Var ute i Skaftekulla igen härom dagen och levde lajf som alltid när en är där! Grillade kräftor, löste korsord, drack kaffe, skruvade trall. Kvällen slutade med några väldigt trevliga öl i stan, men fy satanus vad bakis jag var igår!! Uääääsch.

Nu sitter jag i hammocken nyss hemkommen från auktion i Odensvi! Kul med auktion, men vi hittade inget. Synd för Viktor som hade övat på handuppräckningen...

Likes

Comments

Kolla min fina ring! Hon vi var hos på midsommar är silversmed och gör sånt här fint! Tänkte att jag skulle passa på att beställa en enkel som jag kan ha varje dag - men fastnade såklart för en inte lika enkel. Precis som jag då. Och varför inte ha denna varje dag?

Likes

Comments

10 poäng till den här dagen!!!! Har till och med badat!

Likes

Comments

Idag pallrade vi oss upp "tidigt" alltså 09.30. För att hinna få med gruvbesök, åka till 5 olika fik för att hitta ett som är öppet måndagar (och!) säljer räkmacka, basket med 2åring, och fiske efter middagen! Tur var väl att vi inte räknat med att äta fisken till middagen för 0 fiskar hade en inte blivit mätt på!

Imorgon åker vi ut till landet-landet och myser med några kompisar. Kanske sover över, det gör man som man vill.

Pöss

Likes

Comments

Igår åt vi matsäck på visfestivalen. Idag står hammockhäng och grillning på schemat.

Likes

Comments

Landat i Västervik. I torsdags redan faktiskt. Igår såg vi bland annat Julia Frej, Nicke Borg och Magnus Carlsson på visfestivalen. Vi tyckte även att det var en bra idé kl 00 att boka biljetter till lördagen också. En tredje pangkväll är alltså på ingång. Har laddat batterierna på en brygga vid havet idag.

Thank heaven for vaycay

Likes

Comments

Salsa med lime och koriander. Koriander i massor. På ett vitlöksbröd. Och en Corona på balkongen, det är lajf ändå.

Likes

Comments

​Randig skjorta, birdie loafers och scarf. Favvos nu!!!!

Likes

Comments

Första av tionde jobbdagen får börja med min favvofrulle, men sen! Sen är det raka vägen mot semesteeerrrr!

Likes

Comments