Det sticker, hugger och värker i magen och har gjort till och från hela dagen. Oron är total och jag har svårt att fokusera på allt socialt som hör julen till. Jag vill inget hellre än att allt går bra.

Likes

Comments

Igår åkte jag ner till familjen i Skåne inför jul.    Det var full rulle hela dagen, med shopping på stan och gäster. Mysigt men jag kände mig extremt trött. På kvällen var min mage extremt gasig och svullen. Jag somnade som en sten direkt när huvudet landade på kudden.

Idag när jag vaknade högg det i båda äggledarna och jag hade molvärk. Usch vad jag blir rädd för att det ska gå åt helvete denna gången också. Man lever i en konstant bubbla där graviditeten är det enda viktiga.

Övriga symptom är något svullna bröst, jag mår illa både morgon och kväll, vissa dagar mer än andra. Igår och idag känns det hanterbart men i onsdags kväll när jag skulle packa inför resan så kom illamående och spya inom loppet av en minut och sen var allt bra igen.

Det märks att hormonerna rusar och att något växer där inne, jag hoppas bara att embryot vill stanna och utvecklas vidare till vårt efterlängtade barn. Vi har väntat tillräckligt nu.

Likes

Comments