HELGEN:
Mycket fika med grannarna, mina goda fina snälla grannar❤️
Lördagen åkte jag till Marknaden med vovven för att träffa några vänner. Tog oss ca 2,5 timmar o gå från start till mål 😂 Mycket att titta på. Köpte lite glas och burkglas med sugrör. Såg ut som glödlampor!
Varmt var det också! Ca 30 grader.

Söndagen: Slappedag då vädret var skit! Men kunde sitta ute en stund innan det blev blöt.

Måndagen: Praktiserat på PMU.
Hem till vovven o gick ut med henne❤️ Startade HAWAII five O för att få se något roligt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lugn dag. Sov till 11.30 för jag var redigt trött när jag sov dåligt i förgårnatt. Sen är man ledig och får lov p ta sovmorgon. Tog en promenad med vovven och satte mig ute med en kopp kaffe.

Nu tittar jag på Den där Mary. Rolig film som jag inte sett på över 5 år- minst! Den är snart 20 år. Cameron Diaz, Ben Stiller, Matt Dillon.
Blev sugen att titta på Herbie också.. Den var längesen jag såg.

Just nu väntar jag, för att sedan gå iväg en stund. Vad jag ska göra är en gåta för er som läser.

Kan ju tilläga att jag käkat pasta med veggofärs och lite bönor. Ett steg till ett hälsosammare liv! Äter kött någon gång per år, speciellt grillat på sommaren och påskmat+ julmat.

Min lilla glada vovve😍😎☀️❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Förta gången jag bloggar... 😨😨😨😨

Idag har det varit fullt upp hela dagen.
Upp tidigare än vanligt o fara till Vårgårda, sen till Borås på intervju om en Islandsresa med SPACE... (mmmmh, vet inte om jag får någon hundvakt för 6 långa veckor...)
Tillbaka i Vårgårda då jag tog bussen till hjulet (second hand i Vårgårda) o shoppade lite välbehövliga grejor. Sedan hem o gå ut med vovven. Hon blev så glad när jag kom hem. Hjälpa grannarna vid uteplatsen med att bära ut vatten.
O nu är jag här i skrivande stund. Tittar på Världarnas krig med Tom Cruise med hunden liggandes på en stor kudde i soffan. ❤️❤️ Ledig i 4 dagar framåt nu.

Igår fick jag en notis från #aftonbladet om att #rogermoore har gått bort av cancer. En av mina favorit #bond. Död vid 89 års ålder. Spelade Bond i 7 filmer bland annat med Britt Ekland och Maud Adams. ❤️😥

#sol #värme #hund

Likes

Comments