Slutade tidigt idag så himla skön start på veckan speciellt när solen skiner!!Har varit en riktigt skön dag på jobbet,fullt upp som vanligt med mycket skratt,små konflikter och mycket lek men framförallt enormt mycket kärlek,så är en vanlig dag på förskolan kan man säga! Haft lite träningsvärk efter passet igår doxk inte så farligt som jag trodde hihi tur är väl det.

Sitter nu på balkongen och njuter av en stor kopp kaffe till lite skön lugn musik i bakgrunden,det är väldigt lätt att börja fundera över massor av saker i ens liv vid sådana här tillfällen måste jag säga. Det finns en hel del saker som verkligen kan förbättras och där jag vet vad jag behöver göra för att uppnå förändringarna, men sen det här med att arbeta med sig själv det är en tuffare utmaning som kommer ta tid antar jag för det gör man inte på en natt bara sådär.

Men jag tänker också mycket på vilket UPPTAGET samhälle vi lever i,är det verkligen så konstigt att många av oss är singlar verkligen? Jag menar idag har folk knappt tid att blicka ifrån sin telefon en stund av rädslan att kanske missa något på Facebook, men tillfället med sin vän då? Går den stunden inte förlorad då? Jag tycker att det enkla,sociala och trygga sättet som vi umgicks förr var enormt mycket mer givande än så som det ser ut idag. Vi är för upptagna att följa Facebook för att istället njuta av våra liv utanför,vi chattar hellre än att ringa våra vänner,vi hörs ju ändå,eller? Vi anmäler oss på flera event för att "hänga med" i svängarna av rädslan för att missa ett roligt tillfälle, vi uppdaterar våra liv in i minsta detalj av rädsla för vad folk ska tro om våra liv annars.Vi jämför oss ständigt med idealen som media pressar på oss om de senaste trenderna och ser även hur bra alla andra har det via tex Facebook.
Min fråga är, när är det OKEJ att bara duga som man är? När har vi tid att verkligen umgås?När kommer vi att inse att den enda som behöver gilla våra liv är vi själva?När ska vi inse att riktiga vänner inte mäts i en vännerlista på Facebook? När ska vi sluta vara så UPPTAGNA att vi kan släppa in en partner i våra liv???
Jag vet helt ärligt inte, men att komma till insikt med allt detta tror jag är en bra bit påvägen  till förändring! 😊❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen är våren här,så himla skönt med massor av sol och att se folk klä upp sig med snygga jeans,vita sneakers och en sjysst jacka till det!! Men det bästa av allt är att dricka en kaffe i solen ändå.

Har äntligen börjat komma igång med träningen nu efter ett långt uppehåll,körde mitt andra pass idag med en kompis!! Vi körde helkropp tills vi inte orkade mer!! Men vi får se hur det känns i kroppen imorgon jag hoppas att träningsvärken inte blir allt för tuff,men det ska ju samtidigt kännas att man har gjort något och känslan att komma hem och äta god mat efteråt gör verkligen att det skapas ett lugn i kroppen en känsla jag inte haft på länge!!
Nu dags för lite mys i soffan och sedan sova bort ett par timmar och hoppas på en underbar dag imorn, see ya!! :)

Likes

Comments

Hej allihopa, här kommer mitt första inlägg på min nystartade blogg. Jag har tittat omkring på flera bloggar och funderar lite vad jag ska skriva om hehe,jag tror att jag tänker fokusera på positiva inlägg med mycket tankar kring saker som händer i mitt liv, helt enkelt fokus på välmående både på insidan och utsidan ddå dessa ämnen står mig närmast.

Det har varit en väldigt skön helg måste jag säga trots att den har gått väldigt fort!! I helgen har jag haft en efterlängtad filmkväll med lite mat och vin med en älskad vän, sedan har jag hjälpt min sjuka stackars lilla mamma med att köpa mediciner,godis och en spännande tidning precis sånt där man behöver när man är sjuk :) Sen en fika med en annan kompis, tänk vad skönt det är att träffa någon och inte göra nånting och ändå känns det så sjukt bra!! Sen lite annat mys med "M" som jag inte ska hänga ut sånt behövs verkligen för lite närhet kan driva vem som helst till vansinne haha..

Likes

Comments