Hola, efter ca 2 månaders uppehåll va jag inne och kikade till bloggen och kände för att börja skriva igen då jag förmodligen har lite mer intressanta saker att skriva om nu. Kommer med stört sannolikhet att sluta igen efter 1-2 veckor men äh, ger det ytterligare en chans.

Så vad har hänt under denna dessa två månaderna? Ja, inte mycket haha. Har ett hemskt ointressant liv för tillfället. Hur som helst så ska jag till tandläkaren den 25 för att få det kollat om jag ska få tandställning eller inte, vilket jag innerligt hoppas på. Vad mer har hänt? Jo stressen har hänt. Skolan tar upp så sjukt mycket tid och ansträngan. För övrigt har jag nog inget mer att dela med mig av, förutom att jag taggar stenhårt inför nästa fredag då det både blir fiesta med bästa gänget, och en början på ett efterlängtat lov! 🎉


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår/tidigt idag hade jag det något djävulskt kul med fina vänner. Jag & tre andra bestämde oss för att åka hem till en kompis i Kristianstad igår vid 2, och hade då planer på att ta sista tåget hem vid 11. Istället blev det en spontanare & stanna kvar till 5 på morgonen och tog tåget då istället. Kom hem halv sju och däckade direkt haha, lagom sleden.
Men roligt hade vi allt! Gjorde allt från att kröka, till att kolla film, käka på restaurang, köra drick- & sällskapsspel, och hela köret.

Idag är jag rätt död & mina planer för idag är nog helt enkelt att befinna mig i sängen bara.
Börja plugga smått till sociologiprovet jag har samma dag som vi börjar skolan igen, moget att sätta ett prov då.. 😒

Ni får ha er en go måndag!


Likes

Comments

Nu har vi öppnat julklappar, käkat julmat & kollat Kalle anka. Fick fina klappar och är jättenöjd, dock har jag fler liggandes hos pappa som jag ska öppna imorgon! 😍
Har en otrolig matkoma och är riktigt trött, hade lätt kunnat somna nu utan problem haha.

Hoppas ni har er en riktigt härlig jul! 

Likes

Comments

Blev en sista minuten julshopping på väla, och nu är jag äntligen på väg hem efter 4 timmars gående där inne, har satan i det ont i fötterna haha.
När jag kommer hem ska jag slå in de sista julklapparna och därefter hem till mamma.
Sjukt att det är julafton imorgon, synd bara att det inte blir någon vit 😔 men aja, sjukt mysigt och trevligt kommer det att bli!
Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen är jag hemma hos mamma efter att ha varit på "thaikonferens" i 5 timmar som jag kallar det haha. Med andra ord varit hos mammas kompisar och bara drygat sönder, men nu ligger jag i soffan med min lillasyster och gosar. Ska passa henne hela helgen när mamma jobbar.
Ska även försöka komma iväg till Väla imorgon för att handla de sista julklapparna så det är klart.

Nu ska jag göra varm choklad och gosa ner mig. 💕


Likes

Comments