags frukost på the Lodge. En god blandning av olika frukost tillbehör bjöds det på. Vi fick även en ingefärsshot som var värdig av sitt namn en riktigt stark sådan.

För övrigt drömmer jag mig bort mot varmare tider. Jag och S har nämligen bokat in en resa i mitten av november till Maspalomas på Gran Canaria ska bli så skönt och härligt. Så för tillfället spenderar största delen av min tid på sökandet efter bikinis och strand tillbehör. Kan inte vänta!

Johanna

Likes

Comments

Instagram @basicallyjohanna