Mini Rodinis mössa med två tofsar har hängt med i många vintrar redan, och lika många vintrar som den har funnits på marknaden, har det säkert också kommit lika många kopior på den.

Ovan ser ni Mini Rodinis mössa för 45€ och Kluings/Lekmer för 9,90€ - vilken skulle ni välja?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorgon välkomnar Mini Rodini ett nytt djur till deras kollektion, nämligen svanar. Kollektionen kommer att finnas i ett begränsat antal och endast säljas online från Minirodinis egna webshop eller i deras egna butiker i Malmö, Göteborg och på Odengatan i Stockholm.

Nedan är plaggen som kommer släppas, min favorit är klänningen i ljusrosa.

Likes

Comments

Just nu har babyshop.se ett supererbjudande på Didriksons, nämligen allt på minus 20%. Så är inte vinteroverallen klirrad ännu för barnet, är det verkligen dags att slå till.

Vi har haft en vinteroverall åt storasyster, och den har vi varit mycket nöjda med. Hörde även av dagispersonal att de rekommenderar Didriksons overaller, och de är ju sådana som har erfarenheter av bra utekläder för barn.

Skulle absolut slå till på en åt storasyster här, men hon kan fortfarande använda den sommarn hade ifjol (en Isbjörn of Sweden), men det lockar nog lite att klicka hem en allt till henne, tycker att den rosalila färgen är så fin, inte sådär klarrosa som de flesta overallerna är.. Overallen skulle jag såklart kombinera med en mössa i samma färg, och tänk hur varmt och skönt det inte skulle vara att ha den om kinderna mitt i värsta vintern.

Men något som vi är på jakt efter inför vintern är en jacka eller snarare än parkas, så den här ljusrosa är verkligen ett alternativ, modellen är precis en sådan som jag har tänkt, men färgen skulle gärna få vara mörkblå eller svart. Så de är bara att leta vidare..

Likes

Comments

Dessa ligger och väntar här hemma på att storasyster skall ta och inviga dem, nästan så man önskar lite slask och busväder så vi skulle få testa dem, men bara nästan..

Har inte tidigare haft Kavats gunmistövlar åt barnen, så det skall bli spännande att se hur de är. Men tror mycket gott om de, har haft tidigare flera olika Kavat skor åt storasyster (vi har i princip bara haft skor signerade Kavat) och varit nöjda med dem allihopa!

Kavat har tre olika modeller av gummistövlar, en helt vanlig gummistövel som går under namnet Grytgöl, sedan denna som heter Slask och är en gummistövel med ullmixfoder som sitter fast i skon, den sista gummistöveln Gimo som har däremot ett löstagbart ullmixfoder. Ullmixfodret känns så mjukt, lurvigt och varmt när man känner på det. Tror att de här stövlarna blir utmärkta att ha i höst/vinterslasket.

Mina (läs: storasysters) köpte jag av Sabine på HomeFun i Jakobstad, servicen där är tipp topp! Egentligen hade hon inte tagit in denna modell, men erbjöd sig snällt att beställa efter dem. Likadant har hon gjort också en annan gång jag ville ha en modell på skon som hon inte hade hemma. Men sånt gillas, alltså att hon beställer hem det man vill ha!

Likes

Comments

Elodie Details höst kollektion som hår under namnet "tystnad" är ju helt oslagbar vacker! Gillar stort den nya nyasen av rosa om mönstret forest.

Skulle vi inte ha redan en åkpåse till vagnen, skulle jag omedelbart slå till med en i den rosa färgen. Men nu är det ju så att lillasyster får ju ärva det mesta av storasyster, och storasyster har redan en åkpåse ur en tidigare kollektion (den med zebramönster) från Elodie Details. Men jag kan varmt rekommendera dessa åkpåsar, vi har varit supernöjda med våran!

Nedan är mina favoriter ur kollektionen:

Alla bilder är från Elodie Details hemsida

Likes

Comments

Idag släppte mini Rodini mera kläder ur sin höstkollektion, alltid lika vackra är dem! De skapar ett sådant ha-begär på varje plagg! Mycket djurmönster på plaggen, rådjur och grävlingar är återkommande och det bäst med dem är att de är unisex.

Här nedan kommer mina favoriter ur kollektionen:


Alla bilder är lånade från minirodini.com

Likes

Comments