Idag känns livet väldigt suddigt. Är inne på andra arbetsnatten. Grät på vägen till jobbet. känner mig väldigt känslomässig just nu. Och känner mig extremt ensam. Riktigt ensam.
Min syster åkte hem idag. Hon har varit uppe sedan i onsdags men det känns som om vi knappt har hunnit umgås.
I relationen hemma känns det som om vi är inne i en torka. En torka som kommer sträcka sig länge. Känner mig osynlig och otillräcklig.
Det är en sak att välja att vara själv och en sak att känna sig ensam i ett hus fullt av människor. Och vid denna punkten är jag idag. Jag måste ta mig upp ur detta innan jag går ner i en verklig depression.
Som person så tycker jag inte om att umgås med människor, förutom min familj. Varför skulle vi annars vilja bo som vi bor? Men att känna mig ensam i min familjs närvaro är något nytt för mig.

Likes

Comments

Imorgon har barnen bott hemma i 6 veckor. Tänk att det är 1,5 månad sedan vi kom hem med bilen och släpet. Jag kan tycka att det har gått över förväntan. Vi har lite konflikter. Speciellt jag och Prinsessan. Hon har verkligen en egen vilja. Maten är någonting vi har fått jobba med. Är det inte fel makaroner så är det det att Jycken är i rummet och då kan hon inte äta. Det ska vara rätt bestick, rätt tallrik. Skogspappan får inte ha vissa kläder på sig när vi äter och ibland får han inte ens sitta på sin plats. Men jag märker ändå att skulle jag vika mig för varje sak hon kräver så skulle det inte göra henne någon nytta. Hon äter ju alltid maten till slut.
Grabben går i skolan och kommer hem på eftermiddagarna. Jag märker att hans energi är i princip helt slut när han kommer innanför dörrarna här hemma. Vi ska få tid i oktober på Bup för att göra utredning i om det kan finnas Adhd och/eller Autism hos honom.
Jag och min sambo Skogspappan bor mitt ute i skogen i Norrland. Hemma har vi tre barn, Grabben, Prinsessan och Mini. Under hösten kommer även en till syster flytta hem, Fröken. Jag har bestämt mig för att skriva bloggen rätt så anonym i alla fall nu i början när allt är så nytt och försiktigt.
På återseende.
Skogsmamman

Likes

Comments