View tracker

Traveling
Black dress & Tropical 
. . .
. . .

En av alla fördelarna med att resa på vinter är att man reser ifrån mörka och kylliga kvällar och solen stannar istället uppe lite längre. Något som jag värderar väldigt högt.

Vi bodde som sagt på lopesan baobab resort och där valde vi att ha halvpension, dels för det är väldigt bekvämt, priset var bra och sedan möjligheten att testa på nya roliga ställen på lunchen då luncher ej bar inkluderat. Så på kvällarna gick vi ner till resturangen där en stor buffé stod uppdukad med mat från alla hör n i världen.

Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Traveling
En soligdröm 
. . .
. . . 

Att få spendera en heldag i en solstol en november dag är i mina ögon väldigt lyxigt. Vår första dag börjades i detta stuck och med en drink firade vi in vår semester och vecka på Gran Canaria. Denna dagen innehöll många soltimmar, ett par dopp i den svalkade poolen, god mat, läsning och bra sällskap.

Johanna

Likes

Comments

View tracker

Traveling
Walking my way to paradise
. . .
. . .

Att få vandra i en omgivning i liknelse med vad jag endast skådat genom en skärm var något helt ofattbart. Vart man än tittade dök något nytt fantastiskt upp. Vi åkte på en guidad tur med Rocky Adventure och det är något jag varmt rekommenderar er att göra om ni besöker ön. Vi fick ett helt nytt perspektiv på ön och fick ett minne vi sent kommer att glömma. Bara resan upp i bergen med bussen var ett äventyr i sig. Små smala vägar ringlade sig upp längst bergväggen sida och på andra sidan var det ett stup ner. Något jag tidigare endast skådat på film. Turen vi gick var den som gick på måndagen och vi fick vandra genom fyra klimatzoner. Vandringen gick på ca 1,6 mil i kuperad terräng vilket är en perfekt workout på en solsemester som för det mesta endast innehåller poolhäng. Guiderna var även super trevliga och professionella. Ett måste om ni besöker ön är att ta er upp i bergen något man inte får missa helt enkelt.

Johanna

Likes

Comments

Traveling
En bättre morgon
. . .
. . .

En tidig morgon där solen strålar skiner mellan palmernas blad möttes vi av vår första morgon på Gran Canaria. Ett sent flyg resulterade i två trötta resenärer som istället fick njuta av en fantastisk soluppgång med en varm kopp te i handen. Alltid en fördel med att vakna upp tidigt på semester tycker jag, då man får ut så mycket mer av dagen. Vi bodde i meloneras som är mitt favorit ställe på ön på hotellet Lopesan Baobab Resort verkligen att rekommendera om ni någonsin ska besöka ön. Mer om min resa kommer dyka upp på bloggen inom kort. So long!

Johanna

Likes

Comments

Traveling
Traveling heals my soul
. . .
. . .

Under en veckas tid har min frånvaro lyst här på bloggen och den simpla förklaringen är att jag under denna tid befunnit mig i ett paradis utan internet och bara slappnat av och njutit av värmen av höstsolen på en plats långt ifrån kalla och ruggiga Sverige. Min förra Lördag började högt upp bland molnen. Jag älskar känslan av att fara fram flera hundratals kilometer i timmen tusentals meter upp i luften i en bubbla som isolerar en från allt. Jag älskar friheten att flyga att kunna hoppa på en plan och ta sig långt långt bort och det var precis vad jag och min pojkvän gjorde vi flydde ditt värmen fortfarande härjade för en veckas sol och bad.

Johanna

Likes

Comments

Fashion
Fashion is my passion
. . .
. . . 

1 - here / 2 - Here / 3 - here / 4 - here / 5 - here / 6 - here / 7 - here / 8 - here / 9 - here / 10 - here

Hej på er hoppas ni alla är utvilade och har haft en fantastisk helg! Denna måndag bjuder jag på två ihopsatta outfits som passar perfekt i denna kylliga årstid. Har fastnat för kombinationen av kamel och svart. Färgerna kompletterar varandra och förhöjer varandras egenskaper. Det är även roligt att mixa och matcha i strukturer och material. Exempelvis den mysiga tröjan tillsammans med de kostymliknande byxorna .

Johanna

Likes

Comments

Traveling
Weekends...
. . . 
. . .

Min söndag spenderades i den danska huvudstaden en mycket grå november dag. Tillsammans med två av mina favorit personer tog vi oss från Helsingör och körde längst strandvägen in mot Köpenhamn. Dagen började med shopping och det var i stort sett vad dagen endast gick åt till. Men självklart blev det livet resturang besök. Denna gången testade vi mattorget uppe på illum. Restauranger vi gick till var en fisk resturang och som den mussel älskare som jag är blev jag överlycklig när jag såg det på menyn. Ett självklart val! Vi tog oss även in på cafe Europa. Jag beställde in en varm choklad perfekt i det kalla vädret som Köpenhamn bjöd på. Denna dag var helt enkelt som alla söndagar borde vara. (Bry er inte om mina naglar dem ska göras om inom kort, haha) So long!

Johanna

Likes

Comments

Fashion
My style is my path of life
. . .
. . .

Jacket - Ebay / Jeans - Dondup / Shoes - H&M / Bag - DKNY / Watch - Larsson & Jennings

Åå vad jag är förtjust i mina nya brallor. Mitt senaste inköp från dondup ett par ljusa utsvängda jeans. Perfekt men något ljusare som ljusar upp nu när mörkare tider är runt hörnet. Pälsjackan har även åkt fram nu när det blivit kyligare ute. En jacka som denna är ett perfekt verktyg för att fina ut en simpel outfit och göra den lite roligare. Under har jag en polo från Zara. Skorna är en helt vanlig stövlett som är superbra att ha i garderoben då de kan matchas med allt nästan året om. Love them!

Johanna

Likes

Comments

Photo Diary
Fantastiska färger
. . .
. . .

Det bästa men hösten måste vara alla färger. Älskar det. Blir så inspirerad av alla olika färg kombinationer. Röda, gula, orangea löv ger en sån härlig mix av färg. En av mina favorit årstider är faktiskt hösten. Jag älskar tjocka stickade tröjor, tända ljus och att få krypa ner under täcket och kolla film.

Johanna

Likes

Comments