wag more

Sundhed er nok det allervigtigste vi kan tilbyde vores hund. Heldigvis er der nu flere og flere muligheder for at vælge økologiske produkter til hunde. Hos Barks N Bones er vi ellevilde hver gang, vi finder et økologisk produkt, som også lever op til vores strenge krav om kvalitet og funktion. Her er et lille udpluk af vores seneste nye økologiske produkter.

hampolie har et utal af sundhedsfremmende egenskaber og de bliver ikke mindre af at de fås i en økologisk udgave.

Hampolien indeholder et højt indhold af essentielle fedtsyre og omega 3 og 6. Olien er koldpresset, 100% økologisk og en helt naturlig olie. Hamp olie understøtter stofskiftet og har gavnlig virkning for den generelle velbefindelse.

Sammensætningen: 100% ren koldpresset bio hamp olie (anabis Sativa) Høstet og fremstillet under kontrolleret certificeret økologisk bearbejdelse.

ENDELIG en økologisk tandpasta til hunde. Tandpleje er måske nok en ret overset opgave for de fleste hundeejere, men det er en af de vigtigste tiltag, der kan forbedre din hunds sundhed. 

Black Sheep Organics har lavet en delikat ØKOLOGISK tandpasta på kokosolie og pebermynte. Din hund får både sund mund og frisk ånde. Whats not to like.

Nogen gange er det bare nødvendigt, at give sin hund et bad. Vi har selv fjernet al unødig kemi fra vores husholdning og derfor har vi også fjernet det fra hylderne i vores butik. Lila Loves It er 100% økologisk, og er gået hele vejen og har også fjernet al KEMI!

Desværre kan man ikke tage for gode varer at bare fordi noget er økologisk, så er det også KEMIFRIT.

Men Lila Loves It er helt fri for parabener og sulfater og det gør dem til et KÆMPE HIT her hos Barks N Bones. Hele serien omfatter shampoo, udredningsspray, potevoks og ørerens.

Det er forår og alt springer ud og solen varmer, selvom det er skønt så er der en lillebitte ting, som er mindre skøn....nemlig tæger. Hos Barks n Bones er vi jo som bekendt KEMI FRI ZONE så vi er gået ALL IN på at finde produkter, som naturligt kan afskrække flåter, og dermed nedsætte risikoen for flåtbårne sygdomme.

Et ravhalsbånd er ikke bare til pynt. Rav er jo oprindeligt skabt af harpiks, som er træernes naturlig værn mod insekter og parasitter. Når ravet opvarmes af din hunds kropsvarme, frigøres olierne i ravet og udsender hermed en duft som tægerne naturligt forstår at holde sig fra. Det helt sidste nye vi har fundet frem til jer er en RAVBØRSTE! Helt fantastisk, når du strigler din hund med rav får du frigjort olierne i hele hundens pels.. Med Barks N Bones som din allierede får tægerne kamp til stregen.

Oven på både bad og strigling med ravbørste, så har vist både du og hund brug for en belønning😊

Din hund vil elske dig for disse godbidder.

100% rent lufttørret kød UDEN kemiske ubehagligheder. Som ekstra bonus har vi også et stort udvalg til hunde med allergi - her ses ex. hest og ged.

Du finder vores butik på Rosenvængets Allé 8 2100 KBH Ø

Meget snart åbner vi også vores nye flotte webshop

STAY TUNED

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments